Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Când să schimbi discurile de frână Volkswagen Transporter 6?

Siguranța unei mașini este foarte importantă. Indiferent dacă Volkswagen Transporter 6 sunt găuri financiare, anumite acțiuni de service de rutină sunt esențiale. În acest articol vă vom explica când să înlocuiți discurile de frână ale Volkswagen Transporter 6? Pentru a face acest lucru, în primul rând, vom afla pentru ce sunt folosite discurile de frână ale autovehiculului dvs., apoi, când să înlocuiți discurile de frână ale Volkswagen Transporter 6 și, în sfârșit, cum să le schimbați cu altele noi. .

Interesul discurilor de frână ale unui Volkswagen Transporter 6

Începem conținutul articolului nostru prin a detalia pentru ce sunt folosite discurile de frână ale unui Volkswagen Transporter 6, vă va permite să vă dați seama de ce este important să vă asigurați că acestea sunt în permanență în stare bună de funcționare.

Discurile de frână sunt partea principală a sistemului dvs. de frânare. De fapt, frânarea la un Volkswagen Transporter 6 este hidraulică, este un sistem de furtunuri și ulei sub presiune care va intra în acțiune atunci când apăsați pedala de frână. Această presiune va acționa un piston care va împinge plăcuțele de frână de pe discul de frână care este atașat la roată. Când plăcuțele de frână vor ciupi discurile, ceea ce va declanșa Volkswagen Transporter 6 să frâneze.

Când să înlocuiți discurile de frână ale unui Volkswagen Transporter 6?

Vom trece acum la secțiunea care, fără îndoială, vă atrage la acest articol și anume, la înlocuirea discurilor de frână ale unui Volkswagen Transporter 6? Cum v-am menționat chiar înainte, discurile și plăcuțele de frână funcționează în osmoză, totuși aceste două elemente sunt purtând piese auto și vor, după ceva timp și în special frecarea la frânare se uzează și își pierde puterea de frânare. Vom detalia acum diferitele tehnici pentru a ști când să le schimbăm:

  • Considerăm că în general discurile de frână ar trebui schimbate la fiecare 80 – 000 km pe un Volkswagen Transporter 100 , totuși este important de știut că în funcție de stilul tău de condus și de tipul de călătorie acest lucru se poate schimba substanțial. Într-adevăr, dacă conduci în mod special pe autostradă și frânele tale sunt doar puțin folosite, această valoare poate crește, dimpotrivă, dacă circuli doar în aglomerație, poate scădea.
  • O tehnică de bază și eficientă pentru a identifica starea discurilor de frână de pe mașina dvs. este în timpul inspecției tehnice. Într-adevăr, acest control amănunțit verifică starea frânelor și controlerul vă va spune dacă sunt în stare bună sau trebuie schimbate.
  • O tehnică vizuală foarte ușoară pentru a ști când să înlocuiți discurile de frână de pe Volkswagen Transporter 6 este să scoateți roțile după ce vehiculul a fost așezat pe suporturi. Odată scos, veți avea posibilitatea de a vă accesa discurile și de a verifica starea acestora. Dacă au vreunul zgarieturi mari sau deformari va trebui sa le inlocuiesti. Altfel, al doilea indicator de verificat este măsurarea adâncimii discului în raport cu marginea acestuia, dacă această valoare depășește 1 mm va trebui să le schimbați cu altele noi.
Weiterlesen:
Vibrația pedalei de frână pe Volkswagen Transporter 6?

.

Cum să înlocuiți discurile de frână la Volkswagen Transporter 6?

În sfârșit, pentru a încheia acest articol vă vom explica rapid cum să înlocuiți discurile de frână ale Volkswagen Transporter 6. Trebuie să știți că dacă înlocuiți discurile de frână ale mașinii dvs., va trebui neapărat să schimbați plăcuțele de frână ale Volkswagen Transporter 6, nu ezitați să consultați articolul nostru care vă arată cum să faceți această înlocuire.

În ceea ce privește schimbarea discurilor, iată pașii principali de urmat:

  • Puneți-vă Volkswagen Transporter 6 pe suporturi, scoateți roțile pe care doriți să acționați.
  • Folosind o șurubelniță plată mare, trageți plăcuțele de frână pentru a comprima cât mai mult pistonul etrierului și aveți suficient joc pentru a face toate modificările.
  • Folosind biți Torx mari, scoateți cele două piulițe care blochează partea superioară a etrierului de frână, scoateți-l.
  • Scoateți plăcuțele de frână, apoi deblocați discurile de frână datorită celor două șuruburi torx de pe partea laterală a discului, este posibil să aveți nevoie de un ciocan pentru a scoate discurile.
  • Înlocuiți discurile și strângeți-le cu noile șuruburi torx furnizate, înlocuiți-vă plăcuțele, reasamblați partea superioară a etrierului și strângeți totul bine.
  • Montați roțile și amintiți-vă să faceți o frânare de 500 de kilometri înainte de a frâna puternic.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Transporter 6, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Transporter 6.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector