Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Când să schimbi discurile de frână Volkswagen Coccinelle?

Siguranța unei mașini este importantă. Chiar dacă Volkswagen Coccinelle sunt găuri economice, anumite acțiuni de întreținere sunt fundamentale. În acest articol vă vom explica când să înlocuiți discurile de frână ale Volkswagen Coccinelle? Pentru a face acest lucru, pentru început, vom descoperi la ce sunt folosite discurile de frână ale mașinii tale, apoi, când să înlocuiești discurile de frână ale Volkswagen Coccinelle și, în final, cum să le schimbi cu altele noi.

Beneficiul discurilor de frână ale unui Volkswagen Coccinelle

Începem ghidul nostru explicând la ce sunt folosite discurile de frână ale unui Volkswagen Coccinelle, vă va permite să înțelegeți de ce este necesar să vă asigurați că acestea sunt întotdeauna în condiții bune de funcționare.

Discurile de frână sunt cea mai importantă parte a sistemului dumneavoastră de frânare. De fapt, frânarea la un Volkswagen Coccinelle este hidraulică, este un sistem de furtunuri și ulei sub presiune care va intra în acțiune atunci când apăsați pedala de frână. Această presiune va acționa un piston care va împinge plăcuțele de frână de pe discul de frână care este atașat la roată. Când plăcuțele de frână vor ciupi discurile, ceea ce va face ca Volkswagen Coccinelle să frâneze.

Când să înlocuiți discurile de frână ale unui Volkswagen Coccinelle?

Vom trece acum la secțiunea care vă atrage cu siguranță la acest articol și anume, la înlocuirea discurilor de frână ale unui Volkswagen Coccinelle? Cum v-am explicat chiar înainte, discurile și plăcuțele de frână funcționează în osmoză, cu toate acestea aceste două elemente sunt piese de uzură și vor, după ceva timp și în special frecarea la frânare se uzează și își pierde puterea de frânare. Vom evidenția acum diferitele modalități de a ști când să le schimbăm:

  • Considerăm că, în general, discurile de frână ar trebui schimbate la fiecare 80 – 000 km la un Volkswagen Coccinelle, totuși este necesar să știți că în funcție de stilul dumneavoastră de condus și de tipul de călătorie acest lucru se poate schimba substanțial. De fapt, dacă circuli preponderent pe autostradă și frânele tale sunt doar puțin folosite, această valoare poate crește, în schimb, dacă circuli doar în intravilan, poate scădea.
  • O metodă de bază și bună de a identifica starea discurilor de frână de pe mașina dvs. este în timpul inspecției tehnice. De fapt, acest control amănunțit verifică starea frânelor și controlerul vă va spune dacă sunt în stare bună sau dacă trebuie schimbate.
  • O metodă vizuală foarte ușoară pentru a ști când să înlocuiți discurile de frână la Volkswagen Coccinelle este să scoateți roțile după ce vehiculul a fost așezat pe suporturi. Odată eliminat, veți putea să vă accesați discurile și să le verificați starea. Dacă au vreunul zgarieturi mari sau deformari va trebui sa le inlocuiesti. Altfel, al doilea indicator de verificat este măsurarea adâncimii discului în raport cu marginea acestuia, dacă această valoare depășește 1 mm va trebui să le schimbați cu altele noi.
Weiterlesen:
Motorul se scutură pe Volkswagen Coccinelle, ce să fac?

.

Cum să înlocuiți discurile de frână la Volkswagen Coccinelle?

În sfârșit, pentru a încheia acest articol vă vom explica destul de repede cum să înlocuiți discurile de frână ale Volkswagen Coccinelle. Trebuie să știți că dacă înlocuiți discurile de frână ale mașinii dvs., va trebui neapărat să schimbați plăcuțele de frână ale Volkswagen Coccinelle, nu ezitați să solicitați sfaturi din articolul nostru care vă expune cum să faceți această înlocuire.

În ceea ce privește schimbarea discurilor, iată cei mai importanți pași pe care trebuie să-i respectați:

  • Puneți-vă Volkswagen Coccinelle pe suporturi, scoateți roțile pe care doriți să acționați.
  • Folosind o șurubelniță plată mare, trageți plăcuțele de frână pentru a comprima cât mai mult pistonul etrierului și aveți suficient joc pentru a produce toate modificările.
  • Folosind biți Torx mari, scoateți cele două piulițe care blochează partea superioară a etrierului de frână, scoateți-l.
  • Scoateți plăcuțele de frână, apoi deblocați discurile de frână datorită celor două șuruburi torx de pe partea laterală a discului, este posibil să aveți nevoie de un ciocan pentru a scoate discurile.
  • Înlocuiți discurile și strângeți-le cu noile șuruburi torx furnizate, înlocuiți-vă plăcuțele, reasamblați partea superioară a etrierului și strângeți totul bine.
  • Montați roțile și amintiți-vă să faceți o frânare de 500 de kilometri înainte de a frâna puternic.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Coccinelle, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Coccinelle.

Legătura cu publicația principală