Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Când să schimbi discurile de frână Volkswagen T-Cross?

Siguranța unei mașini este foarte importantă. Indiferent dacă Volkswagen T-Cross sunt găuri financiare, anumite acțiuni de întreținere sunt cruciale. Astăzi vă vom explica când să înlocuiți discurile de frână ale Volkswagen T-Cross? Pentru a face acest lucru, în primul rând, vom afla pentru ce sunt folosite discurile de frână ale autovehiculului dvs., apoi, când să înlocuiți discurile de frână ale Volkswagen T-Cross și, în sfârșit, cum să le înlocuiți cu noi. cele.

Beneficiul discurilor de frână ale unui Volkswagen T-Cross

Începem pagina noastră de conținut explicând la ce sunt folosite discurile de frână ale unui Volkswagen T-Cross, vă va permite să înțelegeți de ce este necesar să vă asigurați că acestea sunt întotdeauna în bune condiții de lucru.

Discurile de frână sunt partea principală a sistemului dvs. de frânare. Evident, frânarea la un Volkswagen T-Cross este hidraulică, este un sistem de furtunuri și ulei sub presiune care va intra în acțiune atunci când apăsați pedala de frână. Această presiune va acționa un piston care va împinge plăcuțele de frână de pe discul de frână care este plasat pe roată. Când plăcuțele de frână vor ciupi discurile, ceea ce va declanșa Volkswagen T-Cross să frâneze.

Când să înlocuiți discurile de frână ale unui Volkswagen T-Cross?

Vom trece acum la partea care vă atrage cu siguranță la această pagină de conținut, și anume, când înlocuiți discurile de frână ale unui Volkswagen T-Cross? Cum v-am menționat chiar înainte, discurile și plăcuțele de frână funcționează în osmoză, totuși aceste două componente sunt purtând piese auto și o vor face, pe măsură ce trece timpul și în special frecarea la frânare se uzează și își pierde puterea de frânare. Vom detalia acum diferitele metode pentru a ști când să le înlocuim:

  • Considerăm că, în general, discurile de frână ar trebui schimbate la fiecare 80 – 000 km pe un Volkswagen T-Cross, totuși este necesar să știți că în funcție de stilul dumneavoastră de condus și de tipul de călătorie acest lucru poate varia semnificativ. De fapt, dacă conduci în principal pe autostradă și frânele tale sunt doar puțin folosite, această sumă poate crește, dimpotrivă, dacă circuli doar în intravilan, poate scădea.
  • O tehnică de bază și puternică pentru a afla starea discurilor de frână de pe mașina dvs. este în timpul inspecției tehnice. Într-adevăr, acest control amănunțit verifică starea frânelor și controlerul vă va spune dacă sunt în stare bună sau dacă trebuie schimbate.
  • O tehnică vizuală de bază pentru a ști când să înlocuiți discurile de frână de pe Volkswagen T-Cross este să scoateți roțile după ce vehiculul a fost așezat pe suporturi. Odată eliminat, veți putea să vă accesați discurile și să le verificați starea. Dacă au vreunul zgarieturi mari sau deformari va trebui sa le inlocuiesti. În orice alt caz, al doilea indicator de verificat este măsurarea adâncimii discului în raport cu marginea acestuia, dacă această valoare depășește 1 mm va trebui să le schimbați cu altele noi.
Weiterlesen:
Cum scot janta de la Volkswagen T-Cross?

.

Cum să înlocuiți discurile de frână la Volkswagen T-Cross?

În sfârșit, pentru a încheia această pagină de conținut o vom descrie rapid cum să înlocuiți discurile de frână ale Volkswagen T-Cross. Trebuie să știi că, dacă înlocuiești discurile de frână ale mașinii tale, va trebui neapărat să schimbi plăcuțele de frână ale Volkswagen T-Cross-ului tău, nu te gândi de două ori pentru a cere sfaturi de pe pagina noastră de conținut care te învață cum să faci această înlocuire. .

În ceea ce privește schimbarea discurilor, iată pașii principali pe care trebuie să-i respectați:

  • Puneți Volkswagen T-Cross-ul pe suporturi, scoateți roțile la care doriți să lucrați.
  • Folosind o șurubelniță plată mare, trageți plăcuțele de frână pentru a comprima cât mai mult pistonul etrierului și aveți suficient joc pentru a face toate modificările.
  • Folosind biți Torx mari, scoateți cele două piulițe care blochează partea superioară a etrierului de frână, scoateți-l.
  • Scoateți plăcuțele de frână, apoi deblocați discurile de frână datorită celor două șuruburi torx de pe partea laterală a discului, este posibil să aveți nevoie de un ciocan pentru a scoate discurile.
  • Înlocuiți discurile și strângeți-le cu noile șuruburi torx furnizate, înlocuiți-vă plăcuțele, reasamblați partea superioară a etrierului și strângeți totul bine.
  • Montați roțile și amintiți-vă să faceți o frânare de 500 de kilometri înainte de a frâna puternic.

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Volkswagen T-Cross, accesați categoria noastră Volkswagen T-Cross.

Legătura cu publicația principală