Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Când să schimbi cureaua de distribuție la Volvo S90?

Cumpărarea unei mașini este un buget mare pentru cei mai mulți dintre noi, cu toate acestea, la aceasta va trebui să adăugați întreținerea mașinii dvs., iar pentru unele lucrări de întreținere factura poate fi destul de mare. Este atât de evident să vă întrebați când este cel mai bun moment pentru a efectua aceste reparații și să nu le faceți „degeaba”. În acest articol vă vom descrie când să schimbi cureaua de distribuție la Volvo S90? Pentru asta, pentru început, vom vedea de ce este esențial realizarea acestei lucrări de întreținere, apoi, când să faci cureaua de distribuție a lui Volvo S90 , apoi, vă vom descrie rapid cum se face această înlocuire și, în sfârșit, cât costă să faci cureaua de distribuție a unui Volvo S90.

De ce trebuie să schimbăm cureaua de distribuție a unui Volvo S90?

După cum v-am spus în introducere, schimbarea unei curele de distribuție la un Volvo S90 reprezintă un buget semnificativ, așa că înțelegem că ezitați să o faceți și pentru a vă permite să înțelegeți valoarea acestei reparații, așa că vă vom descrie rapid de ce este atât de important să o faci la timp.

Obiectivul curelei de distribuție pentru Volvo S90

Timpul unui Volvo S90 are un rol important în funcționarea lină a motorului dumneavoastră. Într-adevăr, va avea misiunea să sincroniza supapele și pistoanele și pentru a face legătura între arborele cu came, pompa de apă, arborele cotit și pompa de injecție . Acesta va permite motorului să funcționeze eficient și va evita orice risc de rupere a motorului. Cu cât distanța pe care o parcurge mașina este mai mică, cu atât cureaua ta va fi solicitată la pornirea motorului.

Care sunt riscurile dacă cureaua de distribuție nu este schimbată la timp?

Problema cu sincronizarea unui Volvo S90 este că este internă motorului. Și astfel, spre deosebire de o centură de accesorii, este de nerealizat verificarea vizuală a stării acesteia. Asa ca ai putea crede ca aceasta centura este doar o componenta nesemnificativa, dar riscurile pe care ti le asumi daca nu o schimbi la timp sunt mari. În cazul în care sincronizarea lui Volvo S90 se rupe, cu siguranță va trebui să schimbați motorul acestuia. Într-adevăr, pistoanele vor lovi supapele și le vor deteriora, iar arborele cu came se va rupe și el. Cu cât motorul funcționează mai repede în momentul spargerii, cu atât consecințele sunt mai grave. Este deci crucial pentru a-ți face cureaua de distribuție la timp .

Weiterlesen:
Cum deschizi portbagajul Volvo S90 din interior?

Când să faci cureaua de distribuție a lui Volvo S90?

Vom răspunde acum la întrebarea pe care trebuie să vă puneți cu toții, când să producă cureaua de distribuție a unui Volvo S90? Este necesar să știm că fiecare unitate de motor este diferită și, așa cum am menționat mai devreme, nu trebuie să ratam înlocuirea acestei componente. Cu cât avansăm mai mult în timp, cu atât producătorii îmbunătățesc cureaua de distribuție și, în mod normal, cu cât Volvo S90 dvs. va fi mai recent, cu atât va trebui să vă faceți mai puține griji pentru cureaua. Cu toate acestea, Consultați cartea de service a Volvo S90 pentru a obține durata de viață exactă și kilometrajul maxim pe care îl puteți obține înainte de a efectua cronometrarea . În general, curelele de distribuție au a durata de viata de la 5 la 10 ani si un kilometraj maxim intre 80 si 000 km .

Cum se schimbă cureaua de distribuție a unui Volvo S90?

Întrucât cureaua de distribuție a unui Volvo S90 reprezintă un buget mare, te poți întreba în mod logic dacă nu este posibil să o schimbi singur. Din păcate, este foarte dificil de accesat și doar cei mai experimentați mecanici amatori și cei mai dotați cu unelte vor avea capacitatea de a lua în considerare această procedură, totuși vom ilustra rapid diferiții pași care trebuie parcurși pentru înlocuirea acestei curele de distribuție:

 • Așezați Volvo S90 pe suporturi și, în funcție de motorul dvs., este posibil să trebuiască să scoateți o roată. Scoateți cutiile de viteze de sincronizare

  .

 • Pentru a realiza acest lucru, trebuie să cumpărați kitul de distribuție, astfel încât toate elementele motorului să rămână în poziția corectă, în orice alt caz motorul dumneavoastră se va rupe. Scoateți celelalte elemente care vă deranjează (rola amortizor de exemplu).
 • Scoateți vechea distribuție după slăbirea rolelor de tensionare. Înainte de a-l poziționa pe cel nou, trebuie să scoateți toate rolele de tensionare și pompa de apă.
 • Montați noua pompă de apă.
 • Instalați noile role de tensionare, acordați atenție locației fiecăreia.
 • Instalați noua distribuție a Volvo S90 dvs. respectând marcajele.
 • Tensați cureaua așa cum este indicat de informațiile producătorului.
 • Pune restul la loc.
 • Verificați dacă unitatea motorului funcționează eficient.
Weiterlesen:
Cum se curăță catalizatorul Volvo S90?

Inlocuirea curelei de distributie cat costa?

Și, în sfârșit, vom încerca să vă oferim o idee despre preț dacă doriți să înlocuiți cureaua de distribuție a Volvo S90 . Rețineți că dacă o faceți la mecanicul mărcii sau la un centru auto precum Feu Vert prețul poate varia foarte mult, dar în general estimăm că prețul distribuției variază între 400 și 900 euro , în funcție de locul în care o faci și de motorul tău. Vă rugăm să rețineți că seturile includ cureaua, rolele și pompa de apă.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volvo S90, aruncați o privire la categoria Volvo S90.

Ссылка на основную публикацию