Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Când să schimbi discurile de frână Volkswagen Tiguan?

Siguranța unui autovehicul este primordială. Indiferent dacă Volkswagen Tiguan sunt găuri financiare, anumite acțiuni de întreținere sunt esențiale. Astăzi vă vom explica când să schimbi discurile de frână ale Volkswagen-ului tău Tiguan? Pentru a realiza acest lucru, pentru început, vom descoperi la ce sunt folosite discurile de frână ale autovehiculului dvs., apoi, când să schimbați discurile de frână ale Volkswagen Tiguan și, în final, cum să le schimbați cu altele noi.

Beneficiul discurilor de frână ale unui Volkswagen Tiguan

Începem conținutul articolului nostru explicând la ce sunt folosite discurile de frână ale unui Volkswagen Tiguan, acesta vă va permite să descoperiți de ce este esențial să fiți sigur că sunt întotdeauna în stare bună de funcționare.

Discurile de frână sunt cea mai importantă parte a sistemului dumneavoastră de frânare. De fapt, frânarea la un Volkswagen Tiguan este hidraulică, este un sistem de furtunuri și ulei sub presiune care va intra în acțiune atunci când apăsați pedala de frână. Această presiune va acționa un piston care va împinge plăcuțele de frână de pe discul de frână care este montat pe roată. Când plăcuțele de frână vor ciupi discurile, ceea ce va face ca Volkswagen Tiguan să frâneze.

Când să schimbi discurile de frână ale unui Volkswagen Tiguan?

Vom trece acum la partea care vă atrage cu siguranță la acest conținut, și anume, la înlocuirea discurilor de frână ale unui Volkswagen Tiguan? Cum v-am descris-o chiar înainte, discurile și plăcuțele de frână funcționează în osmoză, totuși aceste două elemente sunt purtând piese auto și o vor face, pe măsură ce trece timpul și mai ales frecarea la frânare se uzează și își pierde puterea de frânare. Vom sublinia acum diferitele soluții pentru a ști când să le schimbăm:

  • Considerăm că, în general, discurile de frână ar trebui schimbate la fiecare 80 – 000 km la un Volkswagen Tiguan, totuși este esențial să știți că, în funcție de stilul dumneavoastră de condus și de tipul de călătorie, aceasta poate varia considerabil. Într-adevăr, dacă conduci în principal pe autostradă și frânele tale sunt doar puțin folosite, această sumă poate crește, în schimb, dacă conduci doar în zone urbane, poate scădea.
  • O metodă simplă și puternică de a identifica starea discurilor de frână de pe autovehiculul dumneavoastră este în timpul inspecției tehnice. Într-adevăr, acest control amănunțit verifică starea frânelor și controlerul vă va spune dacă sunt în stare bună sau trebuie schimbate.
  • O metodă vizuală de bază pentru a ști când să schimbi discurile de frână la Volkswagen Tiguan este să scoți roțile după ce vehiculul a fost așezat pe suporturi. Odată scos, veți avea posibilitatea de a vă accesa discurile și de a verifica starea acestora. Dacă au vreunul zgarieturi mari sau deformari va trebui sa le schimbi. În orice alt caz, al doilea indicator de verificat este măsurarea adâncimii discului în raport cu marginea acestuia, dacă această valoare depășește 1 mm va trebui să le schimbați cu altele noi.
Weiterlesen:
Aerul condiționat la Volkswagen Tiguan meu nu mai este rece

.

Cum să schimbi discurile de frână la Volkswagen Tiguan?

În cele din urmă, pentru a încheia acest conținut, vă vom arăta rapid cum să schimbi discurile de frână ale Volkswagen Tiguan. Trebuie să știi că dacă schimbi discurile de frână ale autovehiculului tău, va trebui neapărat să schimbi plăcuțele de frână ale Volkswagen Tiguan, nu ezita să ceri sfaturi din conținutul nostru care te învață cum să faci această schimbare.

În ceea ce privește schimbarea discurilor, iată cei mai importanți pași pe care trebuie să-i respectați:

  • Puneți Volkswagen Tiguan pe suporturi, scoateți roțile asupra cărora doriți să acționați.
  • Folosind o șurubelniță plată mare, trageți plăcuțele de frână pentru a comprima cât mai mult pistonul etrierului și aveți suficient joc pentru a face toate modificările.
  • Folosind biți Torx mari, scoateți cele două piulițe care blochează partea superioară a etrierului de frână, scoateți-l.
  • Scoateți plăcuțele de frână, apoi deblocați discurile de frână datorită celor două șuruburi torx de pe partea laterală a discului, este posibil să aveți nevoie de un ciocan pentru a scoate discurile.
  • Înlocuiți discurile și strângeți-le cu noile șuruburi torx furnizate, schimbați-vă plăcuțele, reasamblați partea superioară a etrierului și strângeți totul bine.
  • Montați roțile și amintiți-vă să faceți o frânare de 500 de kilometri înainte de a frâna puternic.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volkswagen Tiguan, aruncați o privire la categoria Volkswagen Tiguan.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector