Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Când să schimbi filtrul de particule la Volkswagen Touareg?

Filtrul de particule este o tehnologie destul de modernă care este concepută pentru a elimina particulele dăunătoare din gazele de eșapament ale motoarelor diesel moderne. A fost văzută de mult timp ca soluția miraculoasă la aceste probleme de poluare. Cu toate acestea, nu funcționează la fel de bine cum a fost proiectat și provoacă mai multe probleme decât rezolvă, motiv pentru care vom afla pe această pagină la schimbarea filtrului de particule al unui Volkswagen Touareg? . Pentru a face acest lucru, în primul rând, vom identifica pentru ce este utilizat filtrul de particule de pe autovehiculul dvs. și apoi când să înlocuiți filtrul de particule de pe Volkswagen Touareg.

Care este scopul filtrului de particule al unui Volkswagen Touareg?

Așa că începem conținutul nostru cu explicația pentru a face această componentă nu cu mult timp în urmă, încorporată în automobilele diesel. După cum am menționat pe scurt în introducere, scopul acestui filtru a fost să rezolve problemele de poluare și nocive ale gazelor de eșapament de la automobilele Volkswagen Touareg. Principiul său de funcționare este acela de a stoca gazele de eșapament nearse sau care conțin încă particule nocive, iar atunci când este la o temperatură suficient de ridicată să declanșeze o a doua ardere care va termina arderea și va elimina toate aceste particule cancerigene. Din păcate, pentru a ajunge la această temperatură foarte ridicată a motorului, trebuie să fii pe autostradă sau să ai unitatea motorului Volkswagen Touareg să treacă la turație. Așa că ne-am dat seama cu timpul că vehiculele care se află în principal în călătorii scurte sau în oraș nu permit filtrului de particule să ardă aceste gaze și vom vedea în partea următoare că aceste probleme vă pot obliga să înlocuiți filtrul de particule al Volkswagen Touareg .

Weiterlesen:
Cum se pornește aerul condiționat la un Volkswagen Touareg?

Când să înlocuiți filtrul de particule al unui Volkswagen Touareg?

În această secțiune vom identifica în mod clar la ce ești atras aici, dacă este necesar să înlocuiești filtrul de particule al unui Volkswagen Touareg și dacă da, când?

Este necesar să înlocuiți filtrul de particule la Volkswagen Touareg?

Există 2 tipuri de filtru de particule pentru vehicule, un filtru de particule cu aditiv, care nu contează Volkswagen Touareg, dar care trebuie reîncărcat la fiecare 120 km cu un aditiv care permite regenerarea filtrului de particule și, prin urmare, să ardă tot. funinginea aceea dăunătoare. Al doilea, cel de care suntem entuziasmați astăzi, lucrează cu metale prețioase care vor genera o reacție chimică la temperatură ridicată și vor declanșa regenerarea filtrului și evacuarea materialelor cancerigene. Cu toate acestea, după cum am dezvăluit mai devreme, este nevoie de temperaturi foarte ridicate, dacă acestea nu sunt atinse, filtrul se va înfunda. Dacă filtrul nu este regenerat manual, conduceți cu viteză mare timp de aproximativ 000 de minute pentru a atinge această temperatură și astfel să vă regenerați filtrul, îl va înfunda și risca să vă deterioreze turbo, supapa EGR sau unitatea motorului. Dacă trebuie să curățați supapa EGR a Volkswagen Touareg din cauza filtrului de particule, nu ezitați să consultați articolul nostru pe acest subiect pentru a identifica care este procedura.

Când să înlocuiți filtrul de particule al unui Volkswagen Touareg?

După cum am definit mai înainte, un filtru de particule ar trebui să dureze toată viața mașinii, totuși unii dintre voi s-ar putea întreba când este necesar să înlocuiți filtrul de particule al Volkswagen Touareg? Fiți conștienți de faptul că această componentă este extrem de costisitoare, forța de muncă nu este principala problemă deoarece este ușor de accesat. Dar piesa în sine va varia enorm ca preț în funcție de motorizarea dvs., puteți număra totuși o gamă între 700 și 2000 de euro. Această înlocuire ar trebui luată în considerare numai în cazul unui filtru de particule complet înfundat. Dacă nu mergeți în mod regulat pe autostradă, vă sugerăm, lunar sa conduci 10 minute pe autostrada cu cel putin 3000 rpm . În ciuda tuturor, filtrul de particule actual nu a fost bine proiectat și rămâne supărător, se consideră că, din cauza lipsei unei creșteri a temperaturii suficient de regulate și a altor probleme de proiectare, ar trebui să începeți să planificați înlocuiți-vă filtrul de particule de la 200 km dacă aveți o utilizare a XX-ului dvs. care este mai urbană și puțin mai mult dacă este mixtă .

Weiterlesen:
Cum se stinge lumina motorului Volkswagen Touareg?

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volkswagen Touareg, aruncați o privire la categoria Volkswagen Touareg.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector