Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Când să schimbi cureaua de distribuție la Volvo S60?

Cumpărarea unei mașini este un buget mare pentru majoritatea oamenilor, totuși, la aceasta va trebui să adăugați serviciul de rutină al mașinii dvs., iar pentru unele lucrări de service de rutină factura poate fi destul de mare. Prin urmare, este logic să vă întrebați când este cel mai bun moment pentru a realiza aceste reparații și să nu le faceți „degeaba”. În acest articol vă vom arăta când să schimbi cureaua de distribuție la Volvo S60? Pentru asta, în primul rând, vom vedea de ce este esențial să facem acest act de serviciu de rutină, apoi, când să faci cureaua de distribuție a lui Volvo S60 , atunci, o să vă explicăm destul de repede cum se face această schimbare și, în sfârșit, cât costă să faci cureaua de distribuție a unui Volvo S60.

De ce trebuie să schimbăm cureaua de distribuție a unui Volvo S60?

După cum v-am informat în introducere, schimbarea unei curele de distribuție la un Volvo S60 reprezintă un buget semnificativ, așa că descoperim că sunteți precaut să o faceți și să vă permiteți să descoperiți importanța acestei reparații, așa că vă vom arăta destul de repede de ce este atât de important să o faci la timp.

Obiectivul curelei de distribuție pentru Volvo S60

Timpul unui Volvo S60 are un rol esențial în funcționarea lină a motorului dumneavoastră. Într-adevăr, va avea misiunea să sincroniza supapele și pistoanele și pentru a face legătura între arborele cu came, pompa de apă, arborele cotit și pompa de injecție . Acesta va permite motorului să funcționeze corect și va evita orice risc de rupere a motorului. Cu cât distanța pe care o parcurge mașina este mai mică, cu atât cureaua ta va fi solicitată la pornirea motorului.

Care sunt riscurile dacă cureaua de distribuție nu este schimbată la timp?

Problema cu sincronizarea unui Volvo S60 este că este internă motorului. Și, prin urmare, spre deosebire de o centură de accesorii, este imposibil să se verifice vizual starea acesteia. Asa ca ai putea crede ca aceasta centura este doar o parte neimportanta, dar riscurile pe care ti le asumi daca nu o schimbi la timp sunt substantiale. Dacă se rupe sincronizarea Volvo S60, va trebui, fără îndoială, să schimbați motorul acestuia. De fapt, pistoanele vor lovi supapele și le vor deteriora, iar arborele cu came se va rupe și el. Cu cât motorul funcționează mai repede în momentul spargerii, cu atât consecințele sunt mai grave. Este în consecință fundamental pentru a-ți face cureaua de distribuție la timp .

Weiterlesen:
Cum să dezactivați Start Stop pe Volvo S60

Când să faci cureaua de distribuție a lui Volvo S60?

Vom răspunde acum la întrebarea pe care trebuie să vă puneți cu toții, când să producă cureaua de distribuție a unui Volvo S60? Este necesar să știți că fiecare unitate de motor este diferită și, așa cum am menționat mai sus, nu trebuie să ratam înlocuirea acestei piese. Cu cât avansăm mai mult în timp, cu atât producătorii îmbunătățesc cureaua de distribuție și, în mod normal, cu cât Volvo S60 dvs. va fi mai recent, cu atât va trebui să vă faceți mai puține griji pentru cureaua. In orice caz, uitați-vă la cartea de service a Volvo S60 pentru a obține durata exactă de viață și kilometrajul maxim pe care îl puteți realiza înainte de a efectua cronometrarea . În general, curelele de distribuție au a durata de viata de la 5 la 10 ani si un kilometraj maxim intre 80 si 000 km .

Cum se schimbă cureaua de distribuție a unui Volvo S60?

Întrucât cureaua de distribuție a unui Volvo S60 reprezintă un buget mare, se poate întreba în mod rațional dacă nu este posibil să o schimbi singur. Din păcate, este foarte greu de accesat și doar cei mai cunoscători mecanici amatori și cei mai echipați cu unelte vor avea capacitatea de a lua în considerare acest proces, totuși vom rezuma destul de repede diferiții pași care trebuie executați pentru schimbarea acestei curele de distribuție:

 • Așezați Volvo S60 pe suporturi și, în funcție de motorul dvs., poate fi necesar să scoateți o roată. Scoateți cutiile de viteze de sincronizare

  .

 • Pentru a face acest lucru, trebuie să cumpărați kitul de distribuție, astfel încât toate componentele motorului să rămână în poziția corectă, altfel motorul dumneavoastră se va rupe. Scoateți celelalte componente care vă deranjează (rola amortizor de exemplu).
 • Scoateți vechea distribuție după slăbirea rolelor de tensionare. Înainte de a-l poziționa pe cel nou, trebuie să scoți toate rolele de tensionare și pompa de apă.
 • Puneți noua pompă de apă.
 • Montați noile role de tensionare, acordați atenție locației fiecăreia.
 • Montați noua distribuție a Volvo S60 dvs. respectând marcajele.
 • Tensionați cureaua conform specificațiilor producătorului.
 • Pune restul la loc.
 • Verificați dacă unitatea motorului funcționează corect.
Weiterlesen:
Problemă de încărcare a bateriei Volvo S60, ce să faci?

Schimbarea curelei de distributie cat costa?

Și, în sfârșit, vom încerca să vă oferim o idee despre preț dacă doriți să schimbați cureaua de distribuție a lui Volvo S60 . Rețineți că dacă o faceți la mecanicul mărcii sau la un centru auto precum Feu Vert prețul poate varia destul de mult, dar, în general, estimam că prețul distribuției variază între 400 și 900 euro , în funcție de locul în care o faci și de motorul tău. Rețineți că kiturile includ cureaua, rolele și pompa de apă.

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Volvo S60, accesați categoria noastră Volvo S60.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector