Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Când să schimbi cureaua de distribuție la Volkswagen Up! ?

Cumpărarea unei mașini este un buget mare pentru mulți dintre noi, totuși, la acesta va trebui să adăugați serviciul de rutină al autovehiculului dvs., iar pentru unele acte de service de rutină factura poate fi destul de mare. Este atât de logic să vă întrebați când este cel mai bun moment pentru a efectua aceste reparații și să nu le faceți „degeaba”. În acest articol vă vom descrie când să schimbi cureaua de distribuție la Volkswagen Up!? Pentru asta, pentru început, vom descoperi de ce este esențial să realizam acest proces de serviciu de rutină, apoi, când să faci cureaua de distribuție a Volkswagen Up! , atunci, o să vă explicăm destul de repede cum se face această schimbare și, în sfârșit, cât costă să faci cureaua de distribuție a unui Volkswagen Up!.

De ce trebuie să schimbăm cureaua de distribuție a unui Volkswagen Up!?

După cum v-am informat în introducere, schimbarea curelei de distribuție la un Volkswagen Up! reprezintă un buget enorm, așa că înțelegem că sunteți reticent să o faceți și să vă permiteți să înțelegeți beneficiul acestei reparații, așa că vă vom descrie destul de repede de ce este atât de important să o faceți la timp.

Acțiunea curelei de distribuție a Volkswagen Up!

Momentul unui Volkswagen Up! are un rol vital în buna funcționare a motorului dumneavoastră. De fapt, va avea misiunea să sincroniza supapele și pistoanele și pentru a face legătura între arborele cu came, pompa de apă, arborele cotit și pompa de injecție . Acesta va permite motorului să funcționeze corect și va evita orice risc de rupere a motorului. Cu cât distanța pe care o parcurge vehiculul este mai mică, cu atât cureaua dvs. va fi solicitată la pornirea motorului.

Care sunt riscurile dacă cureaua de distribuție nu este schimbată la timp?

Problema cu sincronizarea unui Volkswagen Up! este că este intern motorului. Și, prin urmare, spre deosebire de o centură de accesorii, este de nerealizat verificarea vizuală a stării acesteia. Asa ca ai putea crede ca aceasta centura este doar o parte nesemnificativa, dar riscurile pe care ti le asumi daca nu o schimbi la timp sunt enorme. Dacă sincronizarea Volkswagen Up! se rupe, va trebui fara indoiala sa schimbi motorul acestuia. De fapt, pistoanele vor lovi supapele și le vor distruge, iar arborele cu came se va rupe și el. Cu cât motorul funcționează mai repede în momentul spargerii, cu atât rezultatele sunt mai semnificative. Este în consecință crucial pentru a-ți face cureaua de distribuție la timp .

Weiterlesen:
Unde găsiți o siguranță pentru luminile de parcare de pe Volkswagen Up! ?

Când să faci cureaua de distribuție a lui Volkswagen Up!?

Vom răspunde acum la întrebarea pe care trebuie să vă puneți cu toții, când să producă cureaua de distribuție a unui Volkswagen Up!? Este necesar să știți că fiecare unitate de motor este diferită și, așa cum am menționat mai devreme, nu trebuie să ratam înlocuirea acestei piese. Cu cât avansăm mai mult în timp, cu atât producătorii îmbunătățesc cureaua de distribuție și, în mod normal, cu atât Volkswagen Up este mai recent! va fi cu atât mai puțin va trebui să vă faceți griji pentru centura dvs. In orice caz, uitați-vă la cartea de service Volkswagen Up! pentru a obține durata exactă de viață și kilometrajul maxim pe care îl puteți realiza înainte de a efectua cronometrarea . De obicei, curelele de distribuție au a durata de viata de la 5 la 10 ani si un kilometraj maxim intre 80 si 000 km .

Cum se schimbă cureaua de distribuție a unui Volkswagen Up!?

Ca cureaua de distribuție a unui Volkswagen Up! reprezintă un buget mare, ne putem întreba rațional dacă nu este posibil să-l schimbi singur. Din păcate, este foarte dificil de accesat și doar cei mai cunoscători mecanici amatori și cei mai echipați cu unelte vor avea capacitatea de a lua în considerare acest proces, chiar și atât de rapid vom descrie diferiții pași care trebuie parcurși pentru înlocuirea acestei curele de distribuție:

 • Așezați Volkswagen Up! pe suporturi și, în funcție de motorul dvs., poate fi necesar să scoateți o roată. Scoateți cutiile de sincronizare

  .

 • Pentru a face acest lucru, trebuie să cumpărați kitul de sincronizare, astfel încât toate elementele motorului să rămână în poziția corectă, altfel motorul dumneavoastră se va rupe. Scoateți celelalte componente care vă deranjează (rola amortizor de exemplu).
 • Scoateți vechea distribuție după slăbirea rolelor de tensionare. Înainte de a-l poziționa pe cel nou, trebuie să scoți toate rolele de tensionare și pompa de apă.
 • Puneți noua pompă de apă.
 • Instalați noile role de tensionare, acordați atenție locației fiecăreia.
 • Instalează noua distribuție pentru Volkswagen Up! prin respectarea markerilor.
 • Tensați cureaua conform specificațiilor producătorului.
 • Pune restul la loc.
 • Verificați dacă unitatea motorului funcționează corect.
Weiterlesen:
Cum se pornește aerul condiționat la un Volkswagen Up! ?

Schimbarea curelei de distributie cat costa?

Și, în sfârșit, vom încerca să vă oferim o idee despre preț dacă doriți să înlocuiți cureaua de distribuție a Volkswagen Up! . Fiți conștienți de faptul că dacă o faceți la garajul mărcii sau la un centru auto precum Feu Vert prețul poate varia foarte mult, dar în general estimăm că prețul distribuției variază între 400 și 900 euro , în funcție de locul în care o faci și de motorul tău. Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că kiturile includ cureaua, roți de rulare și pompa de apă.

Dacă aveți nevoie de mai multe ghiduri despre Volkswagen Up!, accesați Volkswagen Up! categorie.

Ссылка на основную публикацию