Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Când să schimbi cureaua de distribuție la Volkswagen Touareg?

Achiziționarea unei mașini este un buget mare pentru majoritatea dintre noi, cu toate acestea, la acesta va trebui să adăugați serviciul de rutină al autovehiculului dvs., iar pentru unele acte de service de rutină factura poate fi destul de mare. Prin urmare, este logic să vă întrebați când este momentul cel mai norocos pentru a executa aceste reparații și să nu le faceți „degeaba”. Pe această pagină vă vom arăta când să înlocuiți cureaua de distribuție la Volkswagen Touareg? Pentru asta, în primul rând, vom descoperi de ce este necesar să facem acest act de serviciu de rutină, apoi, când să faci cureaua de distribuție a Volkswagen Touareg-ului tău , apoi, o să vă descriem destul de repede cum se face această înlocuire și, în sfârșit, cât costă să faci cureaua de distribuție a unui Volkswagen Touareg.

De ce trebuie să înlocuim cureaua de distribuție a unui Volkswagen Touareg?

După cum v-am informat în introducere, schimbarea curelei de distribuție la un Volkswagen Touareg reprezintă un buget considerabil, așa că ne dăm seama că sunteți reticent să o faceți și să vă permiteți să aflați valoarea acestei remedieri, așa că vă vom arăta destul de repede tu de ce este atât de important să o faci la timp.

Weiterlesen:
Unde este siguranța radioului auto la Volkswagen Touareg?

Obiectivul curelei de distribuție al Volkswagen Touareg

Cronometrarea unui Volkswagen Touareg are o funcție esențială în funcționarea lină a motorului dumneavoastră. De fapt, va avea misiunea de a sincroniza supapele și pistoanele și pentru a face legătura între arborele cu came, pompa de apă, arborele cotit și pompa de injecție . Acesta va permite unității motorului să funcționeze corect și va evita orice risc de rupere a motorului. Cu cât distanța pe care o parcurge vehiculul este mai mică, cu atât cureaua dvs. va fi solicitată la pornirea unității motorului.

Care sunt riscurile dacă cureaua de distribuție nu este schimbată la timp?

Problema cu sincronizarea unui Volkswagen Touareg este că este internă unității motorului. Și astfel, spre deosebire de o centură de accesorii, este de nerealizat verificarea vizuală a stării acesteia. Deci ați putea presupune că această centură este doar o parte nesemnificativă, dar riscurile pe care vi le asumați dacă nu o înlocuiți la timp sunt mari. Dacă se rupe sincronizarea Volkswagen Touareg, cu siguranță va trebui să înlocuiți motorul acestuia. De fapt, pistoanele vor lovi supapele și le vor răni, iar arborele cu came se va rupe. Cu cât motorul funcționează mai repede în momentul spargerii, cu atât consecințele sunt mai semnificative. Este deci fundamental pentru a-ți face cureaua de distribuție la timp .

Când să faci cureaua de distribuție a lui Volkswagen Touareg?

Vom răspunde acum la întrebarea pe care trebuie să vă puneți cu toții, când să producă cureaua de distribuție a unui Volkswagen Touareg? Este necesar să știm că fiecare motor este diferit și, așa cum am dezvăluit mai sus, nu trebuie să ratam înlocuirea acestei piese. Cu cât avansăm mai mult în timp, cu atât producătorii îmbunătățesc cureaua de distribuție și, în mod normal, cu cât Volkswagen Touareg-ul tău va fi mai recent, cu atât vei avea mai puține griji pentru cureaua ta. In orice caz, Consultați cartea de service a Volkswagen Touareg pentru a obține durata exactă de viață și kilometrajul maxim pe care îl puteți obține înainte de a efectua cronometrarea . În medie, curelele de distribuție au a durata de viata de la 5 la 10 ani si un kilometraj maxim intre 80 si 000 km .

Weiterlesen:
Cum să remorți Volkswagen Touareg?

Cum se înlocuiește cureaua de distribuție a unui Volkswagen Touareg?

Întrucât cureaua de distribuție a unui Volkswagen Touareg reprezintă un buget mare, ne putem întreba în mod rațional dacă nu este posibil să o înlocuiți singur. Din păcate, este foarte dificil de accesat și doar cei mai experimentați mecanici amatori și cei mai dotați cu unelte vor avea capacitatea de a reflecta asupra acestei operațiuni, totuși vom explica destul de repede diferiții pași care trebuie parcurși pentru schimbarea acestei curele de distribuție:

 • Așezați Volkswagen Touareg pe suporturi și, în funcție de unitatea motorului dvs., este posibil să trebuiască să scoateți o roată. Scoateți cutiile de sincronizare

  .

 • Pentru a face acest lucru, trebuie să cumpărați kitul de sincronizare, astfel încât toate componentele unității motorului să rămână în poziția corectă, altfel unitatea motorului se va rupe. Scoateți celelalte componente care vă deranjează (rola amortizor de exemplu).
 • Scoateți vechea distribuție după slăbirea rolelor de tensionare. Înainte de a-l poziționa pe cel nou, trebuie să scoateți toate rolele de tensionare și pompa de apă.
 • Puneți noua pompă de apă.
 • Montați noile role de tensionare, acordați atenție locației fiecăreia.
 • Montați noua distribuție a Volkswagen Touareg-ul dvs. respectând marcajele.
 • Tensați cureaua așa cum este indicat de informațiile producătorului.
 • Pune restul la loc.
 • Verificați dacă motorul funcționează corect.

Inlocuirea curelei de distributie cat costa?

Și, în sfârșit, vom încerca să vă oferim o idee despre preț dacă vrei să schimbi cureaua de distribuție a Volkswagen Touareg-ului tău . Rețineți că dacă o faceți la garajul mărcii sau la un centru auto precum Feu Vert prețul poate varia foarte mult, dar în general estimăm că prețul distribuției variază între 400 și 900 euro , în funcție de locul în care o faci și de unitatea ta de motor. Vă rugăm să rețineți că seturile includ cureaua, rolele și pompa de apă.

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Volkswagen Touareg, accesați categoria noastră Volkswagen Touareg.

Weiterlesen:
Vibrații la ralanti Volkswagen Touareg, ce să faci?
Ссылка на основную публикацию