Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Când să schimbi discurile de frână Volkswagen Touran 3?

Siguranța unui autovehicul este foarte importantă. Indiferent dacă Volkswagen Touran 3 sunt găuri financiare, anumite acțiuni de rutină de service sunt cruciale. Astăzi vă vom explica când să schimbi discurile de frână ale Volkswagen Touran 3? Pentru a face acest lucru, în primul rând, vom vedea pentru ce sunt folosite discurile de frână ale autovehiculului dvs., apoi când să schimbați discurile de frână ale Volkswagen Touran 3 și, în sfârșit, cum să le înlocuiți cu altele noi.

Beneficiul discurilor de frână ale unui Volkswagen Touran 3

Începem articolul nostru prin a detalia la ce sunt folosite discurile de frână ale unui Volkswagen Touran 3, acesta vă va permite să vă dați seama de ce este necesar să vă asigurați că sunt întotdeauna în stare bună de funcționare.

Discurile de frână sunt componenta principală a sistemului dumneavoastră de frânare. De fapt, frânarea la un Volkswagen Touran 3 este hidraulică, este un sistem de furtunuri și ulei sub presiune care va intra în acțiune atunci când apăsați pedala de frână. Această presiune va acționa un piston care va împinge plăcuțele de frână de pe discul de frână care este montat pe roată. Când plăcuțele de frână vor ciupi discurile, ceea ce va declanșa Volkswagen Touran 3 să frâneze.

Când să schimbi discurile de frână ale unui Volkswagen Touran 3?

Vom trece acum la partea care, fără îndoială, vă atrage la acest conținut, și anume, la schimbarea discurilor de frana ale unui Volkswagen Touran 3? Cum v-am dezvăluit chiar înainte, discurile și plăcuțele de frână funcționează în osmoză, cu toate acestea aceste două componente sunt purtând piese auto și vor, după ceva timp și în special frecarea la frânare se uzează și își pierde puterea de frânare. Vom detalia acum diferitele tehnici pentru a ști când să le înlocuim:

  • Considerăm că, în general, discurile de frână ar trebui schimbate la fiecare 80 – 000 km pe un Volkswagen Touran 100 , totuși este necesar să știți că în funcție de stilul dumneavoastră de condus și de tipul de călătorie acest lucru poate varia considerabil. Într-adevăr, dacă conduci în principal pe autostradă și frânele tale sunt doar puțin folosite, această sumă poate crește, în schimb, dacă circuli doar în aglomerație, se poate reduce.
  • O metodă simplă și bună de a afla starea discurilor de frână de pe autovehiculul dumneavoastră este în timpul inspecției tehnice. Într-adevăr, acest control amănunțit verifică starea frânelor și controlerul vă va spune dacă sunt în stare bună sau trebuie schimbate.
  • O metodă vizuală de bază pentru a ști când să schimbi discurile de frână la Volkswagen Touran 3 este să scoți roțile după ce mașina a fost pusă pe suporturi. Odată scos, veți avea posibilitatea de a vă accesa discurile și de a verifica starea acestora. Dacă au vreunul zgarieturi mari sau deformari va trebui sa le schimbi. În orice alt caz, al doilea indicator de verificat este măsurarea adâncimii discului în raport cu marginea acestuia, dacă această valoare depășește 1 mm va trebui să le schimbați cu altele noi.
Weiterlesen:
Motorul Volkswagen Touran 3 zdrăngănește la rece

.

Cum să schimbi discurile de frână la Volkswagen Touran 3?

În sfârșit, pentru a încheia acest conținut, vom explica rapid cum să schimbi discurile de frână ale Volkswagen Touran 3. Trebuie să știți că, dacă schimbați discurile de frână ale autovehiculului dvs., va trebui neapărat să schimbați plăcuțele de frână ale Volkswagen Touran 3 dvs., nu vă gândiți de două ori să cereți sfaturi din conținutul nostru care vă învață cum să faceți această schimbare.

În ceea ce privește schimbarea discurilor, iată pașii principali pe care trebuie să-i respectați:

  • Puneți Volkswagen Touran 3 pe suporturi, scoateți roțile la care doriți să lucrați.
  • Folosind o șurubelniță plată mare, trageți plăcuțele de frână pentru a comprima cât mai mult pistonul etrierului și aveți suficient joc pentru a face toate modificările.
  • Folosind biți Torx mari, scoateți cele două piulițe care blochează componenta superioară a etrierului dvs. de frână, scoateți-l.
  • Scoateți plăcuțele de frână, apoi deblocați discurile de frână datorită celor două șuruburi torx de pe partea laterală a discului, este posibil să aveți nevoie de un ciocan pentru a scoate discurile.
  • Înlocuiți discurile și strângeți-le cu noile șuruburi torx furnizate, schimbați-vă plăcuțele, reasamblați componenta superioară a etrierului și strângeți totul bine.
  • Montați roțile și amintiți-vă să faceți o frânare de 500 de kilometri înainte de a frâna puternic.

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Volkswagen Touran 3, aruncați o privire la categoria Volkswagen Touran 3.

Ссылка на основную публикацию