Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Capota blocată pe Lincoln MKZ al meu, ce pot face?

Fie că este vorba de a verifica nivelurile de lichid ale mașinii, de a face service, de a adăuga lichid de spălare a parbrizului sau de a schimba bateria auto, este necesar să vă mențineți motorul în bune condiții. Deși, se poate întâmpla că capota Lincoln MKZ-ului tău nu vrea să se deschidă, într-un astfel de caz, ce poți face? Aceasta este exact întrebarea la care vom răspunde astăzi și vă vom ajuta să ieșiți din această poziție frustrantă. Pentru a face acest lucru, vom descoperi ce poate fi cauzele blocării capotei pe Lincoln MKZ și atunci care sunt soluțiile pentru a rezolva această problemă.

De ce este capota mea blocată pe Lincoln MKZ al meu? Care sunt soluțiile pentru a-mi deschide capota?

După cum am dezvăluit mai devreme, vom vedea alternativ cauzele pentru o capotă blocată pe Lincoln MKZ, și ce soluții aveți la dispoziție pentru a deschide și repara capota.

Cablu de deschidere a capotei Lincoln MKZ spart

Situația din primul caz. Este posibil să nu puteți deschide capota Lincoln MKZ din cauza cablului de deschidere. Într-adevăr, odată cu uzura sau ca urmare a unei defecțiuni, cablul care merge de la habitaclu la motor se poate destrama după ceva timp sau se poate bloca în carcasa care îl protejează. Cu toate acestea, acest lucru este destul de rar la vehiculele mai noi, nu este de neconceput că ați putea fi victima acestei probleme, mai ales când există exces de umiditate în locul în care utilizați Lincoln MKZ. Dacă acesta este cazul, există puține opțiuni pentru dvs. și mergerea la mecanic pare a fi cea mai simplă și cea mai practică metodă. Va trebui să scoateți grila din față a Lincoln MKZ pentru a avea acces la încuietoarea capotei blocate. Folosind o șurubelniță plată mare, veți putea deschide încuietoarea capotei mașinii, exercitând o forță asupra încuietorului pentru a o elibera din arc. Odată deschis, puteți încerca identificați porțiunea ruptă a cablului capotei Lincoln MKZ, scoateți-l din habitaclu și din partea compartimentului motor și schimbați-l.

Cum să deschid capota Lincoln MKZ-ului meu, indiferent dacă am o pârghie de deschidere răsucită?

A doua posibilitate care poate provoca a capota blocată pe Lincoln MKZ. Este de data aceasta la nivelul pârghiei secundare care este folosită pentru a finaliza procedura de deschidere a capacului mașinii tale. După ceva timp, această pârghie se poate rupe sau răsuci și, astfel, vă împiedică să finalizați deschiderea compartimentului motor. Ar trebui să puteți deschide capota din interiorul mașinii, dar nu să o deschideți complet. În această situație, a soluția este să folosiți cleme multifuncționale și, în spațiul dintre capotă și grilă, apucați restul pârghiei sau secțiunea nerăsucită a pârghiei și trageți-l cu forță.. Aceasta va deschide capota blocată a Lincoln MKZ. Apoi, dacă este răsucit, încercați să-l îndreptați cu cleștele. Sau schimba-l cu unul nou.

Weiterlesen:
Cum să schimb becul luminii pentru faza scurtă de pe Lincoln MKZ al meu?

Joacă în cablu pentru a deschide capota blocată a Lincoln MKZ

.

Înainte de ultima cauză a a capota blocată pe Lincoln MKZ, este posibil să întâlniți un cablu care începe să aibă un pic de joc. În adevăr, mecanismul de deschidere a capotei mașinii dumneavoastră este echipat cu un cablu care merge de la habitaclu al Lincoln MKZ la dulapul de deschidere.. Acest cablu se poate slăbi după ceva timp. Pentru a remedia această problemă pentru totdeauna, există o singură soluție, schimbați cablul de deschidere a capotei Lincoln MKZ. Cu toate acestea, veți avea nevoie de o soluție unică pentru a putea deschide capacul mașinii tale, va trebui să ceri pe cineva să te ajute. Poziționați persoana în fața modelului Lincoln MKZ care ține maneta în jos, ca și cum ar fi vrut să termine capota. Și poziționați-vă în habitaclu pentru a trage mânerul de deblocare a capotei de pe mașina dvs. Dacă acest lucru nu funcționează, poți oricând să încerci ca în cazul unui cablu rupt cu o pereche de cleme. În caz contrar, mergeți la garajul dvs. de service.

Capota Lincoln MKZ-ului meu sa blocat

.

În cele din urmă, ultima împrejurare este când capota se blochează atunci când se acționează mânerul habitaclului. In aceasta instanta, pentru a debloca capota Lincoln MKZ, poziționați pe cineva în fața autovehiculului. Și oricine apasă moderat pe capota lui Lincoln MKZ, va avea drept consecință eliberarea unui oarecare joc astfel încât încuietoarea se va debloca atunci când veți activa mânerul interior.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Lincoln MKZ, nu ezitați să consultați categoria noastră Lincoln MKZ.

Legătura cu publicația principală