Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Când să schimbi discurile de frână Volkswagen Transporter?

Siguranța unui autovehicul este importantă. Indiferent dacă Volkswagen Transporter este sau nu găuri economice, anumite lucrări de întreținere sunt cruciale. În acest articol vă vom explica când să schimbi discurile de frână ale Volkswagen Transporter-ului tău? Pentru a realiza acest lucru, pentru început, vom afla pentru ce sunt folosite discurile de frână ale mașinii tale, apoi, când să schimbi discurile de frână ale Volkswagen Transporter-ului tău și, în final, cum să le schimbi cu altele noi.

Beneficiul discurilor de frână ale unui Volkswagen Transporter

Începem conținutul nostru prin a detalia la ce sunt folosite discurile de frână ale unui Volkswagen Transporter, acesta vă va permite să descoperiți de ce este necesar să fiți sigur că acestea sunt în permanență în bune condiții de lucru.

Discurile de frână sunt componenta principală a sistemului dvs. de frânare. De fapt, frânarea la un Volkswagen Transporter este hidraulică, este un sistem de furtunuri și ulei sub presiune care va intra în acțiune atunci când apăsați pedala de frână. Această presiune va acționa un piston care va împinge plăcuțele de frână de pe discul de frână care este montat pe roată. Când plăcuțele de frână vor ciupi discurile, ceea ce va declanșa Volkswagen Transporter-ul să frâneze.

Când să schimbi discurile de frână ale unui Volkswagen Transporter?

Vom trece acum la secțiunea care vă atrage cu siguranță la acest conținut, și anume, la înlocuirea discurilor de frână ale unui Volkswagen Transporter? Cum v-am explicat chiar înainte, discurile și plăcuțele de frână funcționează în osmoză, totuși aceste două componente sunt purtând piese auto și vor, după ceva timp și mai ales frecarea la frânare se uzează și își pierde puterea de frânare. Vom evidenția acum diferitele tehnici pentru a ști când să le schimbăm:

  • Considerăm că, în general, discurile de frână ar trebui schimbate la fiecare 80 – 000 km pe un Volkswagen Transporter, totuși este necesar să știți că în funcție de stilul dumneavoastră de condus și de tipul de călătorie acest lucru se poate schimba considerabil. De fapt, dacă conduci în principal pe autostradă și frânele tale sunt doar puțin folosite, această sumă poate crește, alternativ, dacă conduci doar în zone urbane, poate scădea.
  • O modalitate de bază și eficientă de a afla starea discurilor de frână de pe autovehiculul dumneavoastră este în timpul inspecției tehnice. Într-adevăr, acest control amănunțit verifică starea frânelor și controlerul vă va spune dacă sunt în stare bună sau dacă trebuie schimbate.
  • O modalitate vizuală de bază de a ști când să schimbi discurile de frână la Volkswagen Transporter este să scoți roțile după ce mașina a fost pusă pe suporturi. Odată eliminat, veți avea posibilitatea de a vă accesa discurile și de a verifica starea acestora. Dacă au vreunul zgarieturi mari sau deformari va trebui sa le schimbi. Altfel, al doilea indicator de verificat este măsurarea adâncimii discului în raport cu marginea acestuia, dacă această valoare depășește 1 mm va trebui să le schimbați cu altele noi.
Weiterlesen:
Cum se dezactivează alarma de centură pe Volkswagen Transporter?

.

Cum să schimbi discurile de frână la Volkswagen Transporter?

În sfârșit, pentru a încheia acest conținut, vă vom arăta rapid cum să schimbi discurile de frână ale Volkswagen Transporter-ului tău. Trebuie să știi că dacă schimbi discurile de frână ale mașinii tale, va trebui neapărat să schimbi plăcuțele de frână ale Volkswagen Transporter-ului tău, nu ezita să ceri sfaturi din conținutul nostru care îți arată cum să faci această schimbare.

În ceea ce privește schimbarea discurilor, iată pașii principali de urmat:

  • Puneți-vă Volkswagen Transporter pe suporturi, scoateți roțile asupra cărora doriți să acționați.
  • Folosind o șurubelniță plată mare, trageți plăcuțele de frână pentru a comprima cât mai mult pistonul etrierului și aveți suficient joc pentru a produce toate modificările.
  • Folosind biți Torx mari, scoateți cele două piulițe care blochează componenta superioară a etrierului dvs. de frână, scoateți-o.
  • Scoateți plăcuțele de frână, apoi deblocați discurile de frână datorită celor două șuruburi torx de pe partea laterală a discului, este posibil să aveți nevoie de un ciocan pentru a scoate discurile.
  • Înlocuiți discurile și strângeți-le cu noile șuruburi torx furnizate, schimbați-vă plăcuțele, reasamblați componenta superioară a etrierului și strângeți totul bine.
  • Montați roțile și asigurați-vă că faceți o frânare de 500 de kilometri înainte de a frâna puternic.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector