Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Când să schimbi cureaua de distribuție la Subaru Crosstrek?

Achiziționarea unei mașini este un buget mare pentru mulți dintre noi, cu toate acestea, la acesta va trebui să adăugați serviciul de rutină al mașinii dvs., iar pentru unele lucrări de service de rutină factura poate fi destul de mare. Este atât de logic să vă întrebați când este momentul potrivit pentru a efectua aceste reparații și să nu le faceți „degeaba”. Pe această pagină vă vom descrie când să schimbi cureaua de distribuție la Subaru Crosstrek? Pentru asta, pentru început, vom descoperi de ce este important să facem această muncă de serviciu de rutină, apoi, când să faci cureaua de distribuție a Subaru Crosstrek-ului tău , atunci, o să vă demonstrăm rapid cum se face această înlocuire și, în sfârșit, cât costă să faci cureaua de distribuție a unui Subaru Crosstrek.

De ce trebuie să schimbăm cureaua de distribuție a unui Subaru Crosstrek?

După cum v-am informat în introducere, schimbarea curelei de distribuție la un Subaru Crosstrek reprezintă un buget important, așa că ne dăm seama că ezitați să o faceți și pentru a vă permite să vă dați seama de importanța acestei reparații, așa că vă vom descrie rapid de ce este atât de important să o faci la timp.

Acțiunea curelei de distribuție a Subaru Crosstrek

Cronometrarea unui Subaru Crosstrek are un rol vital în buna funcționare a motorului dumneavoastră. De fapt, va avea misiunea de a sincroniza supapele și pistoanele și pentru a face legătura între arborele cu came, pompa de apă, arborele cotit și pompa de injecție . Acesta va permite motorului să funcționeze corect și va evita orice risc de rupere a motorului. Cu cât distanța pe care o parcurge vehiculul este mai mică, cu atât cureaua dvs. va fi solicitată la pornirea motorului.

Care sunt riscurile dacă cureaua de distribuție nu este schimbată la timp?

Problema cu sincronizarea unui Subaru Crosstrek este că este internă motorului. Și, ca urmare, spre deosebire de o centură de accesorii, este imposibil să se verifice vizual starea acesteia. Asa ca ai putea crede ca aceasta centura este doar o parte neimportanta, dar riscurile pe care ti le asumi daca nu o schimbi la timp sunt mari. Dacă se rupe sincronizarea Subaru Crosstrek-ului tău, cu siguranță va trebui să schimbi motorul acestuia. De fapt, pistoanele vor lovi supapele și le vor deteriora, iar arborele cu came se va rupe și el. Cu cât motorul funcționează mai repede în momentul spargerii, cu atât rezultatele sunt mai grave. Este în consecință fundamental pentru a-ți face cureaua de distribuție la timp .

Weiterlesen:
Subaru Crosstrek CARE au probleme la ralanti

Când să faci cureaua de distribuție a lui Subaru Crosstrek?

Vom răspunde acum la întrebarea pe care trebuie să vă puneți cu toții, când să producă cureaua de distribuție a unui Subaru Crosstrek? Este necesar să știm că fiecare motor este diferit și, așa cum am dezvăluit mai devreme, nu trebuie să ratam înlocuirea acestei piese. Cu cât avansăm mai mult în timp, cu atât producătorii îmbunătățesc cureaua de distribuție și, în mod normal, cu cât Subaru Crosstrek-ul tău va fi mai recent, cu atât vei avea mai puține griji pentru cureaua ta. In orice caz, Consultați cartea de service Subaru Crosstrek pentru a obține durata de viață exactă și kilometrajul maxim pe care îl puteți obține înainte de a efectua cronometrarea . De obicei, curelele de distribuție au a durata de viata de la 5 la 10 ani si un kilometraj maxim intre 80 si 000 km .

Cum se schimbă cureaua de distribuție a unui Subaru Crosstrek?

Întrucât cureaua de distribuție a unui Subaru Crosstrek reprezintă un buget mare, te poți întreba în mod rațional dacă nu este posibil să o schimbi singur. Din păcate, este foarte greu de accesat și doar cei mai pricepuți mecanici amatori și cei mai dotați cu scule vor putea lua în considerare acest proces, chiar și atât de repede vom ilustra diferiții pași care trebuie parcurși pentru schimbarea acestei curele de distribuție:

 • Așezați Subaru Crosstrek pe suporturi și, în funcție de motorul dvs., este posibil să trebuiască să scoateți o roată. Scoateți cutiile de sincronizare

  .

 • Pentru a face acest lucru, trebuie să cumpărați kitul de distribuție, astfel încât toate elementele motorului să rămână în poziția corectă, altfel motorul dumneavoastră se va rupe. Scoateți celelalte elemente care vă deranjează (rola amortizor de exemplu).
 • Scoateți vechea distribuție după slăbirea rolelor de tensionare. Înainte de a-l poziționa pe cel nou, trebuie să scoți toate rolele de tensionare și pompa de apă.
 • Montați noua pompă de apă.
 • Instalați noile role de tensionare, acordați atenție locației fiecăreia.
 • Instalează noua distribuție a Subaru Crosstrek-ul tău respectând marcajele.
 • Tensați cureaua așa cum este indicat de informațiile producătorului.
 • Pune restul la loc.
 • Verificați dacă motorul funcționează corect.
Weiterlesen:
Ce combustibil pentru Subaru Crosstrek?

Inlocuirea curelei de distributie cat costa?

Și, în sfârșit, vom încerca să vă oferim o idee despre preț dacă vrei să schimbi cureaua de distribuție a Subaru Crosstrek-ului tău . Rețineți că dacă o faceți la garajul mărcii sau la un centru auto precum Feu Vert prețul poate varia foarte mult, dar în general estimăm că prețul distribuției variază între 400 și 900 euro , în funcție de locul în care o faci și de motorul tău. Rețineți că kiturile includ cureaua, rolele și pompa de apă.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Subaru Crosstrek, aruncați o privire la categoria Subaru Crosstrek.

Legătura cu publicația principală