Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Când să schimbi cureaua de distribuție la Volkswagen Touran 2?

Cumpărarea unei mașini este un buget mare pentru cei mai mulți dintre noi, cu toate acestea, la aceasta va trebui să adăugați întreținerea mașinii dvs., iar pentru unele acte de întreținere factura poate fi destul de mare. Prin urmare, este logic să vă întrebați când este momentul potrivit să executați aceste reparații și să nu le faceți „degeaba”. Pe această pagină vă vom descrie când să schimbi cureaua de distribuție la Volkswagen Touran 2? Pentru asta, in primul rand, vom descoperi de ce este esential realizarea acestui act de intretinere, apoi, când să faci cureaua de distribuție a Volkswagen Touran 2 , atunci, o să vă explicăm destul de repede cum se face această schimbare și, în sfârșit, cât costă să faci cureaua de distribuție a unui Volkswagen Touran 2.

De ce trebuie să schimbăm cureaua de distribuție a unui Volkswagen Touran 2?

După cum v-am explicat în introducere, schimbarea unei curele de distribuție la un Volkswagen Touran 2 reprezintă un buget important, așa că descoperim că sunteți reticent să o faceți și să vă permiteți să descoperiți beneficiul acestei reparații, așa că vă vom descrie destul de rapid. de ce este atât de important să o faci la timp.

Funcția curelei de distribuție a Volkswagen Touran 2

Cronometrarea unui Volkswagen Touran 2 are un scop esențial în buna funcționare a motorului dumneavoastră. De fapt, va avea misiunea de a sincroniza supapele și pistoanele și pentru a face legătura între arborele cu came, pompa de apă, arborele cotit și pompa de injecție . Acesta va permite unității motorului să funcționeze eficient și va evita orice risc de rupere a motorului. Cu cât distanța pe care o parcurge vehiculul este mai mică, cu atât cureaua dvs. va fi solicitată la pornirea unității motorului.

Care sunt riscurile dacă cureaua de distribuție nu este schimbată la timp?

Problema cu sincronizarea unui Volkswagen Touran 2 este că este internă unității motorului. Și astfel, spre deosebire de o centură de accesorii, este dificil să-i verifici vizual starea. Deci ați putea presupune că această centură este doar o parte neimportantă, dar riscurile pe care vi le asumați dacă nu o schimbați la timp sunt substanțiale. Dacă se rupe sincronizarea Volkswagen Touran 2, cu siguranță va trebui să schimbați motorul acestuia. De fapt, pistoanele vor lovi supapele și le vor distruge, iar arborele cu came se va rupe. Cu cât motorul funcționează mai repede în momentul spargerii, cu atât consecințele sunt mai grave. Este deci fundamental pentru a-ți face cureaua de distribuție la timp .

Weiterlesen:
Geam blocat pe Volkswagen Touran 2, ce pot face?

Când să faci cureaua de distribuție a lui Volkswagen Touran 2?

Vom răspunde acum la întrebarea pe care trebuie să vă puneți cu toții, când să producă cureaua de distribuție a unui Volkswagen Touran 2? Este necesar să știți că fiecare unitate de motor este diferită și, așa cum am explicat mai sus, nu trebuie să ratam înlocuirea acestei piese. Cu cât avansăm mai mult în timp, cu atât producătorii îmbunătățesc cureaua de distribuție și, în mod normal, cu cât Volkswagen Touran 2 va fi mai recent, cu atât va trebui să vă faceți mai puține griji pentru cureaua. In orice caz, Consultați cartea de service a Volkswagen Touran 2 pentru a obține durata de viață exactă și kilometrajul maxim pe care îl puteți obține înainte de a efectua cronometrarea . În medie, curelele de distribuție au a durata de viata de la 5 la 10 ani si un kilometraj maxim intre 80 si 000 km .

Cum se schimbă cureaua de distribuție a unui Volkswagen Touran 2?

Întrucât cureaua de distribuție a unui Volkswagen Touran 2 reprezintă un buget mare, ne putem întreba în mod rațional dacă nu este posibil să o schimbați singur. Din păcate, este foarte dificil de accesat și doar cei mai cunoscători mecanici amatori și cei mai echipați cu unelte vor avea capacitatea de a reflecta asupra acestui proces, chiar și atât de rapid vom rezuma diferiții pași care trebuie parcurși pentru schimbarea acestei curele de distribuție:

 • Așezați Volkswagen Touran 2 pe suporturi și, în funcție de unitatea motorului dvs., ar putea fi necesar să scoateți o roată. Scoateți cutiile de viteze de sincronizare

  .

 • Pentru a realiza acest lucru, trebuie să cumpărați setul de distribuție, astfel încât toate componentele unității motorului să rămână în poziția corectă, altfel unitatea motorului dumneavoastră se va rupe. Scoateți celelalte elemente care vă deranjează (rola amortizor de exemplu).
 • Scoateți vechea distribuție după slăbirea rolelor de tensionare. Înainte de a-l poziționa pe cel nou, trebuie să scoți toate rolele de tensionare și pompa de apă.
 • Puneți noua pompă de apă.
 • Montați noile role de tensionare, acordați atenție locației fiecăreia.
 • Montați noua distribuție a Volkswagen Touran 2 respectând marcajele.
 • Tensați cureaua așa cum este indicat de informațiile producătorului.
 • Pune restul la loc.
 • Verificați dacă unitatea motorului funcționează eficient.
Weiterlesen:
Cum se verifică nivelul lichidului de frână la Volkswagen Touran 2?

Schimbarea curelei de distributie cat costa?

Și, în sfârșit, vom încerca să vă oferim o idee despre preț dacă doriți să schimbați cureaua de distribuție a Volkswagen Touran 2 . Fiți conștienți de faptul că dacă o faceți în zona de garaj a mărcii sau la un centru auto precum Feu Vert prețul poate varia destul de mult, dar în general estimăm că prețul distribuției variază între 400 și 900 euro , în funcție de locul în care o faceți și de unitatea motorului dvs. Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că kiturile includ cureaua, roți de rulare și pompa de apă.

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Volkswagen Touran 2, aruncați o privire la categoria Volkswagen Touran 2.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector