Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Când să schimbi discurile de frână Volkswagen Up! ?

Siguranța unei mașini este foarte importantă. Indiferent dacă Volkswagen Up! sunt găuri economice, anumite lucrări de întreținere sunt vitale. Astăzi vă vom explica când să înlocuiți discurile de frână ale Volkswagen Up!? Pentru a face acest lucru, pentru început, vom afla pentru ce sunt folosite discurile de frână ale autovehiculului dvs., apoi, când să înlocuiți discurile de frână ale Volkswagen Up! și, în final, cum să le schimbați cu altele noi.

Beneficiul discurilor de frână ale unui Volkswagen Up!

Începem ghidul nostru prin a detalia care sunt discurile de frână ale unui Volkswagen Up! pentru care sunt utilizate, vă va permite să descoperiți de ce este necesar să vă asigurați că sunt în permanență în condiții bune de lucru.

Discurile de frână sunt componenta principală a sistemului dvs. de frânare. De fapt, frânarea la un Volkswagen Up! este hidraulic, este un sistem de furtunuri și ulei sub presiune care va intra în acțiune atunci când apăsați pedala de frână. Această presiune va acționa un piston care va împinge plăcuțele de frână de pe discul de frână care este instalat pe roată. Când plăcuțele de frână vor ciupi discurile, ceea ce va declanșa Volkswagen Up! a frana.

Când să înlocuiți discurile de frână ale unui Volkswagen Up!?

Vom trece acum la secțiunea care vă atrage cu siguranță la acest articol și anume, la înlocuirea discurilor de frână ale unui Volkswagen Up!? Cum v-am dezvăluit chiar înainte, discurile și plăcuțele de frână funcționează în osmoză, cu toate acestea aceste două elemente sunt purtând piese auto și vor, după ceva timp și în special frecarea la frânare se uzează și își pierde puterea de frânare. Vom detalia acum diferitele tehnici pentru a ști când să le schimbăm:

  • Consideram ca in general discurile de frana ar trebui schimbate la fiecare 80 – 000 km la un Volkswagen Up! , cu toate acestea, este necesar să știți că, în funcție de stilul dvs. de condus și de tipul de călătorie, acesta poate varia substanțial. De fapt, dacă circuli preponderent pe autostradă și frânele tale sunt doar puțin folosite, această valoare poate crește, în schimb, dacă circuli doar în intravilan, se poate reduce.
  • O modalitate de bază și bună de a identifica starea discurilor de frână de pe mașina dvs. este în timpul inspecției tehnice. De fapt, acest control amănunțit verifică starea frânelor și controlerul vă va spune dacă sunt în stare bună sau trebuie schimbate.
  • O modalitate vizuală simplă de a ști când să înlocuiți discurile de frână la Volkswagen Up! este de a scoate roțile după ce vehiculul a fost așezat pe suporturi. Odată scos, veți avea posibilitatea de a vă accesa discurile și de a verifica starea acestora. Dacă au vreunul zgarieturi mari sau deformari va trebui sa le inlocuiesti. Altfel, al doilea indicator de verificat este măsurarea adâncimii discului în raport cu marginea acestuia, dacă această valoare depășește 1 mm va trebui să le schimbați cu altele noi.
Weiterlesen:
Vibrații de accelerație pe Volkswagen Up!, ce să faci?

.

Cum să înlocuiți discurile de frână la Volkswagen Up!?

În sfârșit, pentru a încheia acest articol vă vom explica destul de repede cum să înlocuiți discurile de frână ale Volkswagen Up!. Trebuie să știți că dacă înlocuiți discurile de frână ale mașinii dvs., va trebui neapărat să schimbați plăcuțele de frână ale Volkswagen Up!, nu ezitați să solicitați sfaturi din articolul nostru care vă expune cum să faceți această înlocuire.

În ceea ce privește schimbarea discurilor, iată pașii principali de urmat:

  • Pune-ți Volkswagen-ul sus! pe standuri, scoateți roțile la care doriți să lucrați.
  • Folosind o șurubelniță plată mare, trageți plăcuțele de frână pentru a comprima cât mai mult pistonul etrierului și aveți suficient joc pentru a face toate modificările.
  • Folosind biți Torx mari, scoateți cele două piulițe care blochează componenta superioară a etrierului dvs. de frână, scoateți-l.
  • Scoateți plăcuțele de frână, apoi deblocați discurile de frână datorită celor două șuruburi torx de pe partea laterală a discului, este posibil să aveți nevoie de un ciocan pentru a scoate discurile.
  • Înlocuiți discurile și strângeți-le cu noile șuruburi torx furnizate, înlocuiți-vă plăcuțele, reasamblați componenta superioară a etrierului și strângeți totul bine.
  • Montați roțile și asigurați-vă că faceți o frânare de 500 de kilometri înainte de a frâna puternic.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Up!, nu ezitați să consultați Volkswagen Up! categorie.

Ссылка на основную публикацию