Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Când să schimbi filtrul de particule la Volvo S60?

Filtrul de particule este o tehnologie destul de recentă care își propune să elimine particulele dăunătoare din gazele de eșapament ale celor mai noi diesel-uri. A fost văzută de mult timp ca soluția miraculoasă la aceste probleme de poluare. Cu toate acestea, nu funcționează la fel de bine cum era de așteptat și declanșează mai multe probleme decât rezolvă, motiv pentru care vom afla astăzi când schimbi filtrul de particule al unui Volvo S60? . Pentru a face acest lucru, în primul rând, vom afla pentru ce este destinat filtrul de particule de pe autovehiculul dvs. și apoi când să înlocuiți filtrul de particule de pe Volvo S60.

Ce rost are filtrul de particule Volvo S60?

Așa că începem ghidul nostru cu rațiunea de a face această componentă recent încorporată în automobilele diesel. După cum am menționat rapid în introducere, intenția acestui filtru a fost de a rezolva problemele de poluare și nocive ale gazelor de eșapament de la automobilele Volvo S60. Principiul său de funcționare este acela de a stoca gazele de eșapament nearse sau care conțin încă particule nocive, iar atunci când este la o temperatură suficient de ridicată să declanșeze o a doua ardere care va termina arderea și va elimina toate aceste particule cancerigene. Din păcate, pentru a ajunge la această temperatură foarte ridicată a motorului, trebuie să fii pe autostradă sau să ai unitatea motorului Volvo S60 să treacă la turație. Așa că, pe măsură ce trece timpul, am descoperit că mașinile care se află în principal în călătorii scurte sau în oraș nu permit filtrului de particule să ardă aceste fumuri și vom descoperi în secțiunea următoare că aceste probleme vă pot obliga să înlocuiți filtrul de particule al Volvo S60 .

Weiterlesen:
Aerul condiționat din Volvo S60 meu nu mai este rece

Când să înlocuiți filtrul de particule al unui Volvo S60?

În această secțiune vom afla de ce sunteți cu siguranță atras aici, dacă este necesar să înlocuiți filtrul de particule al unui Volvo S60 și, dacă da, când?

Este necesară înlocuirea filtrului de particule la Volvo S60?

Există 2 tipuri de filtru de particule pentru mașini, un filtru de particule cu aditiv, care nu se referă la Volvo S60, dar care trebuie reîncărcat la fiecare 120 km cu un aditiv care permite regenerarea filtrului de particule și, în consecință, să ardă tot. funinginele acelea dăunătoare. Al doilea, cel de care suntem entuziasmați în acest articol, funcționează cu metale prețioase care vor produce o reacție chimică la temperatură ridicată și vor declanșa regenerarea filtrului și evacuarea materialelor cancerigene. Cu toate acestea, așa cum este descris mai sus, are nevoie de temperaturi foarte ridicate, dacă acestea nu sunt atinse, filtrul se va înfunda. Dacă filtrul nu este regenerat manual, conduceți cu viteză mare timp de aproximativ 000 de minute pentru a atinge această temperatură și astfel să vă regenerați filtrul, îl va înfunda și risca să vă deterioreze turbo, supapa EGR sau unitatea motorului. Dacă trebuie să curățați supapa EGR a Volvo S60 din cauza filtrului de particule, nu ezitați să consultați pagina noastră de conținut pe acest subiect pentru a afla care este procesul.

Când să înlocuiți filtrul de particule al unui Volvo S60?

După cum am explicat mai devreme, un filtru de particule este proiectat pentru a dura toată viața vehiculului, totuși unii dintre voi s-ar putea întreba când este necesar să înlocuiți filtrul de particule al lui Volvo S60? Rețineți că această componentă este extrem de scumpă, forța de muncă nu este principala problemă deoarece este ușor de accesat. Dar piesa în sine va varia enorm de preț în funcție de motorizarea dvs., puteți număra totuși o gamă între 700 și 2000 de euro. Această înlocuire ar trebui luată în considerare numai în cazul unui filtru de particule complet înfundat. Dacă nu mergeți frecvent pe autostradă, vă sfătuim, lunar sa conduci 10 minute pe autostrada cu cel putin 3000 rpm . În ciuda tuturor, filtrul de particule actual nu a fost bine proiectat și rămâne problematic, se consideră că, din cauza lipsei unei creșteri suficient de frecvente a temperaturii și a altor probleme de proiectare, ar trebui să începeți să planificați înlocuiți-vă filtrul de particule de la 200 km dacă aveți o utilizare a XX-ului dvs. care este mai urbană și puțin mai mult dacă este mixtă .

Weiterlesen:
Lumina motorului rămâne pe Volvo S60

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volvo S60, aruncați o privire la categoria Volvo S60.

Ссылка на основную публикацию