Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Când să schimbi filtrul de particule la PORSCHE 718?

Filtrul de particule este o tehnologie destul de recentă care își propune să elimine particulele dăunătoare din gazele de eșapament ale celor mai noi diesel-uri. A fost descoperită de mult timp ca fiind soluția miraculoasă la aceste complicații ale poluării. Cu toate acestea, nu funcționează la fel de bine cum a fost proiectat și declanșează mai multe complicații decât rezolvă, motiv pentru care vom descoperi în acest articol la schimbarea filtrului de particule al unui PORSCHE 718? . Pentru a realiza acest lucru, pentru început, vom afla pentru ce este utilizat filtrul de particule de pe autovehiculul dvs. și apoi când să schimbați filtrul de particule de pe PORSCHE 718.

Care este scopul filtrului de particule al unui PORSCHE 718?

Așa că începem articolul nostru cu explicația pentru a face acest element nu cu mult timp în urmă inclus în automobilele diesel. După cum am explicat rapid în introducere, scopul acestui filtru a fost să rezolve complicațiile poluării și nocivității gazelor de eșapament de la automobilele PORSCHE 718. Conceptul său de funcționare este de a stoca gazele de eșapament nearse sau care conțin încă particule dăunătoare și atunci când este la o temperatură suficient de ridicată pentru a produce o a doua ardere care va termina arderea și va scăpa de toate aceste particule cancerigene. Din păcate, pentru a ajunge la această temperatură foarte ridicată a motorului, trebuie să fii pe autostradă sau să ai motorul PORSCHE 718 să treacă la turație. Așa că ne-am dat seama, odată cu trecerea timpului, că vehiculele care se află în principal în călătorii scurte sau în oraș nu permit filtrului de particule să ardă aceste fumuri și vom vedea în partea următoare că aceste complicații vă pot obliga să schimbați filtrul de particule al PORSCHE 718 .

Weiterlesen:
Cum actualizez GPS-ul pe PORSCHE-ul meu 718?

Când să schimbi filtrul de particule al unui PORSCHE 718?

În această secțiune vom afla de ce sunteți atras cu siguranță aici, dacă este necesară schimbarea filtrului de particule al unui PORSCHE 718 și dacă da, când?

Este necesară schimbarea filtrului de particule la PORSCHE 718?

Există 2 tipuri de filtru de particule pentru vehicule, un filtru de particule cu aditiv, care nu contează PORSCHE 718, dar care trebuie reîncărcat la fiecare 120 km cu un aditiv care permite regenerarea filtrului de particule și, prin urmare, să ardă tot. funinginele acelea dăunătoare. Al doilea, cel care ne interesează în acest articol, funcționează cu metale prețioase care vor produce o reacție chimică la temperatură ridicată și vor produce regenerarea filtrului și evacuarea materialelor cancerigene. Cu toate acestea, după cum sa explicat mai sus, necesită temperaturi foarte ridicate, dacă acestea nu sunt atinse, filtrul se va înfunda. Dacă filtrul nu este regenerat manual, conduceți cu viteză mare timp de aproximativ 000 de minute pentru a atinge această temperatură și astfel să vă regenerați filtrul, îl va înfunda și risca să vă deterioreze turbo, supapa EGR sau motorul. Dacă trebuie să curățați supapa EGR a PORSCHE 718 ca urmare a filtrului de particule, nu ezitați să consultați pagina noastră de conținut pe acest subiect pentru a afla care este procesul.

Când să schimbi filtrul de particule al unui PORSCHE 718?

După cum am explicat mai devreme, un filtru de particule este conceput pentru a dura toată viața mașinii, cu toate acestea unii dintre voi s-ar putea întreba când este necesară schimbarea filtrului de particule al PORSCHE 718? Fiți conștienți de faptul că această componentă este extrem de costisitoare, forța de muncă nu este principala problemă deoarece este ușor de accesat. Dar componenta în sine va varia enorm de preț în funcție de motorizarea dvs., puteți număra totuși o gamă între 700 și 2000€. Această schimbare ar trebui luată în considerare numai în cazul unui filtru de particule complet înfundat. Dacă nu mergeți des pe autostradă, vă sugerăm, lunar sa conduci 10 minute pe autostrada cu cel putin 3000 rpm . În ciuda tuturor, filtrul de particule actual nu a fost bine proiectat și rămâne supărător, se consideră că, din cauza lipsei unei creșteri a temperaturii suficient de regulate și a altor complicații de proiectare, ar trebui să începeți să planificați schimbați filtrul de particule de la 200 km dacă aveți o utilizare a XX-ului dvs. mai urbană și puțin mai mult dacă este mixtă .

Weiterlesen:
Capota blocată pe PORSCHE-ul meu 718, ce pot face?

Dacă doriți mai multe tutoriale despre PORSCHE 718, accesați categoria PORSCHE 718.

Legătura cu publicația principală