Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Când să schimbi cureaua de distribuție la Volvo XC90?

Cumpărarea unei mașini este un buget mare pentru mulți oameni, cu toate acestea, la aceasta va trebui să adăugați întreținerea mașinii dvs., iar pentru unele acte de întreținere factura poate fi destul de mare. Prin urmare, este evident să vă întrebați când este cel mai bun moment pentru a efectua aceste reparații și să nu le faceți „degeaba”. Astăzi vă vom descrie când să înlocuiți cureaua de distribuție la Volvo XC90? Pentru asta, pentru început, vom vedea de ce este esențial realizarea acestei lucrări de întreținere, apoi, când să faci cureaua de distribuție a Volvo XC90 , atunci, vom descrie destul de repede cum se face această schimbare și, în cele din urmă, cât costă să faci cureaua de distribuție a unui Volvo XC90.

De ce trebuie să înlocuim cureaua de distribuție a unui Volvo XC90?

După cum v-am informat în introducere, schimbarea curelei de distribuție la un Volvo XC90 reprezintă un buget semnificativ, așa că ne dăm seama că sunteți reticent să o faceți și vă permitem să vă dați seama de importanța acestei remedieri, așa că vă vom descrie destul de rapid. de ce este atât de important să o faci la timp.

Obiectivul curelei de distribuție al Volvo XC90

Cronometrarea unui Volvo XC90 are o funcție importantă în funcționarea lină a motorului dumneavoastră. Într-adevăr, va avea misiunea să sincroniza supapele și pistoanele și pentru a face legătura între arborele cu came, pompa de apă, arborele cotit și pompa de injecție . Acesta va permite motorului să funcționeze eficient și va evita orice risc de rupere a motorului. Cu cât distanța pe care o parcurge vehiculul este mai mică, cu atât cureaua dvs. va fi solicitată la pornirea motorului.

Care sunt riscurile dacă cureaua de distribuție nu este schimbată la timp?

Problema cu sincronizarea unui Volvo XC90 este că este internă motorului. Și, în consecință, spre deosebire de o centură de accesorii, este imposibil să se verifice vizual starea acesteia. Așa că ați putea presupune că această centură este doar o parte neimportantă, dar riscurile pe care vă asumați dacă nu o înlocuiți la timp sunt mari. Dacă se rupe sincronizarea Volvo XC90, va trebui, fără îndoială, să înlocuiți motorul acestuia. Într-adevăr, pistoanele vor lovi supapele și le vor răni, iar arborele cu came se va rupe și el. Cu cât motorul funcționează mai repede în momentul spargerii, cu atât rezultatele sunt mai grave. Este în consecință primordial pentru a-ți face cureaua de distribuție la timp .

Weiterlesen:
Cum se instalează cârligul de remorcă electric Volvo XC90?

Când să faci cureaua de distribuție a lui Volvo XC90?

Vom răspunde acum la întrebarea pe care trebuie să vă puneți cu toții, când să faci cureaua de distribuție a unui Volvo XC90? Este necesar să știți că fiecare motor este diferit și, așa cum am descris mai sus, nu trebuie să ratam înlocuirea acestei piese. Cu cât avansăm mai mult în timp, cu atât producătorii îmbunătățesc cureaua de distribuție și, în mod normal, cu cât Volvo XC90 dvs. va fi mai recent, cu atât va trebui să vă faceți mai puține griji pentru cureaua. Cu toate acestea, uitați-vă la cartea de service a Volvo XC90 pentru a obține durata de viață exactă și kilometrajul maxim pe care îl puteți obține înainte de a efectua cronometrarea . În general, curelele de distribuție au a durata de viata de la 5 la 10 ani si un kilometraj maxim intre 80 si 000 km .

Cum se înlocuiește cureaua de distribuție a unui Volvo XC90?

Întrucât cureaua de distribuție a unui Volvo XC90 reprezintă un buget mare, te poți întreba în mod logic dacă nu este posibil să o înlocuiești singur. Din păcate, este foarte greu de accesat și doar cei mai pricepuți mecanici amatori și cei mai echipați cu unelte vor putea reflecta asupra acestui proces, chiar și atât de rapid vom rezuma diferiții pași care trebuie parcurși pentru înlocuirea acestei curele de distribuție:

 • Așezați Volvo XC90 pe suporturi și, în funcție de motorul dvs., poate fi necesar să scoateți o roată. Scoateți cutiile de viteze de sincronizare

  .

 • Pentru a face acest lucru, trebuie să cumpărați kitul de distribuție, astfel încât toate componentele motorului să rămână în poziția corectă, altfel motorul dumneavoastră se va rupe. Scoateți celelalte componente care vă deranjează (rola amortizor de exemplu).
 • Scoateți vechea distribuție după slăbirea rolelor de tensionare. Înainte de a-l poziționa pe cel nou, trebuie să scoateți toate rolele de tensionare și pompa de apă.
 • Puneți noua pompă de apă.
 • Instalați noile role de tensionare, acordați atenție locației fiecăreia.
 • Instalați noua distribuție a Volvo XC90 dvs. respectând marcajele.
 • Tensionați cureaua conform specificațiilor producătorului.
 • Pune restul la loc.
 • Verificați dacă motorul funcționează eficient.
Weiterlesen:
Cum se deschide Volvo XC90 cu o baterie descărcată?

Schimbarea curelei de distributie cat costa?

Și, în sfârșit, vom încerca să vă oferim o idee despre preț dacă doriți să înlocuiți cureaua de distribuție a Volvo XC90 . Fiți conștienți de faptul că dacă o faceți la garajul mărcii sau la un centru auto precum Feu Vert prețul poate varia foarte mult, dar în general estimăm că prețul distribuției variază între 400 și 900 euro , în funcție de locul în care o faci și de motorul tău. Vă rugăm să rețineți că seturile includ cureaua, rolele și pompa de apă.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Volvo XC90, nu ezitați să consultați categoria noastră Volvo XC90.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector