Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Când să schimbi cureaua de distribuție la Volvo V60?

Cumpărarea unei mașini este un buget mare pentru mulți oameni, cu toate acestea, la aceasta va trebui să adăugați întreținerea mașinii dvs., iar pentru unele lucrări de întreținere factura poate fi destul de mare. Este atât de evident să vă întrebați când este cel mai bun moment pentru a efectua aceste reparații și să nu le faceți „degeaba”. Pe această pagină vă vom arăta când să schimbi cureaua de distribuție la Volvo V60? Pentru asta, pentru început, vom descoperi de ce este important să facem acest act de întreținere, apoi, când să faci cureaua de distribuție a Volvo V60 , atunci, vă vom descrie destul de repede cum se face această înlocuire și, în sfârșit, cât costă să faci cureaua de distribuție a unui Volvo V60.

De ce trebuie să schimbăm cureaua de distribuție a unui Volvo V60?

După cum v-am spus în introducere, schimbarea unei curele de distribuție la un Volvo V60 reprezintă un buget enorm, așa că descoperim că ezitați să o faceți și să vă permiteți să descoperiți valoarea acestei reparații, așa că vă vom arăta destul de repede de ce este atât de important să o faci la timp.

Acțiunea curelei de distribuție a Volvo V60

Timpul unui Volvo V60 are un rol vital în funcționarea lină a motorului dumneavoastră. Evident, va avea misiunea să sincroniza supapele și pistoanele și pentru a face legătura între arborele cu came, pompa de apă, arborele cotit și pompa de injecție . Acesta va permite motorului să funcționeze eficient și va evita orice risc de rupere a motorului. Cu cât distanța pe care o parcurge vehiculul este mai mică, cu atât cureaua dvs. va fi solicitată la pornirea motorului.

Care sunt riscurile dacă cureaua de distribuție nu este schimbată la timp?

Problema cu sincronizarea unui Volvo V60 este că este internă motorului. Și, prin urmare, spre deosebire de o centură de accesorii, este imposibil să-i verifici vizual starea. Asa ca ai putea crede ca aceasta centura este doar o parte nesemnificativa, dar riscurile pe care ti le asumi daca nu o schimbi la timp sunt substantiale. Dacă se rupe sincronizarea Volvo V60, cu siguranță va trebui să schimbați motorul acestuia. Evident, pistoanele vor lovi supapele și le vor deteriora, iar arborele cu came se va rupe la fel. Cu cât motorul funcționează mai repede în momentul spargerii, cu atât rezultatele sunt mai grave. Este deci crucial pentru a-ți face cureaua de distribuție la timp .

Weiterlesen:
Becul de ulei Volvo V60 care rămâne aprins

Când să faci cureaua de distribuție a lui Volvo V60?

Vom răspunde acum la întrebarea pe care trebuie să vă puneți cu toții, când să producă cureaua de distribuție a unui Volvo V60? Este necesar să știm că fiecare motor este diferit și, așa cum am dezvăluit mai devreme, nu trebuie să ratam înlocuirea acestei piese. Cu cât avansăm mai mult în timp, cu atât producătorii îmbunătățesc cureaua de distribuție și, în mod normal, cu cât Volvo V60 dvs. va fi mai recent, cu atât va trebui să vă faceți mai puține griji pentru cureaua. Cu toate acestea, uitați-vă la cartea de service a Volvo V60 pentru a obține durata exactă de viață și kilometrajul maxim pe care îl puteți realiza înainte de a efectua cronometrarea . În medie, curelele de distribuție au a durata de viata de la 5 la 10 ani si un kilometraj maxim intre 80 si 000 km .

Cum se schimbă cureaua de distribuție a unui Volvo V60?

Întrucât cureaua de distribuție a unui Volvo V60 reprezintă un buget mare, ne putem întreba în mod rațional dacă nu este posibil să o schimbi singur. Din păcate, este foarte greu de accesat și doar cei mai pricepuți mecanici amatori și cei mai echipați cu unelte vor avea capacitatea de a lua în considerare această operațiune, totuși vom ilustra destul de repede diferiții pași care trebuie efectuati pentru înlocuirea acestei curele de distribuție:

 • Așezați Volvo V60 pe suporturi și, în funcție de motorul dvs., poate fi necesar să scoateți o roată. Scoateți cutiile de sincronizare

  .

 • Pentru a face acest lucru, trebuie să cumpărați kitul de distribuție, astfel încât toate elementele motorului să rămână în poziția corectă, altfel motorul dumneavoastră se va rupe. Scoateți celelalte componente care vă deranjează (rola amortizor de exemplu).
 • Scoateți vechea distribuție după slăbirea rolelor de tensionare. Înainte de a-l poziționa pe cel nou, trebuie să scoți toate rolele de tensionare și pompa de apă.
 • Puneți noua pompă de apă.
 • Instalați noile role de tensionare, acordați atenție locației fiecăreia.
 • Instalați noua distribuție a Volvo V60 dvs. respectând marcajele.
 • Tensați cureaua așa cum este indicat de informațiile producătorului.
 • Pune restul la loc.
 • Verificați dacă motorul funcționează eficient.
Weiterlesen:
Cum se curăță farurile pe Volvo V60?

Inlocuirea curelei de distributie cat costa?

Și, în sfârșit, vom încerca să vă oferim o idee despre preț dacă doriți să înlocuiți cureaua de distribuție a Volvo V60 . Rețineți că dacă o faceți la mecanicul mărcii sau la un centru auto precum Feu Vert prețul poate varia foarte mult, dar în general estimăm că prețul distribuției variază între 400 și 900 euro , în funcție de locul în care o faci și de motorul tău. Rețineți că kiturile includ cureaua, rolele și pompa de apă.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Volvo V60, nu ezitați să consultați categoria noastră Volvo V60.

Ссылка на основную публикацию