Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Capota blocată pe Hyundai Tucson meu, ce pot face?

Fie că este vorba de verificarea nivelului de lichid al mașinii, schimbarea uleiului, adăugarea lichidului de spălare a parbrizului sau schimbarea bateriei, este vital să vă mențineți motorul în condiții bune. Deși, se poate întâmpla că capota Hyundai Tucson dvs. nu vrea să se deschidă, în acest caz, ce poți face? Aceasta este în special întrebarea la care vom răspunde în acest articol și vă vom ajuta să ieșiți din această poziție enervantă. Pentru a face acest lucru, vom vedea ce poate fi declanșatoarele unei capote blocate pe Hyundai Tucson și apoi care sunt soluțiile pentru a remedia această problemă.

De ce mi s-a blocat capota pe Hyundai Tucson? Care sunt soluțiile pentru a-mi deschide capota?

După cum am dezvăluit anterior, vom vedea alternativ cauzele pentru o capotă blocată pe Hyundai Tucson, și ce soluții aveți la dispoziție pentru a deschide și repara capota.

Cablu de deschidere a capotei Hyundai Tucson spart

Situația din primul caz. Este posibil să nu puteți deschide capota Hyundai Tucson din cauza cablului de deschidere. De fapt, odată cu uzura sau din cauza unei defecțiuni, cablul care merge de la habitaclu la capotă se poate prăbuși după ceva timp sau se poate bloca în carcasa care îl protejează. Deși acest lucru este destul de rar la vehiculele mai noi, nu este imposibil să fii victima acestei probleme, în special atunci când există umiditate suplimentară în locația în care folosești Hyundai Tucson. Dacă acesta este cazul, există puține soluții disponibile și să mergi la tehnicianul tău auto pare a fi cea mai simplă și mai practică strategie. Va trebui să scoateți grila din față a Hyundai Tucson pentru a accesa încuietoarea capotă blocată. Folosind o șurubelniță plată mare, veți putea deschide încuietoarea capotei mașinii, exercitând o forță asupra încuietorului pentru a o elibera din arc. Odată deschis, puteți încerca aflați partea ruptă a cablului capotei Hyundai Tucson dumneavoastră, scoateți-l din habitaclu și din partea compartimentului motor și schimbați-l.

Cum să deschid capota Hyundai Tucson al meu, chiar dacă am o pârghie de deschidere răsucită?

A doua posibilitate care poate provoca a capota blocată pe Hyundai Tucson. Este de data aceasta la nivelul pârghiei secundare care este folosită pentru a finaliza acțiunea de deschidere a capacului mașinii tale. În timp, această pârghie se poate rupe sau răsuci și, astfel, vă împiedică să finalizați deschiderea compartimentului motor. Ar trebui să puteți deschide capota din interiorul mașinii, dar nu să o deschideți complet. În acest scenariu, a soluția este să folosiți cleme multifuncționale și în spațiul dintre capotă și grilă, apucați restul pârghiei sau porțiunea nerăsucită a pârghiei și trageți-l cu forță.. Aceasta va deschide capota blocată a Hyundai Tucson. Apoi, dacă este răsucit, încercați să-l îndreptați cu cleștele. Sau schimba-l cu unul nou.

Weiterlesen:
GPS Hyundai Tucson nu funcționează Hyundai Tucson

Joacă în cablu pentru a deschide capota blocată a Hyundai Tucson

.

Înainte de ultimul declanșare a unui capota blocată pe Hyundai Tucson, este posibil să întâlniți un cablu care începe să aibă un pic de joc. În adevăr, mecanismul de deschidere a capotei mașinii dumneavoastră este echipat cu un cablu care merge de la habitaclu al Hyundai Tucson la dulapul de deschidere.. Acest cablu se poate slăbi după ceva timp. Pentru a remedia această problemă o dată pentru totdeauna, există o singură opțiune, înlocuiți cablul de deschidere a capotei Hyundai Tucson. Cu toate acestea, veți avea nevoie de o soluție unică pentru a putea deschide capacul mașinii tale, va trebui să ceri un prieten sau o rudă să te ajute. Poziționați persoana în fața Hyundai Tucson care ține pârghia în jos de parcă ar fi vrut să termine capota. Și poziționați-vă în habitaclu pentru a trage mânerul de deblocare a capotei de pe mașina dvs. Dacă acest lucru nu funcționează, puteți încerca oricând să o faceți ca în cazul unui cablu rupt cu o pereche de cleme. În caz contrar, mergeți la garajul dvs. de service.

Capota Hyundai-ului meu Tucson sa blocat

.

În cele din urmă, ultima situație este când capota se blochează atunci când se acționează mânerul habitaclului. În acest caz, pentru a debloca capota Hyundai Tucson, poziționați pe cineva în fața autovehiculului. Și oricine apasă moderat pe capota lui Hyundai Tucson, va avea drept consecință eliberarea unui oarecare joc astfel încât încuietoarea se va debloca atunci când veți activa mânerul interior.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Hyundai Tucson, aruncați o privire la categoria Hyundai Tucson.

Weiterlesen:
Scurgere de lichid de frana Hyundai Tucson
Legătura cu publicația principală