Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Când să schimbi discurile de frână Volkswagen Touran?

Siguranța unei mașini este foarte importantă. Chiar dacă Volkswagen Touran sunt găuri financiare, anumite lucrări de service de rutină sunt fundamentale. În acest articol vă vom explica când să schimbi discurile de frână ale Volkswagen Touran? Pentru a realiza acest lucru, pentru început, vom descoperi la ce sunt folosite discurile de frână ale mașinii tale, apoi, când să schimbi discurile de frână ale Volkswagen Touran și, în final, cum să le înlocuiești cu altele noi.

Interesul discurilor de frână ale unui Volkswagen Touran

Începem pagina noastră de conținut prin a detalia la ce sunt folosite discurile de frână ale unui Volkswagen Touran, vă va permite să înțelegeți de ce este necesar să vă asigurați că sunt întotdeauna în stare bună de funcționare.

Discurile de frână sunt partea principală a sistemului dvs. de frânare. De fapt, frânarea la un Volkswagen Touran este hidraulică, este un sistem de furtunuri și ulei sub presiune care va intra în acțiune atunci când apăsați pedala de frână. Această presiune va acționa un piston care va împinge plăcuțele de frână de pe discul de frână care este instalat pe roată. Când plăcuțele de frână vor ciupi discurile, ceea ce va declanșa Volkswagen Touran să frâneze.

Când să schimbi discurile de frână ale unui Volkswagen Touran?

Vom trece acum la partea care vă atrage cu siguranță la acest articol, și anume, cand inlocuiesti discurile de frana ale unui Volkswagen Touran? Cum v-am explicat chiar înainte, discurile și plăcuțele de frână funcționează în osmoză, totuși aceste două componente sunt purtând piese auto și vor, după ceva timp și mai ales frecarea la frânare se uzează și își pierde puterea de frânare. Vom detalia acum diferitele soluții pentru a ști când să le înlocuim:

  • Considerăm că, în general, discurile de frână ar trebui schimbate la fiecare 80 – 000 km pe un Volkswagen Touran, însă este necesar să știți că în funcție de stilul dumneavoastră de condus și de tipul de călătorie acest lucru se poate schimba substanțial. Într-adevăr, dacă conduci în principal pe autostradă și frânele tale sunt doar puțin folosite, această valoare poate crește, dimpotrivă, dacă circuli doar în aglomerație, se poate reduce.
  • O tehnică simplă și puternică pentru a afla starea discurilor de frână de pe mașina dvs. este în timpul inspecției tehnice. Într-adevăr, acest control amănunțit verifică starea frânelor și controlerul vă va spune dacă sunt în stare bună sau trebuie schimbate.
  • O tehnică vizuală foarte ușoară pentru a ști când să schimbi discurile de frână la Volkswagen Touran este să scoți roțile după ce vehiculul a fost pus pe suporturi. Odată eliminate, veți putea să vă accesați discurile și să le verificați starea. Dacă au vreunul zgarieturi mari sau deformari va trebui sa le schimbi. În caz contrar, al doilea indicator de verificat este măsurarea adâncimii discului în raport cu marginea acestuia, dacă această valoare depășește 1 mm va trebui să le schimbați cu altele noi.
Weiterlesen:
Cum repar scurgerea de ulei pe Volkswagen Touran 2?

.

Cum să schimbi discurile de frână la Volkswagen Touran?

În sfârșit, pentru a încheia acest articol, vă vom arăta destul de repede cum să schimbi discurile de frână ale Volkswagen Touran. Trebuie să știi că dacă schimbi discurile de frână ale mașinii tale, va trebui neapărat să schimbi plăcuțele de frână ale Volkswagen Touran, nu te mai gândi de două ori să ceri sfaturi din articolul nostru care te învață cum să faci această schimbare.

În ceea ce privește schimbarea discurilor, iată pașii principali pe care trebuie să-i respectați:

  • Puneți-vă Volkswagen Touran pe suporturi, scoateți roțile pe care doriți să acționați.
  • Folosind o șurubelniță plată mare, trageți plăcuțele de frână pentru a comprima cât mai mult pistonul etrierului și aveți suficient joc pentru a produce toate modificările.
  • Folosind biți Torx mari, scoateți cele două piulițe care blochează partea superioară a etrierului de frână, scoateți-l.
  • Scoateți plăcuțele de frână, apoi deblocați discurile de frână datorită celor două șuruburi torx de pe partea laterală a discului, este posibil să aveți nevoie de un ciocan pentru a scoate discurile.
  • Înlocuiți discurile și strângeți-le cu noile șuruburi torx furnizate, schimbați-vă plăcuțele, reasamblați partea superioară a etrierului și strângeți totul bine.
  • Montați roțile și amintiți-vă să faceți o frânare de 500 de kilometri înainte de a frâna puternic.

Dacă aveți nevoie de mai multe ghiduri despre Volkswagen Touran, accesați categoria noastră Volkswagen Touran.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector