Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Când să schimbi cureaua de distribuție la Volkswagen Transporter?

Cumpărarea unei mașini este un buget mare pentru majoritatea oamenilor, totuși, la aceasta va trebui să adăugați serviciul de rutină al mașinii dvs., iar pentru unele acte de service de rutină factura poate fi destul de mare. Este atât de evident să vă întrebați când este cel mai bun moment pentru a realiza aceste reparații și să nu le faceți „degeaba”. În acest articol vă vom descrie când să înlocuiți cureaua de distribuție la Volkswagen Transporter? Pentru asta, pentru început, vom vedea de ce este esențial să facem această lucrare de serviciu de rutină, apoi, când să faci cureaua de distribuție a Volkswagen Transporter-ului tău , atunci, o să vă descriem destul de repede cum se face această schimbare și, în sfârșit, cât costă să faci cureaua de distribuție a unui Volkswagen Transporter.

De ce trebuie să înlocuim cureaua de distribuție a unui Volkswagen Transporter?

După cum v-am informat în introducere, schimbarea curelei de distribuție la un Volkswagen Transporter reprezintă un buget enorm, așa că ne dăm seama că sunteți reticent să o faceți și să vă permiteți să vă dați seama care este beneficiul acestei remedieri, așa că vă vom descrie destul de repede de ce este atât de important să o faci la timp.

Obiectivul curelei de distribuție al Volkswagen Transporter

Cronometrarea unui Volkswagen Transporter are un scop vital pentru buna funcționare a motorului dumneavoastră. De fapt, va avea misiunea să sincroniza supapele și pistoanele și pentru a face legătura între arborele cu came, pompa de apă, arborele cotit și pompa de injecție . Acesta va permite unității motorului să funcționeze eficient și va evita orice risc de rupere a motorului. Cu cât distanța pe care o parcurge mașina este mai mică, cu atât cureaua ta va fi solicitată la pornirea unității motorului.

Care sunt riscurile dacă cureaua de distribuție nu este schimbată la timp?

Problema cu sincronizarea unui Volkswagen Transporter este că acesta este intern unității motorului. Și, în consecință, spre deosebire de o centură de accesorii, este dificil să-i verifici vizual starea. Deci ați putea presupune că această centură este doar o parte nesemnificativă, dar riscurile pe care vi le asumați dacă nu o înlocuiți la timp sunt enorme. Dacă se rupe sincronizarea Volkswagen Transporter-ului, cu siguranță va trebui să înlocuiți motorul acestuia. De fapt, pistoanele vor lovi supapele și le vor deteriora, iar arborele cu came se va rupe. Cu cât motorul funcționează mai repede în momentul spargerii, cu atât rezultatele sunt mai semnificative. Este în consecință crucial pentru a-ți face cureaua de distribuție la timp .

Weiterlesen:
Cum se scoate bara de protecție de la un Volkswagen Transporter 4?

Când să faci cureaua de distribuție a lui Volkswagen Transporter?

Vom răspunde acum la întrebarea pe care trebuie să vă puneți cu toții, când să producă cureaua de distribuție a unui Volkswagen Transporter? Este necesar să știm că fiecare unitate de motor este diferită și, așa cum am menționat mai devreme, nu trebuie să ratam înlocuirea acestei piese. Cu cât avansăm mai mult în timp, cu atât producătorii îmbunătățesc cureaua de distribuție și, în mod normal, cu cât Volkswagen Transporter-ul tău va fi mai recent, cu atât mai puțin va trebui să-ți faci griji pentru cureaua ta. Cu toate acestea, Consultați cartea de service a Volkswagen Transporter pentru a obține durata de viață exactă și kilometrajul maxim pe care îl puteți realiza înainte de a efectua cronometrarea . În medie, curelele de distribuție au a durata de viata de la 5 la 10 ani si un kilometraj maxim intre 80 si 000 km .

Cum se înlocuiește cureaua de distribuție a unui Volkswagen Transporter?

Întrucât cureaua de distribuție a unui Volkswagen Transporter reprezintă un buget mare, ne putem întreba în mod rațional dacă nu este posibil să o înlocuiți singur. Din păcate, este foarte dificil de accesat și doar cei mai pricepuți mecanici amatori și cei mai echipați cu unelte vor putea lua în considerare această operațiune, totuși vom rezuma destul de rapid diferiții pași care trebuie parcurși pentru înlocuirea acestei curele de distribuție:

 • Așezați Volkswagen Transporter pe suporturi și, în funcție de unitatea motorului dvs., poate fi necesar să scoateți o roată. Scoateți cutiile de sincronizare

  .

 • Pentru a face acest lucru, trebuie să cumpărați setul de distribuție, astfel încât toate elementele unității motorului să rămână în poziția corectă, altfel unitatea motorului dumneavoastră se va rupe. Scoateți celelalte elemente care vă deranjează (rola amortizor de exemplu).
 • Scoateți vechea distribuție după slăbirea rolelor de tensionare. Înainte de a-l poziționa pe cel nou, trebuie să scoateți toate rolele de tensionare și pompa de apă.
 • Montați noua pompă de apă.
 • Instalați noile role de tensionare, acordați atenție locației fiecăreia.
 • Instalați noua distribuție a Volkswagen Transporter-ul dumneavoastră respectând marcajele.
 • Tensionați cureaua conform specificațiilor producătorului.
 • Pune restul la loc.
 • Verificați dacă unitatea motorului funcționează eficient.
Weiterlesen:
Motorul fierbinte zdrăngănește pe Volkswagen Transporter-ul meu 5

Schimbarea curelei de distributie cat costa?

Și, în sfârșit, vom încerca să vă oferim o idee despre preț dacă doriți să înlocuiți cureaua de distribuție a Volkswagen Transporter-ului dumneavoastră . Rețineți că dacă o faceți la garajul mărcii sau la un centru auto precum Feu Vert prețul poate varia foarte mult, dar în general estimam că prețul distribuției variază între 400 și 900 euro , în funcție de locul în care o faceți și de unitatea motorului dvs. Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că kiturile includ cureaua, roți de rulare și pompa de apă.

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Volkswagen Transporter, accesați categoria noastră Volkswagen Transporter.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector