Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Capota blocată pe Jeep Patriot, ce pot face?

Fie că este vorba de a verifica nivelurile de lichid ale mașinii, de a efectua service-ul, de a adăuga lichid de spălare a parbrizului sau de a schimba bateria auto, este fundamental să vă mențineți unitatea motorului în bune condiții. Dar, poate părea că capota Jeepului dvs. Patriot nu vrea să se deschidă, într-un astfel de caz, ce poți face? Exact aceasta este problema la care vom răspunde în acest articol și vă vom ajuta să ieșiți din această situație supărătoare. Pentru a face acest lucru, vom descoperi ce poate fi declanșatoarele unei capote blocate pe Jeep Patriot și apoi care sunt soluțiile pentru a remedia această problemă.

De ce mi s-a blocat capota pe Jeep Patriot? Care sunt soluțiile pentru a-mi deschide capota?

După cum am dezvăluit mai devreme, vom vedea alternativ cauzele pentru o capotă blocată pe Jeep Patriot-ul tău, și ce soluții aveți la dispoziție pentru a deschide și repara capota.

Cablu de deschidere a capotei Jeep Patriot spart

Situația din primul caz. Este posibil să nu puteți deschide capota Jeep-ului dvs. Patriot ca urmare a deschiderii cablului. Într-adevăr, odată cu uzura sau din cauza unei defecțiuni, cablul care merge de la habitaclu la motor se poate prăbuși după un timp sau se poate bloca în carcasa care îl protejează. Cu toate acestea, acest lucru este destul de rar la mașinile mai noi, nu este improbabil că ați putea fi victima acestei probleme, mai ales atunci când există umiditate în exces în locul în care folosiți Jeep Patriot. Dacă acesta este cazul, există puține posibilități disponibile și să mergi la tehnicianul tău auto pare a fi cea mai ușoară și mai practică soluție. Va trebui să scoateți grila din față a Jeep-ului dvs. Patriot pentru a avea acces la încuietoarea capotei blocate. Folosind o șurubelniță plată mare, veți putea deschide încuietoarea capotei mașinii, exercitând o forță asupra încuietorului pentru a o elibera din arc. Odată deschis, puteți încerca aflați partea ruptă a cablului capotei Jeep-ului dvs. Patriot, scoateți-l din habitaclu și din partea compartimentului motor și schimbați-l.

Cum să deschid capota Jeep-ului meu Patriot, indiferent dacă am o pârghie de deschidere răsucită?

A doua situație care poate genera a capota blocată pe Jeep Patriot. Este de data aceasta la nivelul pârghiei secundare care este folosită pentru a finaliza acțiunea de deschidere a capacului mașinii tale. După ceva timp, această pârghie se poate rupe sau răsuci și, astfel, vă împiedică să finalizați deschiderea compartimentului motor. Ar trebui să puteți deschide capota din interiorul mașinii, dar nu să o deschideți complet. În acest scenariu, a remediul este să folosiți cleme multifuncționale și, în spațiul dintre capotă și grilă, apucați restul pârghiei sau partea nerăsucită a pârghiei și trageți-l cu forță.. Aceasta va deschide capota blocată a Jeep-ului dvs. Patriot. Apoi, dacă este răsucit, încercați să-l îndreptați cu cleștele. Sau schimba-l cu unul nou.

Weiterlesen:
Problemă cu injecția Jeep Patriot, ce să faci?

Joacă în cablu pentru a deschide capota blocată a Jeep-ului tău Patriot

.

Înainte de ultimul declanșare a unui capota blocată pe Jeep Patriot, este posibil să fiți victima unui cablu care începe să aibă un pic de joc. În adevăr, Sistemul de deschidere a capotei mașinii dumneavoastră este echipat cu un cablu care merge de la habitaclul Jeep Patriot la dulapul de deschidere.. Acest cablu se poate slăbi după un timp. Pentru a rezolva complet această problemă, există o singură opțiune, înlocuiți cablul de deschidere a capotei Jeep Patriot. Cu toate acestea, veți avea nevoie de o soluție unică pentru a putea deschide capacul mașinii tale, va trebui să ceri unui prieten sau rudă să te ajute. Poziționați persoana în fața Jeep-ului dvs. Patriot care ține maneta în jos de parcă ar fi vrut să termine capota. Și poziționați-vă în habitaclu pentru a trage mânerul de deblocare a capotei de pe mașina dvs. Dacă acest lucru nu funcționează, poți oricând să încerci ca în cazul unui cablu rupt cu o pereche de cleme. În caz contrar, mergi în garaj.

Capota Jeepului meu Patriot sa blocat

.

În cele din urmă, ultima împrejurare este când capota se blochează atunci când se acționează mânerul habitaclului. În acest caz, pentru a debloca capota Jeepului Patriot, poziționați pe cineva în fața autovehiculului. Și oricine apasă moderat pe capota lui Jeep Patriot, va avea drept consecință eliberarea unui oarecare joc astfel încât încuietoarea se va debloca atunci când veți activa mânerul interior.

Dacă aveți nevoie de mai multe tutoriale despre Jeep Patriot, accesați categoria noastră Jeep Patriot.

Legătura cu publicația principală