Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Când să schimbi cureaua de distribuție la Volkswagen Touran 3?

Cumpărarea unei mașini este un buget mare pentru majoritatea oamenilor, cu toate acestea, la aceasta va trebui să adăugați întreținerea mașinii dvs., iar pentru unele acte de întreținere factura poate fi destul de mare. Prin urmare, este evident să vă întrebați când este momentul potrivit pentru a realiza aceste reparații și să nu le faceți „degeaba”. Astăzi vă vom explica când să schimbi cureaua de distribuție la Volkswagen Touran 3? Pentru asta, pentru început, vom afla de ce este important să facem acest act de întreținere, apoi, când să faci cureaua de distribuție a Volkswagen Touran 3 , apoi, vă vom descrie rapid cum se face această înlocuire și, în final, cât costă realizarea curelei de distribuție a unui Volkswagen Touran 3.

De ce trebuie să schimbăm cureaua de distribuție a unui Volkswagen Touran 3?

După cum v-am informat în introducere, schimbarea curelei de distribuție la un Volkswagen Touran 3 reprezintă un buget enorm, așa că ne dăm seama că sunteți precaut să o faceți și să vă permiteți să vă dați seama de valoarea acestei remedieri, așa că vă vom explica rapid de ce este atât de important să o faci la timp.

Obiectivul curelei de distribuție al Volkswagen Touran 3

Cronometrarea unui Volkswagen Touran 3 are o funcție vitală în funcționarea lină a motorului dumneavoastră. De fapt, va avea misiunea de a sincroniza supapele și pistoanele și pentru a face legătura între arborele cu came, pompa de apă, arborele cotit și pompa de injecție . Acesta va permite motorului să funcționeze eficient și va evita orice risc de rupere a motorului. Cu cât distanța pe care o parcurge mașina este mai mică, cu atât cureaua ta va fi solicitată la pornirea motorului.

Care sunt riscurile dacă cureaua de distribuție nu este schimbată la timp?

Problema cu sincronizarea unui Volkswagen Touran 3 este că este internă motorului. Și, ca urmare, spre deosebire de o centură de accesorii, este imposibil să se verifice vizual starea acesteia. Așa că s-ar putea să crezi că această centură este doar o parte nesemnificativă, dar riscurile pe care ți le asumi dacă nu o schimbi la timp sunt mari. Dacă se rupe sincronizarea Volkswagen Touran 3, va trebui, fără îndoială, să schimbați motorul acestuia. De fapt, pistoanele vor lovi supapele și le vor distruge, iar arborele cu came se va rupe și el. Cu cât motorul funcționează mai repede în momentul spargerii, cu atât consecințele sunt mai grave. Este în consecință primordial pentru a-ți face cureaua de distribuție la timp .

Weiterlesen:
Volkswagen Touran CARE au probleme la ralanti

Când să faci cureaua de distribuție a lui Volkswagen Touran 3?

Vom răspunde acum la întrebarea pe care trebuie să vă puneți cu toții, când să producă cureaua de distribuție a unui Volkswagen Touran 3? Este necesar să știm că fiecare motor este diferit și, așa cum am explicat mai sus, nu trebuie să ratam înlocuirea acestei piese. Cu cât avansăm mai mult în timp, cu atât producătorii îmbunătățesc cureaua de distribuție și, în mod normal, cu cât Volkswagen Touran 3 va fi mai recent, cu atât va trebui să vă faceți mai puține griji pentru cureaua. In orice caz, uitați-vă la cartea de service a Volkswagen Touran 3 pentru a obține durata exactă de viață și kilometrajul maxim pe care îl puteți obține înainte de a efectua cronometrarea . În general, curelele de distribuție au a durata de viata de la 5 la 10 ani si un kilometraj maxim intre 80 si 000 km .

Cum se schimbă cureaua de distribuție a unui Volkswagen Touran 3?

Întrucât cureaua de distribuție a unui Volkswagen Touran 3 reprezintă un buget mare, te poți întreba rațional dacă nu este posibil să o schimbi singur. Din păcate, este foarte dificil de accesat și doar cei mai pricepuți mecanici amatori și cei mai dotați cu unelte vor avea capacitatea de a reflecta asupra acestui proces, chiar și atât de rapid vom rezuma diferiții pași care trebuie efectuati pentru a schimba această curele de distribuție:

 • Așezați Volkswagen Touran 3 pe suporturi și, în funcție de motorul dvs., poate fi necesar să scoateți o roată. Scoateți cutiile de sincronizare

  .

 • Pentru a realiza acest lucru, trebuie să cumpărați kitul de distribuție, astfel încât toate componentele motorului să rămână în poziția corectă, în orice alt caz motorul dumneavoastră se va rupe. Scoateți celelalte componente care vă deranjează (rola amortizor de exemplu).
 • Scoateți vechea distribuție după slăbirea rolelor de tensionare. Înainte de a-l poziționa pe cel nou, trebuie să scoateți toate rolele de tensionare și pompa de apă.
 • Montați noua pompă de apă.
 • Instalați noile role de tensionare, acordați atenție locației fiecăreia.
 • Instalați noua distribuție a Volkswagen Touran 3 respectând marcajele.
 • Tensionați cureaua conform specificațiilor producătorului.
 • Pune restul la loc.
 • Verificați dacă motorul funcționează eficient.
Weiterlesen:
Problemă cu intermitent Volkswagen Touran, ce să fac?

Inlocuirea curelei de distributie cat costa?

Și, în sfârșit, vom încerca să vă oferim o idee despre preț dacă doriți să schimbați cureaua de distribuție a Volkswagen Touran 3 . Rețineți că dacă o faceți la garajul mărcii sau la un centru auto precum Feu Vert prețul poate varia destul de mult, dar în general estimăm că prețul distribuției variază între 400 și 900 euro , în funcție de locul în care o faci și de motorul tău. Rețineți că kiturile includ cureaua, rolele și pompa de apă.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volkswagen Touran 3, aruncați o privire la categoria Volkswagen Touran 3.

Ссылка на основную публикацию