Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Când să schimbi discurile de frână Acura RDX?

Siguranța unui autovehicul este foarte importantă. Chiar dacă Acura RDX sunt găuri economice, anumite acte de service de rutină sunt vitale. Astăzi vă vom explica când să înlocuiți discurile de frână ale Acura RDX? Pentru a realiza acest lucru, pentru început, vom descoperi la ce sunt folosite discurile de frână ale mașinii tale, apoi, când să înlocuiești discurile de frână ale Acura RDX și, în final, cum să le schimbi cu altele noi.

Beneficiul discurilor de frână ale unui Acura RDX

Începem conținutul nostru prin a detalia la ce sunt folosite discurile de frână ale unui Acura RDX, acesta vă va permite să descoperiți de ce este necesar să vă asigurați că acestea sunt în permanență în bune condiții de lucru.

Discurile de frână sunt componenta principală a sistemului dvs. de frânare. Într-adevăr, frânarea la un Acura RDX este hidraulică, este un sistem de furtunuri și ulei sub presiune care va intra în acțiune atunci când apăsați pedala de frână. Această presiune va acționa un piston care va împinge plăcuțele de frână de pe discul de frână care este montat pe roată. Când plăcuțele de frână vor ciupi discurile, ceea ce va face ca Acura RDX să frâneze.

Când să înlocuiți discurile de frână ale unui Acura RDX?

Vom trece acum la secțiunea care, fără îndoială, vă atrage la acest articol și anume, la schimbarea discurilor de frână ale unui Acura RDX? Cum v-am explicat chiar înainte, discurile și plăcuțele de frână funcționează în osmoză, totuși aceste două componente sunt purtând piese auto și vor, după ceva timp și în special frecarea la frânare se uzează și își pierde puterea de frânare. Vom sublinia acum diferitele soluții pentru a ști când să le schimbăm:

  • Considerăm că în general discurile de frână ar trebui schimbate la fiecare 80 – 000 km pe un Acura RDX, totuși este necesar să știți că în funcție de stilul dumneavoastră de condus și de tipul de călătorie acest lucru se poate schimba substanțial. De fapt, dacă conduci în mod special pe autostradă și frânele tale sunt doar puțin folosite, această valoare poate crește, dimpotrivă, dacă circuli doar în aglomerație, poate scădea.
  • O metodă simplă și bună de a afla starea discurilor de frână de pe autovehiculul dumneavoastră este în timpul inspecției tehnice. De fapt, acest control amănunțit verifică starea frânelor și controlerul vă va spune dacă sunt în stare bună sau trebuie schimbate.
  • O metodă vizuală foarte ușoară pentru a ști când să înlocuiți discurile de frână de pe Acura RDX este să scoateți roțile după ce vehiculul a fost așezat pe suporturi. Odată scos, veți avea posibilitatea de a vă accesa discurile și de a verifica starea acestora. Dacă au vreunul zgarieturi mari sau deformari va trebui sa le inlocuiesti. În orice alt caz, al doilea indicator de verificat este măsurarea adâncimii discului în raport cu marginea acestuia, dacă această valoare depășește 1 mm va trebui să le schimbați cu altele noi.
Weiterlesen:
Când să schimbi filtrul de particule pe Acura RDX?

.

Cum să înlocuiți discurile de frână la Acura RDX?

În cele din urmă, pentru a încheia acest articol, vom explica destul de repede cum să înlocuiți discurile de frână ale Acura RDX. Trebuie să știi că dacă înlocuiești discurile de frână ale mașinii tale, va trebui neapărat să schimbi plăcuțele de frână ale Acura RDX, nu te mai gândi de două ori pentru a cere sfaturi din articolul nostru care te învață cum să faci această înlocuire.

În ceea ce privește schimbarea discurilor, iată pașii principali de urmat:

  • Puneți Acura RDX pe suporturi, scoateți roțile pe care doriți să acționați.
  • Folosind o șurubelniță plată mare, trageți plăcuțele de frână pentru a comprima cât mai mult pistonul etrierului și aveți suficient joc pentru a produce toate modificările.
  • Folosind biți Torx mari, scoateți cele două piulițe care blochează componenta superioară a etrierului dvs. de frână, scoateți-o.
  • Scoateți plăcuțele de frână, apoi deblocați discurile de frână datorită celor două șuruburi torx de pe partea laterală a discului, este posibil să aveți nevoie de un ciocan pentru a scoate discurile.
  • Înlocuiți discurile și strângeți-le cu noile șuruburi torx furnizate, înlocuiți-vă plăcuțele, reasamblați componenta superioară a etrierului și strângeți totul bine.
  • Montați roțile și amintiți-vă să faceți o frânare de 500 de kilometri înainte de a frâna puternic.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Acura RDX, nu ezitați să consultați categoria noastră Acura RDX.

Legătura cu publicația principală