Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Când să schimbi filtrul de particule la Volkswagen CC?

Filtrul de particule este o tehnologie destul de modernă care își propune să elimine particulele dăunătoare din gazele de eșapament ale celor mai noi diesel-uri. A fost descoperită de mult timp ca fiind soluția miraculoasă la aceste probleme de poluare. Cu toate acestea, nu funcționează la fel de bine cum a fost proiectat și declanșează mai multe probleme decât rezolvă, motiv pentru care vom vedea astăzi la schimbarea filtrului de particule al unui Volkswagen CC? . Pentru a realiza acest lucru, în primul rând, vom identifica pentru ce este folosit filtrul de particule de pe autovehiculul dvs. și apoi când să schimbați filtrul de particule de pe Volkswagen CC.

Ce rost are filtrul de particule al unui Volkswagen CC?

Așa că începem conținutul nostru cu motivul pentru a face această componentă recent integrată în vehiculele diesel. După cum am explicat rapid în introducere, scopul acestui filtru a fost să rezolve problemele de poluare și nocive ale gazelor de eșapament de la vehiculele Volkswagen CC. Conceptul său de lucru este de a stoca gazele de eșapament nearse sau care conțin încă particule dăunătoare și, atunci când este la o temperatură suficient de ridicată, să declanșeze o a doua ardere care va termina arderea și va elimina toate aceste particule cancerigene. Din păcate, pentru a ajunge la această temperatură foarte ridicată a motorului, trebuie să fii pe autostradă sau să ai unitatea motorului Volkswagen CC să treacă la turație. Așa că ne-am dat seama de-a lungul timpului că vehiculele care se află în principal pe călătorii scurte sau în oraș nu permit filtrului de particule să ardă aceste fumuri și vom vedea în partea următoare că aceste probleme vă pot obliga să schimbați filtrul de particule al Volkswagen CC .

Weiterlesen:
Ezitare în timpul accelerării Volkswagen CC

Când să schimbi filtrul de particule al unui Volkswagen CC?

În această secțiune vom identifica de ce sunteți cu siguranță atras aici, dacă este necesar să schimbați filtrul de particule al unui Volkswagen CC și dacă da, când?

Este necesar să schimbi filtrul de particule la Volkswagen CC?

Există 2 tipuri de filtru de particule pentru vehicule, un filtru de particule cu aditiv, care nu se referă la Volkswagen CC, dar care trebuie reîncărcat la fiecare 120 km cu un aditiv care permite regenerarea filtrului de particule și, în consecință, să ardă tot. funinginele acelea dăunătoare. Al doilea, cel care ne interesează astăzi, funcționează cu metale prețioase care vor produce o reacție chimică la temperatură ridicată și vor declanșa regenerarea filtrului și evacuarea materialelor cancerigene. Cu toate acestea, după cum am arătat mai sus, necesită temperaturi foarte ridicate, dacă acestea nu sunt atinse, filtrul se va înfunda. Dacă filtrul nu este regenerat manual, conduceți cu viteză mare timp de aproximativ 000 de minute pentru a atinge această temperatură și astfel să vă regenerați filtrul, îl va înfunda și risca să vă deterioreze turbo, supapa EGR sau unitatea motorului. Dacă trebuie să curățați supapa EGR a Volkswagen CC din cauza filtrului de particule, nu ezitați să consultați pagina noastră de conținut pe acest subiect pentru a identifica care este procedura.

Când să schimbi filtrul de particule al unui Volkswagen CC?

După cum am dezvăluit chiar înainte, un filtru de particule ar trebui să dureze toată viața mașinii, totuși unii dintre voi s-ar putea întreba când este necesar să schimbi filtrul de particule al Volkswagen CC? Rețineți că această parte este extrem de scumpă, forța de muncă nu este principala problemă deoarece este ușor de accesat. Dar componenta în sine va varia enorm de preț în funcție de motorizarea dvs., puteți număra totuși o gamă între 700 și 2000€. Această schimbare ar trebui luată în considerare doar în cazul unui filtru de particule complet înfundat. Dacă nu luați în mod repetat autostrada, vă sugerăm, lunar sa conduci 10 minute pe autostrada cu cel putin 3000 rpm . În ciuda tuturor, filtrul de particule actual nu a fost bine proiectat și rămâne problematic, se consideră că, din cauza lipsei unei creșteri a temperaturii suficient de regulate și a altor probleme de proiectare, ar trebui să începeți să planificați schimbați filtrul de particule de la 200 km dacă aveți o utilizare a XX-ului dvs. mai urbană și puțin mai mult dacă este mixtă .

Weiterlesen:
Volkswagen CC care accelerează singur

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen CC, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen CC.

Legătura cu publicația principală