Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Capota blocată pe Lincoln Continental-ul meu, ce pot face?

Fie că este vorba de verificarea nivelului de lichid al mașinii, schimbarea uleiului, adăugarea lichidului de spălare a parbrizului sau schimbarea bateriei mașinii, este important să păstrați motorul în condiții bune. Dar, se poate întâmpla asta capota Lincoln Continental-ului tău nu vrea să se deschidă, în acest caz, ce poți face? Tocmai aceasta este preocuparea la care vom răspunde astăzi și vă vom ajuta să ieșiți din această poziție iritante. Pentru a face acest lucru, vom descoperi ce poate fi cauzele blocării capotei pe Lincoln Continental si atunci care sunt posibilitatile de a rezolva aceasta problema.

De ce mi s-a blocat capota pe Lincoln Continental-ul meu? Care sunt posibilitățile de a-mi deschide capota?

După cum am descris mai înainte, vom vedea alternativ cauzele pentru o capotă blocată pe Lincoln Continental-ul tău, și ce posibilități aveți la dispoziție pentru a deschide și repara capota.

Cablu de deschidere a capotei Lincoln Continental spart

Situația din primul caz. Este posibil să nu puteți deschide capota Lincoln Continental ca o consecință a cablului de deschidere.. Într-adevăr, odată cu uzura sau din cauza unei defecțiuni, cablul care merge de la habitaclu la capotă se poate prăbuși după un timp sau se poate bloca în carcasa care îl protejează. Deși acest lucru este destul de rar la vehiculele mai noi, nu este de neconceput că ați putea fi victima acestei probleme, mai ales când există exces de umiditate în locația în care utilizați Lincoln Continental. Dacă acesta este cazul, există puține soluții pentru tine și mergi la mecanicul tău motor pare cea mai simplă și mai practică metodă. Va trebui să scoateți grila din față a modelului Lincoln Continental pentru a accesa încuietoarea capotei blocate. Folosind o șurubelniță plată mare, veți putea deschide încuietoarea capotei mașinii, exercitând o forță asupra încuietorului pentru a o elibera din arc. Odată deschis, puteți încerca aflați porțiunea ruptă a cablului capotei Lincoln Continental, scoateți-l din habitaclu și din partea compartimentului motor și schimbați-l.

Cum să deschid capota Lincoln Continental-ului meu, indiferent dacă am o pârghie de deschidere răsucită?

A doua posibilitate care poate genera a capota blocată pe Lincoln Continental. Este de data aceasta la nivelul pârghiei secundare care este folosită pentru a pune capăt acțiunii de deschidere a capacului mașinii tale. În timp, această pârghie se poate rupe sau răsuci și, astfel, vă împiedică să finalizați deschiderea compartimentului motor. Ar trebui să puteți deschide capota din interiorul mașinii, dar nu să o deschideți complet. În acest scenariu, a remediul este să folosiți cleme multifuncționale și în spațiul dintre capotă și grilă, apucați restul pârghiei sau porțiunea nerăsucită a pârghiei și trageți-l cu forță.. Aceasta va deschide capota blocată a Lincoln Continental-ului dumneavoastră. Apoi, dacă este răsucit, încercați să-l îndreptați cu cleștele. Sau schimbați-l cu unul nou.

Weiterlesen:
Cum schimb becul semnalizatorului spate pe Lincoln Continental meu?

Joacă în cablu pentru a deschide capota blocată a Lincoln Continental-ului tău

.

Înainte de ultimul declanșare a unui capota blocată pe Lincoln Continental, este posibil să vă confruntați cu un cablu care începe să aibă un pic de joc. În adevăr, Sistemul de deschidere a capotei mașinii dumneavoastră este echipat cu un cablu care merge de la habitaclu al Lincoln Continental la dulapul de deschidere.. Acest cablu se poate slăbi după un timp. Pentru a rezolva această problemă o dată pentru totdeauna, există o singură opțiune, schimbați cablul de deschidere a capotei Lincoln Continental. Cu toate acestea, veți avea nevoie de o soluție unică pentru a putea deschide capacul mașinii tale, va trebui să ceri pe cineva să te ajute. Poziționați persoana în fața Lincoln Continental-ului dvs. care ține pârghia în jos de parcă ar fi vrut să termine capota. Și poziționați-vă în habitaclu pentru a trage mânerul de deblocare a capotei de pe mașina dvs. Dacă acest lucru nu funcționează, puteți încerca oricând să o faceți ca în cazul unui cablu rupt cu o pereche de cleme. În caz contrar, mergi la mecanicul tău.

Capota Lincoln Continental-ului meu sa blocat

.

În cele din urmă, ultimul caz este când capota se blochează atunci când se acționează mânerul habitaclului. In aceasta instanta, pentru a debloca capota Lincoln Continental, poziționați pe cineva în fața mașinii. Și oricine apasă moderat pe capota lui Lincoln Continental, va avea drept consecință eliberarea unui oarecare joc astfel încât încuietoarea se va debloca atunci când veți activa mânerul interior.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Lincoln Continental, nu ezitați să consultați categoria noastră Lincoln Continental.

Weiterlesen:
Portbagajul blocat pe Lincoln Continental, ce pot face?
Legătura cu publicația principală