Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Când să schimbi filtrul de particule la Volkswagen Touran 3?

Filtrul de particule este o invenție destul de nouă, care își propune să elimine particulele dăunătoare din gazele de eșapament ale celor mai noi diesel-uri. A fost văzută de mult timp ca soluția miraculoasă la aceste complicații ale poluării. Cu toate acestea, nu funcționează la fel de bine pe cât a fost proiectat și declanșează mai multe complicații decât suportă, motiv pentru care vom vedea în acest articol la schimbarea filtrului de particule al unui Volkswagen Touran 3? . Pentru a face acest lucru, în primul rând, vom afla pentru ce este destinat filtrul de particule de pe autovehiculul dvs. și apoi când să schimbați filtrul de particule de pe Volkswagen Touran 3.

Care este scopul filtrului de particule al unui Volkswagen Touran 3?

Așa că începem articolul nostru cu rațiunea acestei componente nu cu mult timp în urmă, integrată în automobilele diesel. După cum am explicat rapid în introducere, scopul acestui filtru a fost acela de a rezolva complicațiile de poluare și nocive ale gazelor de eșapament de la automobilele Volkswagen Touran 3. Principiul său de funcționare este de a stoca gazele de eșapament nearse sau care conțin încă particule nocive, iar atunci când este la o temperatură suficient de ridicată să declanșeze o a doua ardere care va termina arderea și va elimina toate aceste particule cancerigene. Din păcate, pentru a atinge această temperatură foarte ridicată a unității motorului, trebuie să fii pe autostradă sau să ai unitatea motorului Volkswagen Touran 3 să treacă la turație. Așa că ne-am dat seama cu timpul că mașinile care se află în principal în călătorii scurte sau în oraș nu permit filtrului de particule să ardă aceste fumuri și vom observa în secțiunea următoare că aceste complicații vă pot obliga să schimbați filtrul de particule al Volkswagen Touran 3 .

Weiterlesen:
Cum se schimbă difuzoarele pe Volkswagen Touran 2?

Când să schimbi filtrul de particule al unui Volkswagen Touran 3?

În această secțiune vom afla la ce vă atrag clar aici, dacă este necesară schimbarea filtrului de particule al unui Volkswagen Touran 3 și dacă da, când?

Este necesară schimbarea filtrului de particule la Volkswagen Touran 3?

Există 2 tipuri de filtru de particule pentru mașini, un filtru de particule cu aditiv, care nu privește Volkswagen Touran 3, dar care trebuie reîncărcat la fiecare 120 km cu un aditiv care permite regenerarea filtrului de particule și, în consecință, să ardă. toate acele funingine nocive. Al doilea, cel de care suntem entuziasmați astăzi, lucrează cu metale prețioase care vor genera o reacție chimică la temperatură ridicată și vor declanșa regenerarea filtrului și evacuarea materialelor cancerigene. Totuși, așa cum este descris mai sus, necesită temperaturi foarte ridicate, dacă acestea nu sunt atinse, filtrul se va înfunda. Dacă filtrul nu este regenerat manual, conduceți cu viteză mare timp de aproximativ 000 de minute pentru a atinge această temperatură și astfel să vă regenerați filtrul, îl va înfunda și risca să vă deterioreze turbo, supapa EGR sau unitatea motorului. Dacă trebuie să curățați supapa EGR a Volkswagen Touran 3 ca urmare a filtrului de particule, nu ezitați să consultați pagina noastră de conținut pe acest subiect pentru a afla care este procedura.

Când să schimbi filtrul de particule al unui Volkswagen Touran 3?

După cum am dezvăluit chiar înainte, un filtru de particule ar trebui să dureze toată viața mașinii, totuși unii dintre voi s-ar putea întreba când este necesară schimbarea filtrului de particule al Volkswagen Touran 3? Rețineți că această componentă este extrem de scumpă, forța de muncă nu este principala problemă deoarece este ușor de accesat. Dar piesa în sine va varia enorm ca preț în funcție de motorizarea dvs., puteți număra totuși o gamă între 700 și 2000 de euro. Această schimbare ar trebui luată în considerare numai în cazul unui filtru de particule complet înfundat. Dacă nu mergeți frecvent pe autostradă, vă sfătuim, lunar sa conduci 10 minute pe autostrada cu cel putin 3000 rpm . În ciuda tuturor, filtrul de particule actual nu a fost bine proiectat și rămâne supărător, se consideră că, din cauza lipsei unei creșteri suficient de regulate a temperaturii și a altor complicații de proiectare, ar trebui să începeți să planificați schimbați filtrul de particule de la 200 km dacă aveți o utilizare a XX-ului dvs. mai urbană și puțin mai mult dacă este mixtă .

Weiterlesen:
Cum se rabatează scaunul din față pe Volkswagen Touran 3?

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Volkswagen Touran 3, aruncați o privire la categoria Volkswagen Touran 3.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector