Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Când să schimbi filtrul de particule la Volkswagen Transporter 6?

Filtrul de particule este o tehnologie destul de modernă care își propune să elimine particulele dăunătoare din gazele de eșapament ale celor mai noi diesel-uri. A fost văzută de mult timp ca soluția miraculoasă la aceste complicații ale poluării. Cu toate acestea, nu funcționează la fel de bine cum s-a dorit și declanșează mai multe complicații decât suportă, motiv pentru care vom vedea în acest articol la schimbarea filtrului de particule al unui Volkswagen Transporter 6? . Pentru a realiza acest lucru, pentru început, vom afla pentru ce este destinat filtrul de particule de pe mașina dvs. și apoi când să înlocuiți filtrul de particule de pe Volkswagen Transporter 6.

Care este scopul filtrului de particule al unui Volkswagen Transporter 6?

Așa că începem articolul nostru cu explicația pentru a face acest element nu cu mult timp în urmă inclus în vehiculele diesel. După cum am explicat pe scurt în introducere, scopul acestui filtru a fost de a remedia complicațiile de poluare și nocivitatea gazelor de eșapament de la vehiculele Volkswagen Transporter 6. Conceptul său de funcționare este de a stoca gazele de eșapament nearse sau care conțin încă particule dăunătoare și atunci când este la o temperatură suficient de ridicată pentru a produce o a doua ardere care va termina arderea și va elimina toate aceste particule cancerigene. Din păcate, pentru a ajunge la această temperatură foarte ridicată a motorului, trebuie să fii pe autostradă sau să ai unitatea motorului Volkswagen Transporter 6 să reacționeze. Așa că am observat cu timpul că vehiculele care se află în mod special în călătorii scurte sau în oraș nu permit filtrului de particule să ardă aceste gaze și vom descoperi în partea următoare că aceste complicații vă pot obliga să înlocuiți filtrul de particule al Volkswagen Transporter 6 .

Weiterlesen:
Cum se dezactivează imobilizatorul Volkswagen Transporter 6?

Când să înlocuiți filtrul de particule al unui Volkswagen Transporter 6?

În această secțiune vom afla de ce vă atrag cu siguranță aici, dacă este necesar să înlocuiți filtrul de particule al unui Volkswagen Transporter 6 și dacă da, când?

Este necesar să înlocuiți filtrul de particule pe Volkswagen Transporter 6?

Există 2 tipuri de filtru de particule pentru vehicule, un filtru de particule cu aditiv, care nu privește Volkswagen Transporter 6, dar care trebuie reîncărcat la fiecare 120 km cu un aditiv care permite regenerarea filtrului de particule și, în consecință, să ardă. toate acele funingine nocive. Cel de-al doilea, cel care ne interesează astăzi, funcționează cu metale prețioase care vor crea o reacție chimică la temperatură ridicată și vor produce regenerarea filtrului și evacuarea materialelor cancerigene. Cu toate acestea, după cum sa explicat mai sus, necesită temperaturi foarte ridicate, dacă acestea nu sunt atinse, filtrul se va înfunda. Dacă filtrul nu este regenerat manual, conduceți cu viteză mare timp de aproximativ 000 de minute pentru a atinge această temperatură și astfel să vă regenerați filtrul, îl va înfunda și risca să vă deterioreze turbo, supapa EGR sau unitatea motorului. Dacă trebuie să curățați supapa EGR a Volkswagen Transporter 6 din cauza filtrului dvs. de particule, nu ezitați să consultați conținutul nostru pe acest subiect pentru a afla care este procedura.

Când să înlocuiți filtrul de particule al unui Volkswagen Transporter 6?

După cum am dezvăluit mai devreme, un filtru de particule este conceput pentru a dura toată viața vehiculului, totuși unii dintre voi s-ar putea întreba când este necesar să înlocuiți filtrul de particule al Volkswagen Transporter 6? Fiți conștienți de faptul că această piesă este extrem de costisitoare, forța de muncă nu este cea mai importantă problemă deoarece este ușor de accesat. Dar piesa în sine va varia enorm de preț în funcție de motorizarea dvs., puteți număra totuși o gamă între 700 și 2000 de euro. Această înlocuire ar trebui luată în considerare doar în cazul unui filtru de particule complet înfundat. Dacă nu mergeți des pe autostradă, vă sugerăm, lunar sa conduci 10 minute pe autostrada cu cel putin 3000 rpm . În ciuda tuturor, filtrul de particule actual nu a fost bine proiectat și rămâne problematic, se consideră că, din cauza lipsei unei creșteri suficient de regulate a temperaturii și a altor complicații de proiectare, ar trebui să începeți să planificați înlocuiți-vă filtrul de particule de la 200 km dacă aveți o utilizare a XX-ului dvs. care este mai urbană și puțin mai mult dacă este mixtă .

Weiterlesen:
Cum să deconectez bateria la Volkswagen Transporter 6?

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter 6, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter 6.

Ссылка на основную публикацию