Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Când să schimbi cureaua de distribuție la Toyota Tundra?

Cumpărarea unei mașini este un buget mare pentru cei mai mulți dintre noi, totuși, la acesta va trebui să adăugați serviciul de rutină al mașinii dvs., iar pentru unele acte de service de rutină factura poate fi destul de mare. Prin urmare, este logic să vă întrebați când este momentul cel mai norocos să executați aceste reparații și să nu le faceți „degeaba”. În acest articol vă vom descrie când să schimbi cureaua de distribuție la Toyota Tundra? Pentru asta, pentru început, vom vedea de ce este important să realizăm această muncă de serviciu de rutină, apoi, când să faci cureaua de distribuție a Toyota Tundra , atunci, o să vă demonstrăm destul de repede cum se face această schimbare și, în cele din urmă, cât costă să faci cureaua de distribuție a unei Toyota Tundra.

De ce trebuie să schimbăm cureaua de distribuție a unei Toyota Tundra?

După cum v-am explicat în introducere, schimbarea curelei de distribuție la o Toyota Tundra reprezintă un buget considerabil, așa că descoperim că sunteți precaut să o faceți și pentru a vă permite să descoperiți importanța acestei reparații, așa că vă vom descrie destul de repede de ce este atât de important să o faci la timp.

Funcția curelei de distribuție a Toyota Tundra

Timpul unei Toyota Tundra are un scop vital în funcționarea lină a motorului dumneavoastră. De fapt, va avea misiunea de a sincroniza supapele și pistoanele și pentru a face legătura între arborele cu came, pompa de apă, arborele cotit și pompa de injecție . Acesta va permite motorului să funcționeze corect și va evita orice risc de rupere a motorului. Cu cât distanța pe care o parcurge vehiculul este mai mică, cu atât cureaua dvs. va fi solicitată la pornirea motorului.

Care sunt riscurile dacă cureaua de distribuție nu este schimbată la timp?

Problema cu sincronizarea unei Toyota Tundra este că este internă motorului. Și, prin urmare, spre deosebire de o centură de accesorii, este dificil să-i verifici vizual starea. Așa că s-ar putea să credeți că această centură este doar o parte neimportantă, dar riscurile pe care le asumați dacă nu o schimbați la timp sunt substanțiale. Dacă se rupe sincronizarea Toyota Tundra, fără îndoială va trebui să schimbați motorul acestuia. De fapt, pistoanele vor lovi supapele și le vor distruge, iar arborele cu came se va rupe și el. Cu cât motorul funcționează mai repede în momentul spargerii, cu atât consecințele sunt mai semnificative. Este în consecință vital pentru a-ți face cureaua de distribuție la timp .

Weiterlesen:
Toyota Tundra CARE au probleme la ralanti

Când să faci cureaua de distribuție a Toyota Tundra?

Vom răspunde acum la întrebarea pe care trebuie să vă puneți cu toții, când să producă cureaua de distribuție a unei Toyota Tundra? Este necesar să știți că fiecare motor este diferit și, așa cum am descris mai sus, nu trebuie să ratam înlocuirea acestei piese. Cu cât avansăm mai mult în timp, cu atât producătorii îmbunătățesc cureaua de distribuție și, în mod normal, cu cât Toyota Tundra va fi mai recentă, cu atât mai puțin va trebui să vă faceți griji pentru cureaua. In orice caz, uitați-vă la cartea de service Toyota Tundra pentru a obține durata exactă de viață și kilometrajul maxim pe care îl puteți realiza înainte de a efectua cronometrarea . În general, curelele de distribuție au a durata de viata de la 5 la 10 ani si un kilometraj maxim intre 80 si 000 km .

Cum se schimbă cureaua de distribuție a unei Toyota Tundra?

Întrucât cureaua de distribuție a unei Toyota Tundra reprezintă un buget mare, te poți întreba în mod logic dacă nu este posibil să o schimbi singur. Din păcate, este foarte greu de accesat și doar cei mai pricepuți mecanici amatori și cei mai echipați cu unelte vor avea capacitatea de a reflecta asupra acestui proces, chiar și așa destul de repede vom explica diferiții pași care trebuie executați pentru schimbarea acestei curele de distribuție:

 • Așezați Toyota Tundra pe suporturi și, în funcție de motorul dvs., poate fi necesar să scoateți o roată. Scoateți cutiile de viteze de sincronizare

  .

 • Pentru a face acest lucru, trebuie să cumpărați setul de distribuție, astfel încât toate componentele motorului să rămână în poziția corectă, altfel motorul dumneavoastră se va rupe. Scoateți celelalte elemente care vă deranjează (rola amortizor de exemplu).
 • Scoateți vechea distribuție după slăbirea rolelor de tensionare. Înainte de a-l poziționa pe cel nou, trebuie să scoți toate rolele de tensionare și pompa de apă.
 • Montați noua pompă de apă.
 • Montați noile role de tensionare, acordați atenție locației fiecăreia.
 • Montați noua distribuție a Toyota Tundra respectând marcajele.
 • Tensați cureaua așa cum este indicat de specificațiile producătorului.
 • Pune restul la loc.
 • Verificați dacă motorul funcționează corect.
Weiterlesen:
Cum se stinge lumina de serviciu Toyota Tundra

Inlocuirea curelei de distributie cat costa?

Și, în sfârșit, vom încerca să vă oferim o idee despre preț dacă doriți să schimbați cureaua de distribuție a Toyota Tundra . Rețineți că dacă o faceți la garajul mărcii sau la un centru auto precum Feu Vert prețul poate varia foarte mult, dar în general estimăm că prețul distribuției variază între 400 și 900 euro , în funcție de locul în care o faci și de motorul tău. Rețineți că kiturile includ cureaua, rolele și pompa de apă.

Dacă mai aveți întrebări despre Toyota Tundra, nu ezitați să consultați categoria noastră Toyota Tundra.

Legătura cu publicația principală