Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Când să schimbi discurile de frână Volkswagen Eos?

Siguranța unei mașini este primordială. Indiferent dacă Volkswagen Eos sunt găuri financiare, anumite acțiuni de service de rutină sunt indispensabile. Astăzi vă vom explica când să schimbi discurile de frână ale Volkswagen Eos? Pentru a realiza acest lucru, în primul rând, vom afla pentru ce sunt folosite discurile de frână ale mașinii tale, apoi, când să schimbi discurile de frână ale Volkswagen Eos și, în final, cum să le schimbi cu altele noi.

Interesul discurilor de frână ale unui Volkswagen Eos

Începem articolul nostru explicând la ce sunt folosite discurile de frână ale unui Volkswagen Eos, acesta vă va permite să descoperiți de ce este esențial să vă asigurați că acestea sunt întotdeauna în stare bună de funcționare.

Discurile de frână sunt cea mai importantă parte a sistemului dumneavoastră de frânare. Evident, frânarea la un Volkswagen Eos este hidraulică, este un sistem de furtunuri și ulei sub presiune care va intra în acțiune atunci când apăsați pedala de frână. Această presiune va acționa un piston care va împinge plăcuțele de frână de pe discul de frână care este instalat pe roată. Când plăcuțele de frână vor ciupi discurile, ceea ce va declanșa Volkswagen Eos să frâneze.

Când să schimbi discurile de frână ale unui Volkswagen Eos?

Vom trece acum la partea care vă atrage cu siguranță la această pagină de conținut, și anume, cand inlocuiesti discurile de frana ale unui Volkswagen Eos? Cum v-am dezvăluit chiar înainte, discurile și plăcuțele de frână funcționează în osmoză, totuși aceste două componente sunt purtând piese auto și vor, după ceva timp și în special frecarea la frânare se uzează și își pierde puterea de frânare. Vom sublinia acum diferitele soluții pentru a ști când să le schimbăm:

  • Considerăm că, în general, discurile de frână ar trebui schimbate la fiecare 80 – 000 km la un Volkswagen Eos, totuși este esențial să știți că în funcție de stilul dumneavoastră de condus și de tipul de călătorie acest lucru poate varia considerabil. De fapt, dacă conduceți în principal pe autostradă și frânele sunt doar puțin folosite, această valoare poate crește, dimpotrivă, dacă conduceți doar în zone urbane, poate scădea.
  • O modalitate de bază și bună de a identifica starea discurilor de frână de pe mașina dvs. este în timpul inspecției tehnice. De fapt, acest control amănunțit verifică starea frânelor și controlerul vă va spune dacă sunt în stare bună sau trebuie schimbate.
  • O modalitate vizuală de bază de a ști când să schimbi discurile de frână la Volkswagen Eos este să scoți roțile după ce mașina a fost pusă pe suporturi. Odată eliminat, veți avea posibilitatea de a vă accesa discurile și de a verifica starea acestora. Dacă au vreunul zgarieturi mari sau deformari va trebui sa le schimbi. Altfel, al doilea indicator de verificat este măsurarea adâncimii discului în raport cu marginea acestuia, dacă această valoare depășește 1 mm va trebui să le schimbați cu altele noi.
Weiterlesen:
Stergatorul blocat la Volkswagen Eos

.

Cum să schimbi discurile de frână la Volkswagen Eos?

În cele din urmă, pentru a încheia această pagină de conținut, vă vom arăta destul de repede cum să schimbi discurile de frână ale Volkswagen Eos. Trebuie să știi că dacă schimbi discurile de frână ale mașinii tale, va trebui neapărat să schimbi plăcuțele de frână ale Volkswagen Eos-ului tău, nu ezita să ceri sfaturi din pagina noastră de conținut care îți explică cum să faci această schimbare.

În ceea ce privește schimbarea discurilor, iată cei mai importanți pași pe care trebuie să-i respectați:

  • Puneți-vă Volkswagen Eos pe suporturi, scoateți roțile la care doriți să lucrați.
  • Folosind o șurubelniță plată mare, trageți plăcuțele de frână pentru a comprima cât mai mult pistonul etrierului și aveți suficient joc pentru a face toate modificările.
  • Folosind biți Torx mari, scoateți cele două piulițe care blochează partea superioară a etrierului de frână, scoateți-l.
  • Scoateți plăcuțele de frână, apoi deblocați discurile de frână datorită celor două șuruburi torx de pe partea laterală a discului, este posibil să aveți nevoie de un ciocan pentru a scoate discurile.
  • Înlocuiți discurile și strângeți-le cu noile șuruburi torx furnizate, schimbați-vă plăcuțele, reasamblați partea superioară a etrierului și strângeți totul bine.
  • Montați roțile și amintiți-vă să faceți o frânare de 500 de kilometri înainte de a frâna puternic.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volkswagen Eos, aruncați o privire la categoria Volkswagen Eos.

Legătura cu publicația principală