Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Când să schimbi filtrul de particule la Volkswagen Transporter 4?

Filtrul de particule este o tehnologie destul de nouă, care are ca scop eliminarea particulelor dăunătoare din gazele de eșapament ale celor mai noi diesel-uri. A fost văzută de mult timp ca soluția miraculoasă la aceste complicații ale poluării. Cu toate acestea, nu funcționează la fel de bine cum era de așteptat și provoacă mai multe complicații decât suportă, motiv pentru care vom vedea astăzi la schimbarea filtrului de particule al unui Volkswagen Transporter 4? . Pentru a face acest lucru, pentru început, vom identifica pentru ce este folosit filtrul de particule de pe autovehiculul dvs. și apoi când să înlocuiți filtrul de particule de pe Volkswagen Transporter 4.

Ce rost are filtrul de particule al unui Volkswagen Transporter 4?

Așa că începem conținutul articolului nostru cu explicația pentru a face această componentă nu cu mult timp în urmă integrată în vehiculele diesel. După cum am subliniat pe scurt în introducere, scopul acestui filtru a fost de a remedia complicațiile poluării și nocivității gazelor de eșapament de la vehiculele Volkswagen Transporter 4. Conceptul său de lucru este de a stoca gazele de eșapament nearse sau care conțin încă particule dăunătoare și atunci când este la o temperatură suficient de ridicată pentru a produce o a doua ardere care va termina arderea și va scăpa de toate aceste particule cancerigene. Din păcate, pentru a ajunge la această temperatură foarte ridicată a motorului, trebuie să fii pe autostradă sau să ai motorul Volkswagen Transporter 4 în turație. Așa că am descoperit de-a lungul timpului că mașinile care se află în special în călătorii scurte sau în oraș nu permit filtrului de particule să ardă aceste gaze și vom descoperi în partea următoare că aceste complicații vă pot obliga să înlocuiți filtrul de particule al Volkswagen Transporter 4 .

Weiterlesen:
Aerul condiționat din Volkswagen Transporter 5 nu mai este rece

Când să înlocuiți filtrul de particule al unui Volkswagen Transporter 4?

În această secțiune vom identifica de ce sunteți atras aici, dacă este necesar să înlocuiți filtrul de particule al unui Volkswagen Transporter 4 și, dacă da, când?

Este necesară înlocuirea filtrului de particule la Volkswagen Transporter 4?

Există 2 tipuri de filtru de particule pentru mașini, un filtru de particule cu aditiv, care nu se referă la Volkswagen Transporter 4, dar care trebuie reîncărcat la fiecare 120 km cu un aditiv care permite regenerarea filtrului de particule și, prin urmare, să ardă. toate acele funingine nocive. Cel de-al doilea, cel care ne interesează în acest articol, funcționează cu metale prețioase care vor genera o reacție chimică la temperatură ridicată și vor produce regenerarea filtrului și evacuarea materialelor cancerigene. Cu toate acestea, așa cum am explicat mai devreme, necesită temperaturi foarte ridicate, dacă acestea nu sunt atinse, filtrul se va înfunda. Dacă filtrul nu este regenerat manual, conduceți cu viteză mare timp de aproximativ 000 de minute pentru a atinge această temperatură și astfel să vă regenerați filtrul, îl va înfunda și risca să vă deterioreze turbo, supapa EGR sau motorul. Dacă trebuie să curățați supapa EGR a Volkswagen Transporter 4 din cauza filtrului de particule, nu ezitați să consultați conținutul nostru pe acest subiect pentru a identifica care este procedura.

Când să înlocuiți filtrul de particule al unui Volkswagen Transporter 4?

După cum am descris mai înainte, un filtru de particule ar trebui să dureze toată viața mașinii, totuși unii dintre voi s-ar putea întreba când este necesară înlocuirea filtrului de particule al Volkswagen Transporter 4? Fii constient de faptul ca aceasta componenta este extrem de costisitoare, manopera nu este cea mai importanta problema deoarece este usor de accesat. Dar piesa în sine va varia enorm ca preț în funcție de motorizarea dvs., puteți număra totuși o gamă între 700 și 2000 de euro. Această înlocuire ar trebui luată în considerare doar în cazul unui filtru de particule complet înfundat. Dacă nu luați în mod repetat autostrada, vă sfătuim, lunar sa conduci 10 minute pe autostrada cu cel putin 3000 rpm . În ciuda tuturor, filtrul de particule actual nu a fost bine proiectat și rămâne supărător, se consideră că, din cauza lipsei unei creșteri suficient de regulate a temperaturii și a altor complicații de proiectare, ar trebui să începeți să planificați înlocuiți-vă filtrul de particule de la 200 km dacă aveți o utilizare a XX-ului dvs. care este mai urbană și puțin mai mult dacă este mixtă .

Weiterlesen:
Motorul fierbinte zdrăngănește pe Volkswagen Transporter-ul meu 4

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter 4, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter 4.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector