Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Când să schimbi discurile de frână PORSCHE BOXSTER?

Siguranța unei mașini este primordială. Chiar dacă PORSCHE BOXSTER sunt găuri economice, anumite lucrări de întreținere sunt vitale. În acest articol vă vom explica când să schimbi discurile de frână ale PORSCHE BOXSTER tau? Pentru a realiza acest lucru, vom afla, pentru început, pentru ce sunt folosite discurile de frână ale autovehiculului dvs., apoi, când să schimbați discurile de frână ale PORSCHE BOXSTER dvs. și, în final, cum să le înlocuiți cu altele noi.

Beneficiul discurilor de frână ale unui PORSCHE BOXSTER

Începem pagina noastră de conținut prin a detalia pentru ce sunt folosite discurile de frână ale unui PORSCHE BOXSTER, vă va permite să vă dați seama de ce este necesar să vă asigurați că acestea sunt în permanență în stare bună de funcționare.

Discurile de frână sunt cea mai importantă componentă a sistemului dumneavoastră de frânare. Într-adevăr, frânarea la un PORSCHE BOXSTER este hidraulică, este un sistem de furtunuri și ulei sub presiune care va intra în acțiune atunci când apăsați pedala de frână. Această presiune va acționa un piston care va împinge plăcuțele de frână de pe discul de frână care este montat pe roată. Când plăcuțele de frână vor ciupi discurile, ceea ce va face ca PORSCHE BOXSTER dumneavoastră să frâneze.

Când să schimbi discurile de frână ale unui PORSCHE BOXSTER?

Vom trece acum la partea care vă atrage cu siguranță la acest conținut, și anume, la schimbarea discurilor de frana ale unui PORSCHE BOXSTER? Cum v-am descris-o chiar înainte, discurile și plăcuțele de frână funcționează în osmoză, totuși aceste două componente sunt purtând piese auto și o vor face, pe măsură ce trece timpul și în special frecarea la frânare se uzează și își pierde puterea de frânare. Vom sublinia acum diferitele tehnici pentru a ști când să le înlocuim:

  • Considerăm că, în general, discurile de frână ar trebui schimbate la fiecare 80 – 000 km la un PORSCHE BOXSTER, totuși este necesar să știți că în funcție de stilul dumneavoastră de condus și de tipul de călătorie acest lucru poate varia substanțial. De fapt, dacă conduci în principal pe autostradă și frânele tale sunt doar puțin folosite, această valoare poate crește, alternativ, dacă circuli doar în aglomerație, poate scădea.
  • O modalitate simplă și eficientă de a afla starea discurilor de frână de pe mașina dvs. este în timpul inspecției tehnice. De fapt, acest control amănunțit verifică starea frânelor și controlerul vă va spune dacă sunt în stare bună sau trebuie schimbate.
  • O modalitate simplă vizuală de a ști când să schimbi discurile de frână la PORSCHE BOXSTER este să scoți roțile după ce vehiculul a fost așezat pe suporturi. Odată eliminat, veți avea posibilitatea de a vă accesa discurile și de a verifica starea acestora. Dacă au vreunul zgarieturi mari sau deformari va trebui sa le schimbi. În orice alt caz, al doilea indicator de verificat este măsurarea adâncimii discului în raport cu marginea acestuia, dacă această valoare depășește 1 mm va trebui să le schimbați cu altele noi.
Weiterlesen:
Cum se curăță senzorul debitului de aer de pe PORSCHE BOXSTER?

.

Cum să schimbi discurile de frână la PORSCHE BOXSTER?

În sfârșit, pentru a încheia acest conținut, vă vom arăta rapid cum să schimbi discurile de frână ale PORSCHE BOXSTER tau. Trebuie să știți că dacă schimbați discurile de frână ale autovehiculului dvs., va trebui neapărat să schimbați plăcuțele de frână ale PORSCHE BOXSTER dvs., nu vă gândiți de două ori să consultați conținutul nostru care vă expune cum să faceți această schimbare.

În ceea ce privește schimbarea discurilor, iată cei mai importanți pași de urmat:

  • Puneți-vă PORSCHE BOXSTER pe suporturi, scoateți roțile la care doriți să lucrați.
  • Folosind o șurubelniță plată mare, trageți plăcuțele de frână pentru a comprima cât mai mult pistonul etrierului și aveți suficient joc pentru a produce toate modificările.
  • Folosind biți Torx mari, scoateți cele două piulițe care blochează componenta superioară a etrierului dvs. de frână, scoateți-o.
  • Scoateți plăcuțele de frână, apoi deblocați discurile de frână datorită celor două șuruburi torx de pe partea laterală a discului, este posibil să aveți nevoie de un ciocan pentru a scoate discurile.
  • Înlocuiți discurile și strângeți-le cu noile șuruburi torx furnizate, schimbați-vă plăcuțele, reasamblați componenta superioară a etrierului și strângeți totul bine.
  • Montați roțile și amintiți-vă să faceți o frânare de 500 de kilometri înainte de a frâna puternic.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre PORSCHE BOXSTER, aruncați o privire la categoria PORSCHE BOXSTER.

Legătura cu publicația principală