Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Când să schimbi discurile de frână Volkswagen Scirocco?

Siguranța unui autovehicul este foarte importantă. Indiferent dacă Volkswagen Scirocco este sau nu găuri economice, anumite acțiuni de rutină de service sunt esențiale. Astăzi vă vom explica când să înlocuiți discurile de frână ale Volkswagen Scirocco? Pentru a realiza acest lucru, pentru început, vom afla pentru ce sunt folosite discurile de frână ale mașinii tale, apoi, când să înlocuiești discurile de frână ale Volkswagen Scirocco și, în final, cum să le înlocuiești cu altele noi.

Interesul discurilor de frână ale unui Volkswagen Scirocco

Începem articolul nostru explicând la ce sunt folosite discurile de frână ale unui Volkswagen Scirocco, acesta vă va permite să descoperiți de ce este esențial să vă asigurați că acestea sunt în permanență în stare bună de funcționare.

Discurile de frână sunt partea principală a sistemului dvs. de frânare. De fapt, frânarea la un Volkswagen Scirocco este hidraulică, este un sistem de furtunuri și ulei sub presiune care va intra în acțiune atunci când apăsați pedala de frână. Această presiune va acționa un piston care va împinge plăcuțele de frână de pe discul de frână care este plasat pe roată. Când plăcuțele de frână vor ciupi discurile, ceea ce va face ca Volkswagen Scirocco să frâneze.

Când să înlocuiți discurile de frână ale unui Volkswagen Scirocco?

Vom trece acum la secțiunea care vă atrage cu siguranță la acest articol și anume, cand schimbi discurile de frana ale unui Volkswagen Scirocco? Cum v-am explicat chiar înainte, discurile și plăcuțele de frână funcționează în osmoză, totuși aceste două elemente sunt piese de uzură și vor, în timp și în special, frecarea la frânare se uzează și își pierde puterea de frânare. Vom sublinia acum diferitele metode pentru a ști când să le înlocuim:

  • Considerăm că în general discurile de frână ar trebui schimbate la fiecare 80 – 000 km pe un Volkswagen Scirocco, totuși este esențial să știi că în funcție de stilul tău de condus și de tipul de călătorie acest lucru se poate schimba substanțial. Într-adevăr, dacă conduci în principal pe autostradă și frânele tale sunt doar puțin folosite, această sumă poate crește, pe de altă parte, dacă circuli doar în zone urbane, poate scădea.
  • O tehnică simplă și de succes pentru a afla starea discurilor de frână de pe autovehiculul dumneavoastră este în timpul inspecției tehnice. Într-adevăr, acest control amănunțit verifică starea frânelor și controlerul vă va spune dacă sunt în stare bună sau dacă trebuie schimbate.
  • O tehnică vizuală simplă pentru a ști când să înlocuiți discurile de frână la Volkswagen Scirocco este să scoateți roțile după ce vehiculul a fost așezat pe suporturi. Odată scos, veți avea posibilitatea de a vă accesa discurile și de a verifica starea acestora. Dacă au vreunul zgarieturi mari sau deformari va trebui sa le inlocuiesti. Altfel, al doilea indicator de verificat este măsurarea adâncimii discului în raport cu marginea acestuia, dacă această valoare depășește 1 mm va trebui să le schimbați cu altele noi.
Weiterlesen:
Portbagajul blocat la Volkswagen Scirocco, ce pot face?

.

Cum să înlocuiți discurile de frână la Volkswagen Scirocco?

În cele din urmă, pentru a încheia acest articol, vom descrie destul de repede cum să înlocuiți discurile de frână ale Volkswagen Scirocco. Trebuie să știți că, dacă înlocuiți discurile de frână ale mașinii dvs., va trebui neapărat să schimbați plăcuțele de frână ale Volkswagen Scirocco dvs., nu ezitați să consultați articolul nostru care vă arată cum să faceți această înlocuire.

În ceea ce privește schimbarea discurilor, iată pașii principali pe care trebuie să-i respectați:

  • Puneți Volkswagen Scirocco pe suporturi, scoateți roțile pe care doriți să acționați.
  • Folosind o șurubelniță plată mare, trageți plăcuțele de frână pentru a comprima cât mai mult pistonul etrierului și aveți suficient joc pentru a produce toate modificările.
  • Folosind biți Torx mari, scoateți cele două piulițe care blochează partea superioară a etrierului de frână, scoateți-l.
  • Scoateți plăcuțele de frână, apoi deblocați discurile de frână datorită celor două șuruburi torx de pe partea laterală a discului, este posibil să aveți nevoie de un ciocan pentru a scoate discurile.
  • Înlocuiți discurile și strângeți-le cu noile șuruburi torx furnizate, înlocuiți-vă plăcuțele, reasamblați partea superioară a etrierului și strângeți totul bine.
  • Montați roțile și amintiți-vă să faceți o frânare de 500 de kilometri înainte de a frâna puternic.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Scirocco, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Scirocco.

Legătura cu publicația principală