Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Când să schimbi discurile de frână Volvo Xc40?

Siguranța unei mașini este importantă. Indiferent dacă Volvo Xc40 sunt sau nu găuri economice, anumite acte de întreținere sunt indispensabile. În acest articol vă vom explica când să schimbi discurile de frână ale Volvo Xc40? Pentru a face acest lucru, pentru început, vom vedea pentru ce sunt folosite discurile de frână ale autovehiculului dvs., apoi, când să schimbați discurile de frână ale Volvo Xc40 și, în final, cum să le înlocuiți cu altele noi.

Beneficiul discurilor de frână ale unui Volvo Xc40

Începem ghidul nostru prin a detalia pentru ce sunt folosite discurile de frână ale unui Volvo Xc40, vă va permite să vă dați seama de ce este necesar să vă asigurați că acestea sunt întotdeauna în stare bună de funcționare.

Discurile de frână sunt componenta principală a sistemului dvs. de frânare. De fapt, frânarea la un Volvo Xc40 este hidraulică, este un sistem de furtunuri și ulei sub presiune care va intra în acțiune atunci când apăsați pedala de frână. Această presiune va acționa un piston care va împinge plăcuțele de frână de pe discul de frână care este atașat la roată. Când plăcuțele de frână vor ciupi discurile, ceea ce va declanșa frânarea Volvo Xc40.

Când să schimbi discurile de frână ale unui Volvo Xc40?

Vom trece acum la partea care, fără îndoială, vă atrage la acest conținut, și anume, la înlocuirea discurilor de frână ale unui Volvo Xc40? Cum v-am pomenit chiar înainte, discurile și plăcuțele de frână funcționează în osmoză, totuși aceste două elemente sunt purtând piese auto și vor, cu timpul și în special frecarea la frânare se uzează și își pierde puterea de frânare. Vom evidenția acum diferitele metode pentru a ști când să le înlocuim:

  • Considerăm că, în general, discurile de frână ar trebui schimbate la fiecare 80 – 000 km la un Volvo Xc100, totuși este necesar să știți că, în funcție de stilul dumneavoastră de condus și de tipul de călătorie, aceasta poate varia semnificativ. Într-adevăr, dacă circuli în principal pe autostradă și frânele tale sunt doar puțin folosite, această valoare poate crește, în schimb, dacă circuli doar în aglomerație, se poate reduce.
  • O tehnică simplă și bună pentru a afla starea discurilor de frână de pe mașina dvs. este în timpul inspecției tehnice. Într-adevăr, acest control amănunțit verifică starea frânelor și controlerul vă va spune dacă sunt în stare bună sau dacă trebuie schimbate.
  • O tehnică vizuală simplă pentru a ști când să schimbi discurile de frână la Volvo Xc40 este să scoți roțile după ce mașina a fost pusă pe suporturi. Odată scos, veți putea să vă accesați discurile și să le verificați starea. Dacă au vreunul zgarieturi mari sau deformari va trebui sa le schimbi. În caz contrar, al doilea indicator de verificat este măsurarea adâncimii discului în raport cu marginea acestuia, dacă această valoare depășește 1 mm va trebui să le schimbați cu altele noi.
Weiterlesen:
Cum schimb becul de ceață pe Volvo Xc40 meu?

.

Cum să schimbi discurile de frână la Volvo Xc40?

În cele din urmă, pentru a încheia acest conținut, vom descrie destul de repede cum să schimbați discurile de frână ale Volvo Xc40. Trebuie să știți că dacă schimbați discurile de frână ale autovehiculului dvs., va trebui neapărat să schimbați plăcuțele de frână ale Volvo Xc40 dvs., nu vă gândiți de două ori să consultați conținutul nostru care vă explică cum să faceți această schimbare.

În ceea ce privește schimbarea discurilor, iată pașii principali pe care trebuie să-i respectați:

  • Puneți Volvo Xc40 pe suporturi, scoateți roțile pe care doriți să acționați.
  • Folosind o șurubelniță plată mare, trageți plăcuțele de frână pentru a comprima cât mai mult pistonul etrierului și aveți suficient joc pentru a face toate modificările.
  • Folosind biți Torx mari, scoateți cele două piulițe care blochează componenta superioară a etrierului dvs. de frână, scoateți-l.
  • Scoateți plăcuțele de frână, apoi deblocați discurile de frână datorită celor două șuruburi torx de pe partea laterală a discului, este posibil să aveți nevoie de un ciocan pentru a scoate discurile.
  • Înlocuiți discurile și strângeți-le cu noile șuruburi torx furnizate, schimbați-vă plăcuțele, reasamblați componenta superioară a etrierului și strângeți totul bine.
  • Montați roțile și asigurați-vă că faceți o frânare de 500 de kilometri înainte de a frâna puternic.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volvo Xc40, aruncați o privire la categoria Volvo Xc40.

Ссылка на основную публикацию