Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Când să schimbi filtrul de particule la Volkswagen Touran 2?

Filtrul de particule este o invenție destul de modernă care este concepută pentru a îndepărta particulele dăunătoare din gazele de eșapament ale motoarelor diesel moderne. A fost văzută de mult timp ca soluția miraculoasă la aceste probleme de poluare. Cu toate acestea, nu funcționează atât de bine cum era de așteptat și declanșează mai multe probleme decât rezolvă, motiv pentru care vom afla astăzi la schimbarea filtrului de particule al unui Volkswagen Touran 2? . Pentru a realiza acest lucru, pentru început, vom afla pentru ce este destinat filtrul de particule de pe autovehiculul dvs. și apoi când să înlocuiți filtrul de particule de pe Volkswagen Touran 2.

Care este scopul filtrului de particule al unui Volkswagen Touran 2?

Așa că începem ghidul nostru cu motivul pentru care această componentă a fost inclusă nu cu mult timp în urmă în vehiculele diesel. După cum am subliniat pe scurt în introducere, intenția acestui filtru a fost de a rezolva problemele de poluare și nocive ale gazelor de eșapament de la vehiculele Volkswagen Touran 2. Conceptul său de funcționare este de a stoca gazele de eșapament nearse sau care conțin încă particule dăunătoare, iar atunci când este la o temperatură suficient de ridicată să provoace o a doua ardere care va termina arderea și va scăpa de toate aceste particule cancerigene. Din păcate, pentru a ajunge la această temperatură foarte ridicată a motorului, trebuie să fii pe autostradă sau să ai unitatea motorului Volkswagen Touran 2 să treacă la turație. Așa că am observat cu timpul că mașinile care se află în principal în călătorii scurte sau în oraș nu permit filtrului de particule să ardă aceste gaze și vom descoperi în partea următoare că aceste probleme vă pot obliga să înlocuiți filtrul de particule al Volkswagen Touran 2 .

Weiterlesen:
Unde găsiți o siguranță pentru airbag-ul la Volkswagen Touran?

Când să înlocuiți filtrul de particule al unui Volkswagen Touran 2?

În această secțiune vom afla aici de ce sunteți cu siguranță atras, dacă este necesar să înlocuiți filtrul de particule al unui Volkswagen Touran 2 și dacă da, când?

Este necesar să înlocuiți filtrul de particule la Volkswagen Touran 2?

Există 2 tipuri de filtru de particule pentru mașini, un filtru de particule cu aditiv, care nu contează Volkswagen Touran 2, dar care trebuie reîncărcat la fiecare 120 km cu un aditiv care permite regenerarea filtrului de particule și, în consecință, să ardă. toate acele funingine nocive. Al doilea, cel de care suntem entuziasmați în acest articol, lucrează cu metale prețioase care vor crea o reacție chimică la temperatură ridicată și vor provoca regenerarea filtrului și evacuarea materialelor cancerigene. Totuși, după cum am menționat mai sus, necesită temperaturi foarte ridicate, dacă acestea nu sunt atinse, filtrul se va înfunda. Dacă filtrul nu este regenerat manual, conduceți cu viteză mare timp de aproximativ 000 de minute pentru a atinge această temperatură și astfel să vă regenerați filtrul, îl va înfunda și risca să vă deterioreze turbo, supapa EGR sau unitatea motorului. Dacă trebuie să curățați supapa EGR a Volkswagen Touran 2 ca urmare a filtrului de particule, nu vă gândiți de două ori pentru a verifica pagina noastră de conținut pe acest subiect pentru a afla care este procedura.

Când să înlocuiți filtrul de particule al unui Volkswagen Touran 2?

După cum am dezvăluit cu puțin timp înainte, un filtru de particule este proiectat să reziste toată viața mașinii, totuși unii dintre voi s-ar putea întreba când este necesar să înlocuiți filtrul de particule al Volkswagen Touran 2? Rețineți că această parte este extrem de scumpă, forța de muncă nu este principala problemă deoarece este ușor de accesat. Dar piesa în sine va varia enorm ca preț în funcție de motorizarea dvs., puteți număra totuși o gamă între 700 și 2000 de euro. Această înlocuire ar trebui luată în considerare numai în cazul unui filtru de particule complet înfundat. Dacă nu mergeți des pe autostradă, vă recomandăm, lunar sa conduci 10 minute pe autostrada cu cel putin 3000 rpm . În ciuda tuturor, filtrul de particule actual nu a fost bine proiectat și rămâne supărător, se consideră că, din cauza lipsei unei creșteri suficient de frecvente a temperaturii și a altor probleme de proiectare, ar trebui să începeți să planificați înlocuiți-vă filtrul de particule de la 200 km dacă aveți o utilizare a XX-ului dvs. care este mai urbană și puțin mai mult dacă este mixtă .

Weiterlesen:
Motorul Volkswagen Touran 2 zdrăngănește la rece

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Touran 2, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Touran 2.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector