Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Capota blocată pe Hyundai i10 meu, ce pot face?

Fie că este vorba de verificarea nivelurilor de lichid ale mașinii, schimbarea uleiului, adăugarea lichidului de spălare a parbrizului sau schimbarea bateriei mașinii, este esențial să păstrați unitatea motorului în bune condiții. Dar, se poate întâmpla asta capota Hyundai i10 nu vrea să se deschidă, în astfel de cazuri, ce opțiuni aveți? Aceasta este exact preocuparea la care vom răspunde în acest articol și vă vom ajuta să ieșiți din această poziție iritante. Pentru a face acest lucru, vom vedea ce poate fi declanșatoarele unei capote blocate pe Hyundai i10 și atunci care sunt posibilitățile de a rezolva această problemă.

De ce mi s-a blocat capota pe Hyundai i10? Care sunt posibilitățile de a-mi deschide capota?

După cum am explicat anterior, vom vedea alternativ cauzele pentru o capotă blocată pe Hyundai i10, și ce posibilități puteți executa pentru a deschide și repara capota.

Cablu de deschidere a capotei hyundai i10 spart

Situația din primul caz. Este posibil să nu puteți deschide capota Hyundai i10 din cauza cablului de deschidere. Într-adevăr, odată cu uzura sau din cauza unei defecțiuni, cablul care merge de la habitaclu la motor se poate destrama după un timp sau se poate bloca în carcasa care îl protejează. Deși acest lucru este destul de neobișnuit la mașinile mai noi, nu este de neimaginat că ați putea fi victima acestei probleme, mai ales când există umiditate suplimentară în locul în care folosiți Hyundai i10. Dacă acesta este cazul, există puține posibilități pentru dvs. și să mergeți la tehnicianul dvs. auto pare a fi cea mai ușoară și mai practică strategie. Va trebui să scoateți grila din față a Hyundai i10 pentru a accesa încuietoarea capotei blocate. Folosind o șurubelniță plată mare, veți putea deschide încuietoarea capotei mașinii, exercitând o forță asupra încuietorului pentru a o elibera din arc. Odată deschis, puteți încerca găsiți partea ruptă a cablului capotei Hyundai i10, scoateți-l din habitaclu și din partea compartimentului motor și înlocuiți-l.

Cum să deschid capota Hyundai i10, chiar dacă am o pârghie de deschidere răsucită?

A doua posibilitate care poate provoca a capota blocata pe hyundai i10. Este de data aceasta la nivelul pârghiei secundare care este folosită pentru a pune capăt acțiunii de deschidere a capacului mașinii tale. După un timp, această pârghie se poate rupe sau răsuci și, astfel, vă împiedică să finalizați deschiderea compartimentului motor. Ar trebui să puteți deschide capota din interiorul mașinii, dar nu să o deschideți complet. În această situație, a remediul este să folosiți cleme multifuncționale și, în spațiul dintre capotă și grilă, apucați restul pârghiei sau partea nerăsucită a pârghiei și trageți-o cu putere.. Aceasta va deschide capota blocată a Hyundai i10. Apoi, dacă este răsucit, încercați să-l îndreptați cu cleștele. Sau înlocuiți-l cu unul nou.

Weiterlesen:
Becul de ulei hyundai i10 care rămâne aprins

Joacă în cablu pentru a deschide capota blocată a Hyundai i10

.

Înainte de ultimul declanșare a unui capota blocata pe hyundai i10, este posibil să fiți victima unui cablu care începe să aibă un pic de joc. Într-adevăr, cel sistemul de deschidere a capotei mașinii dumneavoastră este echipat cu un cablu care merge de la habitaclu al Hyundai i10 la dulapul de deschidere.. Acest cablu se poate slăbi după un timp. Pentru a rezolva această problemă o dată pentru totdeauna, există o singură soluție, schimbați cablul de deschidere a capotei Hyundai i10. Cu toate acestea, veți avea nevoie de o soluție unică pentru a putea deschide capacul mașinii tale, va trebui să ceri un prieten sau o rudă să te ajute. Poziționați persoana în fața Hyundai i10 care ține maneta în jos de parcă ar fi vrut să termine capota. Și poziționați-vă în habitaclu pentru a trage mânerul de deblocare a capotei de pe mașina dvs. Dacă acest lucru nu funcționează, poți oricând să încerci ca în cazul unui cablu rupt cu o pereche de cleme. În caz contrar, mergi în garaj.

Capota Hyundai i10 mea s-a blocat

.

În cele din urmă, ultima situație este când capota se blochează atunci când se acționează mânerul habitaclului. In aceasta instanta, pentru a debloca capota Hyundai i10, poziționați pe cineva în fața mașinii. Și oricine apasă moderat pe capota lui hyundai i10, va avea drept consecință eliberarea unui oarecare joc astfel încât încuietoarea se va debloca atunci când veți activa mânerul interior.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre hyundai i10, nu ezitați să consultați categoria noastră hyundai i10.

Legătura cu publicația principală