Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Când să schimbi cureaua de distribuție la Land Rover Discovery?

Cumpărarea unei mașini este un buget mare pentru mulți dintre noi, cu toate acestea, la acesta va trebui să adăugați serviciul de rutină al autovehiculului dvs., iar pentru unele acte de service de rutină factura poate fi destul de mare. Prin urmare, este evident să vă întrebați când este momentul potrivit să efectuați aceste reparații și să nu le faceți „degeaba”. În acest articol vă vom explica când să înlocuiți cureaua de distribuție la Land Rover Discovery? Pentru asta, în primul rând, vom descoperi de ce este esențial să facem acest act de serviciu de rutină, apoi, când să faci cureaua de distribuție a Land Rover Discovery , atunci, o să vă demonstrăm rapid cum se face această schimbare și, în sfârșit, cât costă să faci cureaua de distribuție a unui Land Rover Discovery.

De ce trebuie să înlocuim cureaua de distribuție a unui Land Rover Discovery?

După cum v-am explicat în introducere, schimbarea curelei de distribuție la un Land Rover Discovery reprezintă un buget considerabil, așa că ne dăm seama că sunteți precaut să o faceți și să vă permiteți să vă dați seama de beneficiul acestei remedieri, așa că vom fi rapid. explicați de ce este atât de important să o faceți la timp.

Weiterlesen:
Cum schimb becul de ceață pe Land Rover Discovery Sport?

Funcția curelei de distribuție a Land Rover Discovery

Timpul unui Land Rover Discovery are un rol important în buna funcționare a motorului dumneavoastră. De fapt, va avea misiunea să sincroniza supapele și pistoanele și pentru a face legătura între arborele cu came, pompa de apă, arborele cotit și pompa de injecție . Acesta va permite unității motorului să funcționeze eficient și va evita orice risc de rupere a motorului. Cu cât distanța pe care o parcurge vehiculul este mai mică, cu atât cureaua dvs. va fi solicitată la pornirea unității motorului.

Care sunt riscurile dacă cureaua de distribuție nu este schimbată la timp?

Problema cu sincronizarea unui Land Rover Discovery este că este internă unității motorului. Și, prin urmare, spre deosebire de o centură de accesorii, este dificil să se verifice vizual starea acesteia. Asa ca ai putea crede ca aceasta centura este doar o parte nesemnificativa, dar riscurile pe care ti le asumi daca nu o inlocuiesti la timp sunt substantiale. Dacă se rupe momentul Land Rover Discovery, cu siguranță va trebui să înlocuiți motorul acestuia. De fapt, pistoanele vor lovi supapele și le vor distruge, iar arborele cu came se va rupe și el. Cu cât motorul funcționează mai repede în momentul spargerii, cu atât consecințele sunt mai grave. Este deci primordial pentru a-ți face cureaua de distribuție la timp .

Când să faci cureaua de distribuție a Land Rover Discovery?

Vom răspunde acum la întrebarea pe care trebuie să vă puneți cu toții, când să faci cureaua de distribuție a unui Land Rover Discovery? Este necesar să știți că fiecare unitate de motor este diferită și, așa cum am explicat mai sus, nu trebuie să ratam înlocuirea acestei piese. Cu cât avansăm mai mult în timp, cu atât producătorii îmbunătățesc cureaua de distribuție și, în mod normal, cu cât Land Rover Discovery va fi mai recent, cu atât va trebui să vă faceți mai puține griji pentru cureaua. Cu toate acestea, uitați-vă la cartea de service Land Rover Discovery pentru a obține durata exactă de viață și kilometrajul maxim pe care îl puteți realiza înainte de a efectua cronometrarea . În medie, curelele de distribuție au a durata de viata de la 5 la 10 ani si un kilometraj maxim intre 80 si 000 km .

Weiterlesen:
Unde găsiți siguranța contorului de parcurs la Land Rover Discovery?

Cum se înlocuiește cureaua de distribuție a unui Land Rover Discovery?

Întrucât cureaua de distribuție a unui Land Rover Discovery reprezintă un buget mare, ne putem întreba în mod logic dacă nu este posibil să o înlocuiți singur. Din păcate, este foarte greu de accesat și doar cei mai cunoscători mecanici amatori și cei mai echipați cu unelte vor avea capacitatea de a lua în considerare acest proces, chiar și atât de rapid vom rezuma diferiții pași care trebuie executați pentru înlocuirea acestei curele de distribuție:

 • Așezați Land Rover Discovery pe suporturi și, în funcție de unitatea motorului dvs., este posibil să trebuiască să scoateți o roată. Scoateți cutiile de sincronizare

  .

 • Pentru a face acest lucru, trebuie să cumpărați setul de distribuție, astfel încât toate elementele unității motorului să rămână în poziția corectă, altfel unitatea motorului dumneavoastră se va rupe. Scoateți celelalte componente care vă deranjează (rola amortizor de exemplu).
 • Scoateți vechea distribuție după slăbirea rolelor de tensionare. Înainte de a-l poziționa pe cel nou, trebuie să scoateți toate rolele de tensionare și pompa de apă.
 • Puneți noua pompă de apă.
 • Instalați noile role de tensionare, acordați atenție locației fiecăreia.
 • Instalați noua distribuție pentru Land Rover Discovery respectând marcajele.
 • Tensați cureaua conform indicațiilor producătorului.
 • Pune restul la loc.
 • Verificați dacă unitatea motorului funcționează eficient.

Inlocuirea curelei de distributie cat costa?

Și, în sfârșit, vom încerca să vă oferim o idee despre preț dacă doriți să înlocuiți cureaua de distribuție a Land Rover Discovery . Rețineți că dacă o faceți la mecanicul mărcii sau la un centru auto precum Feu Vert prețul poate varia foarte mult, dar în general estimăm că prețul distribuției variază între 400 și 900 euro , în funcție de locul în care o faceți și de unitatea motorului dvs. Vă rugăm să rețineți că seturile includ cureaua, rolele și pompa de apă.

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Land Rover Discovery, accesați categoria noastră Land Rover Discovery.

Weiterlesen:
Buşonul de combustibil s-a blocat pe Land Rover Discovery, ce să fac?
Legătura cu publicația principală