Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Capota blocată pe Jeep-ul meu Liberty, ce pot face?

Fie că este vorba de verificarea nivelului de lichid al mașinii, schimbarea uleiului, adăugarea lichidului de spălare a parbrizului sau înlocuirea bateriei, este fundamental să vă mențineți motorul în condiții bune. Cu toate acestea, se poate întâmpla ca capota Jeepului tău Liberty nu vrea să se deschidă, în acest caz, care sunt opțiunile dvs.? Aceasta este exact întrebarea la care vom răspunde în acest articol și vă va ajuta să ieșiți din această situație frustrantă. Pentru a realiza acest lucru, vom vedea ce poate fi declanșatoarele unei capote blocate pe Jeep Liberty și atunci care sunt soluțiile pentru a vindeca această problemă.

De ce este capota mea blocată pe Jeep Liberty? Care sunt soluțiile pentru a-mi deschide capota?

După cum am dezvăluit anterior, vom vedea alternativ motivele pentru o capotă blocată pe Jeep-ul tău Liberty, și ce soluții aveți la dispoziție pentru a deschide și repara capota.

Cablu de deschidere a capotei Jeep Liberty spart

Scenariul primului caz. Este posibil să nu puteți deschide capota Jeep-ului dumneavoastră Liberty ca urmare a deschiderii cablului. Într-adevăr, odată cu uzura sau din cauza unei defecțiuni, cablul care merge de la habitaclu la capotă se poate destrăma în timp sau se poate bloca în carcasa care îl protejează. Cu toate acestea, acest lucru este destul de rar la vehiculele mai noi, nu este improbabil că ați putea fi victima acestei probleme, mai ales când există umiditate suplimentară în zona în care folosiți Jeep Liberty. Dacă acesta este cazul, aveți la dispoziție câteva soluții și mergeți la mecanicul dvs. motor pare a fi cea mai simplă și mai practică soluție. Va trebui să scoateți grila din față a Jeep-ului dumneavoastră Liberty pentru a avea acces la încuietoarea capotei blocate. Folosind o șurubelniță plată mare, veți putea deschide încuietoarea capotei mașinii, exercitând o forță asupra încuietorului pentru a o elibera din arc. Odată deschis, puteți încerca găsiți porțiunea ruptă a cablului capotei Jeep Liberty, scăpați de el din habitaclu și din partea compartimentului motor și înlocuiți-l.

Cum să deschid capota Jeep-ului meu Liberty, indiferent dacă am o pârghie de deschidere răsucită?

A doua situație care poate provoca a capota blocată pe Jeep Liberty. Este de data aceasta la nivelul pârghiei secundare care este folosită pentru a finaliza acțiunea de deschidere a capacului mașinii tale. După ceva timp, această pârghie se poate rupe sau răsuci și, astfel, vă împiedică să finalizați deschiderea compartimentului motor. Ar trebui să puteți deschide capota din interiorul mașinii, dar nu să o deschideți complet. În acest scenariu, a remediul este să folosiți cleme multifuncționale și, în spațiul dintre capotă și grilă, apucați restul pârghiei sau secțiunea nerăsucită a pârghiei și trageți-o cu forță.. Aceasta va deschide capota blocată a Jeep-ului dumneavoastră Liberty. Apoi, dacă este răsucit, încercați să-l îndreptați cu cleștele. Sau înlocuiți-l cu unul nou.

Weiterlesen:
Unde este siguranța radioului de pe Jeep Liberty?

Joacă în cablu pentru a deschide capota blocată a Jeep-ului tău Liberty

.

Înainte de ultima cauză a a capota blocată pe Jeep Liberty, este posibil să întâlniți un cablu care începe să aibă un pic de joc. De fapt, cel mecanismul de deschidere a capotei mașinii dumneavoastră este echipat cu un cablu care merge de la habitaclu al Jeepului Liberty la dulapul de deschidere.. Acest cablu se poate slăbi în timp. Pentru a remedia această problemă pentru totdeauna, există o singură opțiune, înlocuiți cablul de deschidere a capotei Jeep Liberty. Cu toate acestea, veți avea nevoie de o soluție unică pentru a putea deschide capacul mașinii tale, va trebui să ceri pe cineva să te ajute. Poziționați persoana în fața Jeep-ului dvs. Liberty care ține maneta în jos de parcă ar fi vrut să termine capota. Și poziționați-vă în habitaclu pentru a trage mânerul de deblocare a capotei de pe mașina dvs. Dacă acest lucru nu funcționează, poți oricând să încerci ca în cazul unui cablu rupt cu o pereche de cleme. În caz contrar, mergi la mecanicul tău.

Capota Jeepului meu Liberty sa blocat

.

În cele din urmă, ultimul caz este când capota se blochează atunci când se acționează mânerul habitaclului. În acest caz, pentru a debloca capota Jeepului Liberty, poziționați pe cineva în fața mașinii. Și oricine apasă moderat pe capota Jeepului Liberty, va avea drept consecință eliberarea unui oarecare joc astfel încât încuietoarea se va debloca atunci când veți activa mânerul interior.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Jeep Liberty, nu ezitați să consultați categoria noastră Jeep Liberty.

Legătura cu publicația principală