Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Când să schimbi cureaua de distribuție la Volkswagen Touran?

Cumpărarea unei mașini este un buget mare pentru mulți oameni, totuși, la aceasta va trebui să adăugați întreținerea mașinii dvs., iar pentru unele lucrări de întreținere factura poate fi destul de mare. Este atât de logic să vă întrebați când este cel mai bun moment pentru a efectua aceste reparații și să nu le faceți „degeaba”. În acest articol vă vom explica când să schimbi cureaua de distribuție la Volkswagen Touran? Pentru asta, pentru început, vom vedea de ce este esențial realizarea acestei lucrări de întreținere, apoi, când să faci cureaua de distribuție a Volkswagen Touran-ului tău , apoi, o să vă explicăm rapid cum se face această înlocuire și, în sfârșit, cât costă să faci cureaua de distribuție a unui Volkswagen Touran.

De ce trebuie să schimbăm cureaua de distribuție a unui Volkswagen Touran?

După cum v-am explicat în introducere, schimbarea curelei de distribuție la un Volkswagen Touran reprezintă un buget foarte important, așa că descoperim că ezitați să o faceți și să vă permiteți să descoperiți valoarea acestei reparații, așa că vă vom explica rapid de ce este atât de important să o faci la timp.

Obiectivul curelei de distribuție al Volkswagen Touran

Cronometrarea unui Volkswagen Touran are un scop vital pentru buna funcționare a motorului dumneavoastră. Evident, va avea misiunea să sincroniza supapele și pistoanele și pentru a face legătura între arborele cu came, pompa de apă, arborele cotit și pompa de injecție . Acesta va permite motorului să funcționeze eficient și va evita orice risc de rupere a motorului. Cu cât distanța pe care o parcurge vehiculul este mai mică, cu atât cureaua dvs. va fi solicitată la pornirea motorului.

Care sunt riscurile dacă cureaua de distribuție nu este schimbată la timp?

Problema cu sincronizarea unui Volkswagen Touran este că este internă motorului. Și, în consecință, spre deosebire de o centură de accesorii, este dificil să-i verifici vizual starea. Deci ai putea presupune că această centură este doar o parte nesemnificativă, dar riscurile pe care ți le asumi dacă nu o schimbi la timp sunt substanțiale. Dacă se rupe momentul Volkswagen Touran, cu siguranță va trebui să schimbați motorul acestuia. Evident, pistoanele vor lovi supapele și le vor deteriora, iar arborele cu came se va rupe la fel. Cu cât motorul funcționează mai repede în momentul spargerii, cu atât consecințele sunt mai semnificative. Este în consecință fundamental pentru a-ți face cureaua de distribuție la timp .

Weiterlesen:
Vibrații la schimbarea vitezelor pe Volkswagen Touran?

Când să faci cureaua de distribuție a lui Volkswagen Touran?

Vom răspunde acum la întrebarea pe care trebuie să vă puneți cu toții, când să producă cureaua de distribuție a unui Volkswagen Touran? Este necesar să știm că fiecare motor este diferit și, așa cum am dezvăluit mai devreme, nu trebuie să ratam înlocuirea acestei piese. Cu cât avansăm mai mult în timp, cu atât producătorii îmbunătățesc cureaua de distribuție și, în mod normal, cu cât Volkswagen Touran va fi mai recent, cu atât mai puțin va trebui să vă faceți griji pentru cureaua. Cu toate acestea, Consultați cartea de service Volkswagen Touran pentru a obține durata de viață exactă și kilometrajul maxim pe care îl puteți realiza înainte de a efectua cronometrarea . De obicei, curelele de distribuție au a durata de viata de la 5 la 10 ani si un kilometraj maxim intre 80 si 000 km .

Cum se schimbă cureaua de distribuție a unui Volkswagen Touran?

Întrucât cureaua de distribuție a unui Volkswagen Touran reprezintă un buget mare, se poate pune întrebarea rațional dacă nu este posibil să o schimbi singur. Din păcate, este foarte greu de accesat și doar cei mai pricepuți mecanici amatori și cei mai dotați cu scule vor avea capacitatea de a lua în considerare acest proces, totuși vom ilustra rapid diferiții pași care trebuie executați pentru schimbarea acestei curele de distribuție:

 • Așezați Volkswagen Touran pe suporturi și, în funcție de motorul dvs., poate fi necesar să scoateți o roată. Scoateți cutiile de sincronizare

  .

 • Pentru a face acest lucru, trebuie să cumpărați setul de distribuție, astfel încât toate componentele motorului să rămână în poziția corectă, altfel motorul dumneavoastră se va rupe. Scoateți celelalte componente care vă deranjează (rola amortizor de exemplu).
 • Scoateți vechea distribuție după slăbirea rolelor de tensionare. Înainte de a-l poziționa pe cel nou, trebuie să scoți toate rolele de tensionare și pompa de apă.
 • Puneți noua pompă de apă.
 • Instalați noile role de tensionare, acordați atenție locației fiecăreia.
 • Instalați noua distribuție a Volkswagen Touran respectând marcajele.
 • Tensați cureaua conform indicațiilor producătorului.
 • Pune restul la loc.
 • Verificați dacă motorul funcționează eficient.
Weiterlesen:
Portbagajul blocat pe Volkswagen Touran 3, ce pot face?

Inlocuirea curelei de distributie cat costa?

Și, în sfârșit, vom încerca să vă oferim o idee despre preț dacă doriți să schimbați cureaua de distribuție a Volkswagen Touran . Rețineți că dacă o faceți la garajul mărcii sau la un centru auto precum Feu Vert prețul poate varia foarte mult, dar în general estimam că prețul distribuției variază între 400 și 900 euro , în funcție de locul în care o faci și de motorul tău. Vă rugăm să rețineți că seturile includ cureaua, rolele și pompa de apă.

Dacă aveți nevoie de mai multe ghiduri despre Volkswagen Touran, accesați categoria noastră Volkswagen Touran.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector