Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Când să schimbi filtrul de particule la Ford Kuga?

Filtrul de particule este o invenție destul de nouă, care este concepută pentru a elimina particulele dăunătoare din gazele de eșapament ale motoarelor diesel moderne. A fost descoperită de mult timp ca fiind soluția miraculoasă la aceste probleme de poluare. Cu toate acestea, nu funcționează atât de bine pe cât a fost proiectat și declanșează mai multe probleme decât se ocupă, motiv pentru care vom afla în acest articol la schimbarea filtrului de particule al unui Ford Kuga? . Pentru a realiza acest lucru, pentru început, vom afla pentru ce este utilizat filtrul de particule de pe autovehiculul dvs. și apoi când să schimbați filtrul de particule de pe Ford Kuga.

Ce rost are filtrul de particule al unui Ford Kuga?

Așa că începem pagina noastră de conținut cu explicația pentru această componentă inclusă recent în vehiculele diesel. După cum am explicat rapid în introducere, scopul acestui filtru a fost să rezolve problemele de poluare și nocive ale gazelor de eșapament de la vehiculele Ford Kuga. Principiul său de funcționare este acela de a stoca gazele de eșapament nearse sau care conțin încă particule nocive, iar atunci când este la o temperatură suficient de ridicată pentru a provoca o a doua ardere care va termina arderea și va elimina toate aceste particule cancerigene. Din păcate, pentru a ajunge la această temperatură foarte ridicată a motorului, trebuie să fii pe autostradă sau să ai motorul Ford Kuga să reacționeze. Așa că am descoperit cu timpul că mașinile care se află în special în călătorii scurte sau în oraș nu permit filtrului de particule să ardă aceste gaze și vom vedea în partea următoare că aceste probleme vă pot obliga să schimbați filtrul de particule al Ford Kuga .

Weiterlesen:
Scurgerea injectorului la Ford Kuga, ce să fac?

Când să schimbi filtrul de particule al unui Ford Kuga?

În această secțiune vom afla de ce sunteți cu siguranță atras aici, dacă este necesar să schimbați filtrul de particule al unui Ford Kuga și, dacă da, când?

Este necesară schimbarea filtrului de particule la Ford Kuga?

Există 2 tipuri de filtru de particule pentru mașini, un filtru de particule cu aditiv, care nu privește Ford Kuga, dar care trebuie reîncărcat la fiecare 120 km cu un aditiv care permite regenerarea filtrului de particule și, în consecință, să ardă toate funinginele acelea dăunătoare. Al doilea, cel de care suntem entuziasmați astăzi, lucrează cu metale prețioase care vor crea o reacție chimică la temperatură ridicată și vor provoca regenerarea filtrului și evacuarea materialelor cancerigene. Cu toate acestea, după cum s-a dezvăluit mai sus, are nevoie de temperaturi foarte ridicate, dacă acestea nu sunt atinse, filtrul se va înfunda. Dacă filtrul nu este regenerat manual, conduceți cu viteză mare timp de aproximativ 000 de minute pentru a atinge această temperatură și astfel să vă regenerați filtrul, îl va înfunda și risca să vă deterioreze turbo, supapa EGR sau motorul. Dacă trebuie să curățați supapa EGR a Ford Kuga ca urmare a filtrului de particule, nu ezitați să consultați conținutul nostru pe acest subiect pentru a afla care este procesul.

Când să schimbi filtrul de particule al unui Ford Kuga?

După cum am definit mai devreme, un filtru de particule este proiectat să reziste toată viața mașinii, totuși unii dintre voi s-ar putea întreba când este necesară schimbarea filtrului de particule al Ford Kuga? Fiți conștienți de faptul că această piesă este extrem de scumpă, forța de muncă nu este principala problemă deoarece este ușor de accesat. Dar componenta în sine va varia enorm de preț în funcție de motorizarea dvs., puteți număra totuși o gamă între 700 și 2000€. Această schimbare ar trebui luată în considerare doar în cazul unui filtru de particule complet înfundat. Dacă nu mergeți în mod regulat pe autostradă, vă sugerăm, lunar sa conduci 10 minute pe autostrada cu cel putin 3000 rpm . În ciuda tuturor, filtrul de particule actual nu a fost bine proiectat și rămâne problematic, se consideră că, din cauza lipsei unei creșteri suficient de frecvente a temperaturii și a altor probleme de proiectare, ar trebui să începeți să planificați schimbați filtrul de particule de la 200 km dacă aveți o utilizare a XX-ului dvs. mai urbană și puțin mai mult dacă este mixtă .

Weiterlesen:
Cum se instalează cârligul de remorcă electric Ford Kuga?

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Ford Kuga, aruncați o privire la categoria Ford Kuga.

Legătura cu publicația principală