Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Când să schimbi filtrul de particule la Volkswagen Transporter 5?

Filtrul de particule este o invenție destul de modernă care își propune să elimine particulele dăunătoare din gazele de eșapament ale celor mai noi diesel-uri. A fost văzută de mult timp ca soluția miraculoasă la aceste complicații ale poluării. Cu toate acestea, nu funcționează atât de bine cum era de așteptat și provoacă mai multe complicații decât rezolvă, motiv pentru care vom descoperi pe această pagină la schimbarea filtrului de particule al unui Volkswagen Transporter 5? . Pentru a face acest lucru, pentru început, vom identifica pentru ce este utilizat filtrul de particule de pe autovehiculul dvs. și apoi când să înlocuiți filtrul de particule de pe Volkswagen Transporter 5.

Ce rost are filtrul de particule al unui Volkswagen Transporter 5?

Așa că începem articolul nostru cu explicația pentru a face acest element recent încorporat în vehiculele diesel. După cum am subliniat rapid în introducere, scopul acestui filtru a fost să rezolve complicațiile poluării și nocivității gazelor de eșapament de la vehiculele Volkswagen Transporter 5. Conceptul său de funcționare este de a stoca gazele de eșapament nearse sau care conțin încă particule nocive, iar atunci când este la o temperatură suficient de ridicată să declanșeze o a doua ardere care va termina arderea și va scăpa de toate aceste particule cancerigene. Din păcate, pentru a ajunge la această temperatură foarte ridicată a motorului, trebuie să fii pe autostradă sau să ai motorul Volkswagen Transporter 5 în turație. Așa că ne-am dat seama, odată cu trecerea timpului, că mașinile care se află în principal în călătorii scurte sau în oraș nu permit filtrului de particule să ardă aceste gaze și vom observa în secțiunea următoare că aceste complicații vă pot obliga să înlocuiți filtrul de particule al Volkswagen Transporter 5 .

Weiterlesen:
Becul de ulei Volkswagen Transporter 5 care rămâne aprins

Când să înlocuiți filtrul de particule al unui Volkswagen Transporter 5?

În această secțiune vom identifica de ce sunteți cu siguranță atras aici, dacă este necesar să înlocuiți filtrul de particule al unui Volkswagen Transporter 5 și dacă da, când?

Este necesar să înlocuiți filtrul de particule pe Volkswagen Transporter 5?

Există 2 tipuri de filtru de particule pentru mașini, un filtru de particule cu aditiv, care nu contează Volkswagen Transporter 5, dar care trebuie reîncărcat la fiecare 120 km cu un aditiv care permite regenerarea filtrului de particule și, în consecință, să ardă. toate acele funingine nocive. Al doilea, cel de care suntem entuziasmați astăzi, lucrează cu metale prețioase care vor crea o reacție chimică la temperatură ridicată și vor declanșa regenerarea filtrului și evacuarea materialelor cancerigene. Cu toate acestea, după cum s-a explicat mai sus, necesită temperaturi foarte ridicate, dacă acestea nu sunt atinse, filtrul se va înfunda. Dacă filtrul nu este regenerat manual, conduceți cu viteză mare timp de aproximativ 000 de minute pentru a atinge această temperatură și astfel să vă regenerați filtrul, îl va înfunda și risca să vă deterioreze turbo, supapa EGR sau motorul. Dacă trebuie să curățați supapa EGR a Volkswagen Transporter 5 ca urmare a filtrului de particule, nu ezitați să consultați articolul nostru pe acest subiect pentru a identifica care este procesul.

Când să înlocuiți filtrul de particule al unui Volkswagen Transporter 5?

După cum am definit mai înainte, un filtru de particule ar trebui să dureze toată viața mașinii, totuși unii dintre voi s-ar putea întreba când este necesar să înlocuiți filtrul de particule al Volkswagen Transporter 5? Fiți conștienți de faptul că această componentă este extrem de scumpă, forța de muncă nu este principala problemă deoarece este ușor de accesat. Dar piesa în sine va varia enorm ca preț în funcție de motorizarea dvs., puteți număra totuși o gamă între 700 și 2000 de euro. Această înlocuire ar trebui luată în considerare doar în cazul unui filtru de particule complet înfundat. Dacă nu mergeți în mod regulat pe autostradă, vă recomandăm, lunar sa conduci 10 minute pe autostrada cu cel putin 3000 rpm . În ciuda tuturor, filtrul de particule actual nu a fost bine proiectat și rămâne problematic, se consideră că, din cauza lipsei unei creșteri suficient de frecvente a temperaturii și a altor complicații de proiectare, ar trebui să începeți să planificați înlocuiți-vă filtrul de particule de la 200 km dacă aveți o utilizare a XX-ului dvs. care este mai urbană și puțin mai mult dacă este mixtă .

Weiterlesen:
Cum schimb becul luminii pentru faza scurtă de pe Volkswagen Transporter?

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Transporter 5, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Transporter 5.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector