Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Capota blocată pe Jeep Renegade, ce pot face?

Fie că este vorba de a verifica nivelurile de lichid ale mașinii, de a efectua service-ul, de a adăuga lichid de spălare a parbrizului sau de a vă înlocui bateria, este esențial să vă mențineți unitatea motorului în bune condiții. Cu toate acestea, poate părea că capota Jeepului tău Renegade nu vrea să se deschidă, în acest caz, ce poți face? Aceasta este în special întrebarea la care vom răspunde astăzi și vă vom ajuta să ieșiți din această poziție iritante. Pentru a face acest lucru, vom descoperi ce poate fi declanșatoarele unei capote blocate pe Jeep Renegade și atunci care sunt soluțiile pentru a vindeca această problemă.

De ce este capota mea blocată pe Jeep Renegade? Care sunt soluțiile pentru a-mi deschide capota?

După cum am dezvăluit anterior, vom vedea alternativ motivele pentru o capotă blocată pe Jeep Renegade, și ce soluții aveți la dispoziție pentru a deschide și repara capota.

Cablu de deschidere a capotei Jeep Renegade spart

Scenariul primului caz. Este posibil să nu puteți deschide capota Jeep-ului dvs. Renegade ca urmare a deschiderii cablului. De fapt, odată cu uzura sau din cauza unei defecțiuni, cablul care merge de la habitaclu la capotă se poate prăbuși pe măsură ce trece timpul sau se poate bloca în carcasa care îl protejează. Deși acest lucru este destul de neobișnuit la vehiculele mai noi, nu este de neimaginat că ați putea fi victima acestei probleme, în special atunci când există umiditate în exces în zona în care folosiți Jeep Renegade. Dacă acesta este cazul, există puține soluții pentru dvs. și apelarea la tehnicianul dvs. auto pare a fi cea mai eficientă și cea mai practică metodă. Va trebui să scoateți grila din față a Jeepului Renegade pentru a accesa încuietoarea capotei blocate. Folosind o șurubelniță plată mare, veți putea deschide încuietoarea capotei mașinii, exercitând o forță asupra încuietorului pentru a o elibera din arc. Odată deschis, puteți încerca găsiți partea ruptă a cablului capotei Jeep Renegade, scăpați de el din habitaclu și din partea compartimentului motor și schimbați-l.

Cum să deschid capota Jeepului meu Renegade, chiar dacă am o pârghie de deschidere răsucită?

A doua situație care poate genera a capota blocată pe Jeep Renegade. Este de data aceasta la nivelul pârghiei secundare care este folosită pentru a pune capăt acțiunii de deschidere a capacului mașinii tale. În timp, această pârghie se poate rupe sau răsuci și, astfel, vă împiedică să finalizați deschiderea compartimentului motor. Ar trebui să puteți deschide capota din interiorul mașinii, dar nu să o deschideți complet. În acest scenariu, a soluția este să folosiți cleme multifuncționale și, în spațiul dintre capotă și grilă, apucați restul pârghiei sau partea nerăsucită a pârghiei și trageți-l cu forță.. Aceasta va deschide capota blocată a Jeep-ului dvs. Renegade. Apoi, dacă este răsucit, încercați să-l îndreptați cu cleștele. Sau schimba-l cu unul nou.

Weiterlesen:
Unde găsiți o siguranță pentru luminile de parcare de pe Jeep Renegade?

Joacă în cablu pentru a deschide capota blocată a Jeepului tău Renegade

.

Înainte de ultimul declanșare a unui capota blocată pe Jeep Renegade, este posibil să fiți victima unui cablu care începe să aibă un pic de joc. În adevăr, Sistemul de deschidere a capotei mașinii dumneavoastră este echipat cu un cablu care merge de la habitaclu al Jeep Renegade la dulapul de deschidere.. Acest cablu se poate slăbi pe măsură ce trece timpul. Pentru a rezolva această problemă pentru totdeauna, există o singură opțiune, schimbați cablul de deschidere a capotei Jeep Renegade. Cu toate acestea, veți avea nevoie de o soluție unică pentru a putea deschide capacul mașinii tale, va trebui să ceri pe cineva să te ajute. Poziționați persoana în fața Jeep Renegade care ține maneta în jos de parcă ar fi vrut să termine capota. Și poziționați-vă în habitaclu pentru a trage mânerul de deblocare a capotei de pe mașina dvs. Dacă acest lucru nu funcționează, puteți încerca oricând să o faceți ca în cazul unui cablu rupt cu o pereche de cleme. În caz contrar, mergi în garaj.

Capota Jeepului meu Renegade sa blocat

.

În cele din urmă, ultimul caz este când capota se blochează atunci când se acționează mânerul habitaclului. În acest caz, pentru a debloca capota Jeepului Renegade, poziționați pe cineva în fața autovehiculului. Și oricine apasă moderat pe capota lui Jeep Renegade, va avea drept consecință eliberarea unui oarecare joc astfel încât încuietoarea se va debloca atunci când veți activa mânerul interior.

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Jeep Renegade, nu ezitați să consultați categoria noastră Jeep Renegade.

Weiterlesen:
Cum să rabatez bancheta din spate în Jeep Renegade?
Legătura cu publicația principală