Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Când să schimbi discurile de frână Volvo S60?

Siguranța unei mașini este esențială. Indiferent dacă Volvo S60 sunt sau nu găuri economice, anumite lucrări de service de rutină sunt fundamentale. În acest articol vă vom explica când să schimbi discurile de frână de la Volvo S60? Pentru a realiza acest lucru, în primul rând, vom descoperi la ce sunt folosite discurile de frână ale mașinii tale, apoi, când să schimbi discurile de frână ale Volvo S60 și, în final, cum să le schimbi cu altele noi.

Beneficiul discurilor de frână ale unui Volvo S60

Începem pagina noastră de conținut explicând pentru ce sunt folosite discurile de frână ale unui Volvo S60, vă va permite să înțelegeți de ce este important să fiți sigur că acestea sunt în permanență în bune condiții de lucru.

Discurile de frână sunt componenta principală a sistemului dvs. de frânare. De fapt, frânarea la un Volvo S60 este hidraulică, este un sistem de furtunuri și ulei sub presiune care va intra în acțiune atunci când apăsați pedala de frână. Această presiune va acționa un piston care va împinge plăcuțele de frână de pe discul de frână care este atașat la roată. Când plăcuțele de frână vor ciupi discurile, ceea ce va declanșa frânarea Volvo S60.

Când să schimbi discurile de frână ale unui Volvo S60?

Vom trece acum la partea care, fără îndoială, vă atrage la acest conținut, și anume, cand schimbi discurile de frana ale unui Volvo S60? Cum v-am explicat chiar înainte, discurile și plăcuțele de frână funcționează în osmoză, cu toate acestea aceste două elemente sunt purtând piese auto și o vor face, pe măsură ce trece timpul și în special frecarea la frânare se uzează și își pierde puterea de frânare. Vom evidenția acum diferitele modalități de a ști când să le schimbăm:

  • Considerăm că, în general, discurile de frână ar trebui schimbate la fiecare 80 – 000 km la un Volvo S100, totuși este important să știți că, în funcție de stilul dumneavoastră de condus și de tipul de călătorie, acest lucru poate varia substanțial. De fapt, dacă circuli în mod special pe autostradă și frânele tale sunt doar puțin folosite, această valoare poate crește, în schimb, dacă circuli doar în aglomerație, se poate reduce.
  • O metodă simplă și puternică de a afla starea discurilor de frână de pe mașina dvs. este în timpul inspecției tehnice. De fapt, acest control amănunțit verifică starea frânelor și controlerul vă va spune dacă sunt în stare bună sau dacă trebuie schimbate.
  • O metodă vizuală de bază pentru a ști când să schimbi discurile de frână de pe Volvo S60 este să scoți roțile după ce vehiculul a fost așezat pe suporturi. Odată scos, veți putea să vă accesați discurile și să le verificați starea. Dacă au vreunul zgarieturi mari sau deformari va trebui sa le schimbi. În caz contrar, al doilea indicator de verificat este măsurarea adâncimii discului în raport cu marginea acestuia, dacă această valoare depășește 1 mm va trebui să le schimbați cu altele noi.
Weiterlesen:
Scurgerea injectorului pe Volvo S60 meu, ce să fac?

.

Cum să schimbi discurile de frână la Volvo S60?

În cele din urmă, pentru a încheia acest conținut, vă vom arăta destul de repede cum să schimbați discurile de frână ale Volvo S60 dvs. Trebuie să știi că dacă schimbi discurile de frână ale mașinii tale, va trebui neapărat să schimbi plăcuțele de frână ale Volvo S60 ta, nu te gândi de două ori să consulți conținutul nostru care îți explică cum să faci această schimbare.

În ceea ce privește schimbarea discurilor, iată pașii principali de urmat:

  • Puneți-vă Volvo S60 pe suporturi, scoateți roțile pe care doriți să acționați.
  • Folosind o șurubelniță plată mare, trageți plăcuțele de frână pentru a comprima cât mai mult pistonul etrierului și aveți suficient joc pentru a produce toate modificările.
  • Folosind biți Torx mari, scoateți cele două piulițe care blochează componenta superioară a etrierului dvs. de frână, scoateți-l.
  • Scoateți plăcuțele de frână, apoi deblocați discurile de frână datorită celor două șuruburi torx de pe partea laterală a discului, este posibil să aveți nevoie de un ciocan pentru a scoate discurile.
  • Înlocuiți discurile și strângeți-le cu noile șuruburi torx furnizate, schimbați-vă plăcuțele, reasamblați componenta superioară a etrierului și strângeți totul bine.
  • Montați roțile și asigurați-vă că faceți o frânare de 500 de kilometri înainte de a frâna puternic.

Dacă aveți nevoie de mai multe ghiduri despre Volvo S60, accesați categoria noastră Volvo S60.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector