Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Când să schimbi filtrul de particule la Volkswagen Touran?

Filtrul de particule este o invenție destul de recentă care este concepută pentru a elimina particulele dăunătoare din gazele de eșapament ale motoarelor diesel moderne. A fost descoperită de mult timp ca fiind soluția miraculoasă la aceste complicații ale poluării. Cu toate acestea, nu funcționează atât de bine pe cât a fost proiectat și declanșează mai multe complicații decât rezolvă, motiv pentru care vom descoperi pe această pagină la schimbarea filtrului de particule al unui Volkswagen Touran? . Pentru a face acest lucru, în primul rând, vom identifica pentru ce este folosit filtrul de particule de pe mașina dvs. și apoi când să înlocuiți filtrul de particule de pe Volkswagen Touran.

Care este scopul filtrului de particule al unui Volkswagen Touran?

Așa că începem conținutul nostru cu rațiunea acestei componente recent inclusă în vehiculele diesel. După cum am menționat rapid în introducere, scopul acestui filtru a fost să rezolve complicațiile poluării și nocivității gazelor de eșapament de la vehiculele Volkswagen Touran. Conceptul său de lucru este de a stoca gazele de eșapament nearse sau care conțin încă particule dăunătoare, iar atunci când este la o temperatură suficient de ridicată să declanșeze o a doua ardere care va termina arderea și va elimina toate aceste particule cancerigene. Din păcate, pentru a ajunge la această temperatură foarte ridicată a motorului, trebuie să fii pe autostradă sau să ai motorul Volkswagen Touran să treacă la turație. Așa că am observat cu timpul că mașinile care se află în principal în călătorii scurte sau în oraș nu permit filtrului de particule să ardă aceste gaze și vom descoperi în partea următoare că aceste complicații vă pot obliga să înlocuiți filtrul de particule al Volkswagen Touran .

Weiterlesen:
Unde pot găsi siguranța claxonului la Volkswagen Touran?

Când să înlocuiți filtrul de particule al unui Volkswagen Touran?

În această secțiune vom identifica ceea ce vă atrag cel mai mult aici, dacă este necesar să înlocuiți filtrul de particule al unui Volkswagen Touran și, dacă da, când?

Este necesar să înlocuiți filtrul de particule la Volkswagen Touran?

Există 2 tipuri de filtru de particule pentru mașini, un filtru de particule cu aditiv, care nu privește Volkswagen Touran, dar care trebuie reîncărcat la fiecare 120 km cu un aditiv care permite regenerarea filtrului de particule și, în consecință, să ardă tot. funinginele acelea dăunătoare. Cel de-al doilea, cel la care ne interesează astăzi, funcționează cu metale prețioase care vor crea o reacție chimică la temperatură ridicată și vor declanșa regenerarea filtrului și evacuarea materialelor cancerigene. Cu toate acestea, după cum s-a dezvăluit mai sus, necesită temperaturi foarte ridicate, dacă acestea nu sunt atinse, filtrul se va înfunda. Dacă filtrul nu este regenerat manual, conduceți cu viteză mare timp de aproximativ 000 de minute pentru a atinge această temperatură și astfel să vă regenerați filtrul, îl va înfunda și risca să vă deterioreze turbo, supapa EGR sau motorul. Dacă trebuie să curățați supapa EGR a Volkswagen Touran din cauza filtrului de particule, nu vă gândiți de două ori pentru a verifica conținutul nostru pe acest subiect pentru a identifica care este procedura.

Când să înlocuiți filtrul de particule al unui Volkswagen Touran?

După cum am dezvăluit mai devreme, un filtru de particule este conceput pentru a dura toată viața mașinii, cu toate acestea unii dintre voi s-ar putea întreba când este necesară înlocuirea filtrului de particule al Volkswagen Touran? Fiți conștienți de faptul că această piesă este extrem de scumpă, forța de muncă nu este cea mai importantă problemă deoarece este ușor de accesat. Dar piesa în sine va varia enorm de preț în funcție de motorizarea dvs., puteți număra totuși o gamă între 700 și 2000 de euro. Această înlocuire ar trebui luată în considerare doar în cazul unui filtru de particule complet înfundat. Dacă nu luați în mod repetat autostrada, vă sugerăm, lunar sa conduci 10 minute pe autostrada cu cel putin 3000 rpm . În ciuda tuturor, filtrul de particule actual nu a fost bine proiectat și rămâne supărător, se consideră că, din cauza lipsei unei creșteri suficient de frecvente a temperaturii și a altor complicații de proiectare, ar trebui să începeți să planificați înlocuiți-vă filtrul de particule de la 200 km dacă aveți o utilizare a XX-ului dvs. care este mai urbană și puțin mai mult dacă este mixtă .

Weiterlesen:
Scaunul a blocat Volkswagen Touran pe poziție

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Volkswagen Touran, accesați categoria noastră Volkswagen Touran.

Ссылка на основную публикацию