Azcar.ro

Atelier auto
1 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Capota blocată pe Alfa Romeo Mito, ce pot face?

Fie că este vorba de verificarea nivelurilor de lichid ale mașinii, schimbarea uleiului, adăugarea lichidului de spălare a parbrizului sau schimbarea bateriei, este important să păstrați unitatea motorului în bune condiții. Dar, se poate întâmpla asta capota Alfa Romeo Mito nu vrea să se deschidă, în astfel de cazuri, ce poți face? Aceasta este în special întrebarea la care vom răspunde astăzi și vă vom ajuta să ieșiți din această situație enervantă. Pentru a face acest lucru, vom descoperi ce poate fi cauzele blocării capotei la Alfa Romeo Mito și atunci care sunt soluțiile pentru a rezolva această problemă.

De ce mi s-a blocat capota pe Alfa Romeo Mito? Care sunt soluțiile pentru a-mi deschide capota?

După cum am dezvăluit anterior, vom vedea alternativ cauzele pentru o capotă blocată pe Alfa Romeo Mito, și ce soluții aveți la dispoziție pentru a deschide și repara capota.

Cablu de deschidere a capotei Alfa Romeo Mito spart

Situația din primul caz. Este posibil să nu puteți deschide capota Alfa Romeo Mito din cauza cablului de deschidere. Într-adevăr, odată cu uzura sau ca urmare a unei defecțiuni, cablul care merge de la habitaclu la capotă se poate destrama pe măsură ce trece timpul sau se poate bloca în carcasa care îl protejează. În ciuda faptului că acest lucru este destul de neobișnuit la mașinile mai noi, nu este imposibil să fii victima acestei probleme, mai ales atunci când există umiditate excesivă în zona în care folosești Alfa Romeo Mito. Dacă acesta este cazul, aveți câteva posibilități disponibile și să mergeți la tehnicianul dvs. auto pare cea mai ușoară și mai practică soluție. Va trebui să scoateți grila din față a Alfa Romeo Mito pentru a avea acces la încuietoarea capotei blocate. Folosind o șurubelniță plată mare, veți putea deschide încuietoarea capotei mașinii, exercitând o forță asupra încuietorului pentru a o elibera din arc. Odată deschis, puteți încerca găsiți partea ruptă a cablului capotei Alfa Romeo Mito, scăpați de el din habitaclu și din partea compartimentului motor și schimbați-l.

Cum să deschid capota Alfa Romeo Mito, chiar dacă am o pârghie de deschidere răsucită?

A doua posibilitate care poate provoca a capota blocată pe Alfa Romeo Mito. Este de data aceasta la nivelul pârghiei secundare care este folosită pentru a finaliza procedura de deschidere a capacului mașinii tale. După ceva timp, această pârghie se poate rupe sau răsuci și, astfel, vă împiedică să finalizați deschiderea compartimentului motor. Ar trebui să puteți debloca capota din interiorul mașinii, dar nu o deschideți complet. În această situație, a remediul este să folosiți cleme multifuncționale și, în spațiul dintre capotă și grilă, apucați restul pârghiei sau secțiunea nerăsucită a pârghiei și trageți-o cu putere.. Aceasta va deschide capota blocată a Alfa Romeo Mito. Apoi, dacă este răsucit, încercați să-l îndreptați cu cleștele. Sau schimbați-l cu unul nou.

Weiterlesen:
Cum se curăță motorul Alfa Romeo Mito?

Joacă în cablu pentru a deschide capota blocată a Alfa Romeo Mito

.

Înainte de ultima justificare a a capota blocată pe Alfa Romeo Mito, este posibil să întâlniți un cablu care începe să aibă un pic de joc. În adevăr, Sistemul de deschidere a capotei mașinii dumneavoastră este echipat cu un cablu care merge de la habitaclu al Alfa Romeo Mito la dulapul de deschidere.. Acest cablu se poate slăbi pe măsură ce trece timpul. Pentru a rezolva această problemă o dată pentru totdeauna, există o singură metodă, schimbați cablul de deschidere a capotei Alfa Romeo Mito. Cu toate acestea, veți avea nevoie de o soluție unică pentru a putea deschide capacul mașinii tale, va trebui să ceri un prieten sau o rudă să te ajute. Poziționați persoana în fața Alfa Romeo Mito care ține maneta în jos de parcă ar fi vrut să termine capota. Și poziționați-vă în habitaclu pentru a trage mânerul de deblocare a capotei de pe mașina dvs. Dacă acest lucru nu funcționează, poți oricând să încerci ca în cazul unui cablu rupt cu o pereche de cleme. În caz contrar, mergi la mecanicul tău.

Capota Alfa Romeo Mito s-a blocat

.

În cele din urmă, ultimul caz este când capota se blochează atunci când se acționează mânerul habitaclului. In aceasta instanta, pentru a debloca capota Alfa Romeo Mito, poziționați pe cineva în fața mașinii. Și oricine apasă moderat pe capota Alfa Romeo Mito, va avea drept consecință eliberarea unui oarecare joc astfel încât încuietoarea se va debloca atunci când veți activa mânerul interior.

Dacă aveți nevoie de mai multe tutoriale despre Alfa Romeo Mito, accesați categoria noastră Alfa Romeo Mito.

Weiterlesen:
Cum instalez un radio auto pe Alfa Romeo Mito mea?
Legătura cu publicația principală