Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Când să schimbi cureaua de distribuție la Volvo V50?

Cumpărarea unei mașini este un buget mare pentru mulți dintre noi, totuși, la acesta va trebui să adăugați serviciul de rutină al autovehiculului dvs., iar pentru unele acte de service de rutină factura poate fi destul de mare. Prin urmare, este logic să vă întrebați când este cel mai bun moment pentru a realiza aceste reparații și să nu le faceți „degeaba”. Astăzi vă vom descrie când să înlocuiți cureaua de distribuție la Volvo V50? Pentru asta, pentru început, vom descoperi de ce este esențial să facem acest proces de serviciu de rutină, apoi, când să faci cureaua de distribuție a Volvo V50 , atunci, o să vă explicăm destul de repede cum se face această înlocuire și, în sfârșit, cât costă să faci cureaua de distribuție a unui Volvo V50.

De ce trebuie să înlocuim cureaua de distribuție a unui Volvo V50?

După cum v-am explicat în introducere, schimbarea curelei de distribuție la un Volvo V50 reprezintă un buget semnificativ, așa că ne dăm seama că sunteți precaut să o faceți și pentru a vă permite să aflați valoarea acestei reparații, așa că o vom face destul de repede. descrie de ce este atât de important să o faci la timp.

Obiectivul curelei de distribuție pentru Volvo V50

Timpul unui Volvo V50 are un rol esențial în funcționarea lină a motorului dumneavoastră. Într-adevăr, va avea misiunea să sincroniza supapele și pistoanele și pentru a face legătura între arborele cu came, pompa de apă, arborele cotit și pompa de injecție . Acesta va permite motorului să funcționeze corect și va evita orice risc de rupere a motorului. Cu cât distanța pe care o parcurge mașina este mai mică, cu atât cureaua ta va fi solicitată la pornirea motorului.

Care sunt riscurile dacă cureaua de distribuție nu este schimbată la timp?

Problema cu sincronizarea unui Volvo V50 este că este internă motorului. Și, ca urmare, spre deosebire de o centură de accesorii, este imposibil să se verifice vizual starea acesteia. Așa că ai putea crede că această curea este doar o componentă nesemnificativă, dar riscurile pe care ți le asumi dacă nu o înlocuiești la timp sunt mari. Dacă se rupe sincronizarea Volvo V50, cu siguranță va trebui să înlocuiți motorul acestuia. De fapt, pistoanele vor lovi supapele și le vor distruge, iar arborele cu came se va rupe și el. Cu cât motorul funcționează mai repede în momentul spargerii, cu atât consecințele sunt mai semnificative. Este deci vital pentru a-ți face cureaua de distribuție la timp .

Weiterlesen:
Cum reglați farurile de ceață la Volvo V50?

Când să faci cureaua de distribuție a lui Volvo V50?

Vom răspunde acum la întrebarea pe care trebuie să vă puneți cu toții, cand sa faci cureaua de distributie a unui Volvo V50? Este necesar să știm că fiecare motor este diferit și, așa cum am menționat mai devreme, nu trebuie să ratam înlocuirea acestei componente. Cu cât avansăm mai mult în timp, cu atât producătorii îmbunătățesc cureaua de distribuție și, în mod normal, cu cât Volvo V50 dvs. va fi mai recent, cu atât va trebui să vă faceți mai puține griji pentru cureaua. Cu toate acestea, uitați-vă la cartea de service a Volvo V50 pentru a obține durata exactă de viață și kilometrajul maxim pe care îl puteți realiza înainte de a efectua cronometrarea . De obicei, curelele de distribuție au a durata de viata de la 5 la 10 ani si un kilometraj maxim intre 80 si 000 km .

Cum se înlocuiește cureaua de distribuție a unui Volvo V50?

Întrucât cureaua de distribuție a unui Volvo V50 reprezintă un buget mare, ne putem întreba în mod logic dacă nu este posibil să o înlocuiți singur. Din păcate, este foarte dificil de accesat și doar cei mai experimentați mecanici amatori și cei mai dotați cu unelte vor avea capacitatea de a lua în considerare această procedură, chiar și așa, vom explica destul de repede diferiții pași care trebuie efectuati pentru a înlocui această curele de distribuție:

 • Așezați Volvo V50 pe suporturi și, în funcție de motorul dvs., poate fi necesar să scoateți o roată. Scoateți cutiile de sincronizare

  .

 • Pentru a face acest lucru, trebuie să cumpărați kitul de distribuție, astfel încât toate elementele motorului să rămână în poziția corectă, în orice alt caz motorul dumneavoastră se va rupe. Scoateți celelalte elemente care vă deranjează (rola amortizor de exemplu).
 • Scoateți vechea distribuție după slăbirea rolelor de tensionare. Înainte de a-l poziționa pe cel nou, trebuie să scoți toate rolele de tensionare și pompa de apă.
 • Puneți noua pompă de apă.
 • Instalați noile role de tensionare, acordați atenție locației fiecăreia.
 • Instalați noua distribuție a Volvo V50 dvs. respectând marcajele.
 • Tensați cureaua așa cum este indicat de informațiile producătorului.
 • Pune restul la loc.
 • Verificați dacă motorul funcționează corect.
Weiterlesen:
Scaunul a blocat Volvo V50 în poziție

Schimbarea curelei de distributie cat costa?

Și, în sfârșit, vom încerca să vă oferim o idee despre preț dacă doriți să înlocuiți cureaua de distribuție a Volvo V50 . Rețineți că dacă o faceți în zona de garaj a mărcii sau la un centru auto precum Feu Vert prețul poate varia destul de mult, dar în general estimăm că prețul distribuției variază între 400 și 900 euro , în funcție de locul în care o faci și de motorul tău. Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că kiturile includ cureaua, roți de rulare și pompa de apă.

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Volvo V50, accesați categoria noastră Volvo V50.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector