Azcar.ro

Atelier auto
1 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Când să schimbi cureaua de distribuție la Jeep Wrangler?

Cumpărarea unei mașini este un buget mare pentru mulți oameni, cu toate acestea, la aceasta va trebui să adăugați serviciul de rutină al autovehiculului dvs., iar pentru unele acte de service de rutină factura poate fi destul de mare. Este atât de evident să vă întrebați când este cel mai bun moment pentru a executa aceste reparații și să nu le faceți „degeaba”. În acest articol vă vom explica când să schimbi cureaua de distribuție la Jeep Wrangler-ul tău? Pentru asta, în primul rând, vom vedea de ce este esențial să realizam această muncă de serviciu de rutină, apoi, când să faci cureaua de distribuție a Jeep-ului tău Wrangler , atunci, vom descrie destul de repede cum se face această înlocuire și, în cele din urmă, cât costă să faci cureaua de distribuție a unui Jeep Wrangler.

De ce trebuie să schimbăm cureaua de distribuție a unui Jeep Wrangler?

După cum v-am spus în introducere, schimbarea curelei de distribuție la un Jeep Wrangler reprezintă un buget important, așa că înțelegem că sunteți reticent să o faceți și să vă permiteți să înțelegeți importanța acestei remedieri, așa că vă vom explica destul de repede de ce este atât de important să o faci la timp.

Weiterlesen:
Cum pornesc aerul condiționat la un Jeep Wrangler?

Obiectivul curelei de distribuție al Jeepului Wrangler

Timpul unui Jeep Wrangler are un scop esențial în funcționarea lină a motorului dumneavoastră. Evident, va avea misiunea să sincroniza supapele și pistoanele și pentru a face legătura între arborele cu came, pompa de apă, arborele cotit și pompa de injecție . Acesta va permite motorului să funcționeze eficient și va evita orice risc de rupere a motorului. Cu cât distanța pe care o parcurge vehiculul este mai mică, cu atât cureaua dvs. va fi solicitată la pornirea motorului.

Care sunt riscurile dacă cureaua de distribuție nu este schimbată la timp?

Problema cu sincronizarea unui Jeep Wrangler este că este internă motorului. Și, prin urmare, spre deosebire de o centură de accesorii, este imposibil să se verifice vizual starea acesteia. Asa ca ai putea crede ca aceasta centura este doar o parte nesemnificativa, dar riscurile pe care ti le asumi daca nu o schimbi la timp sunt substantiale. Dacă se rupe sincronizarea Jeep-ului tău Wrangler, cu siguranță va trebui să schimbi motorul acestuia. Evident, pistoanele vor lovi supapele și le vor deteriora, iar arborele cu came se va rupe și el. Cu cât motorul funcționează mai repede în momentul spargerii, cu atât consecințele sunt mai grave. Este în consecință vital pentru a-ți face cureaua de distribuție la timp .

Când să faci cureaua de distribuție a lui Jeep Wrangler?

Vom răspunde acum la întrebarea pe care trebuie să vă puneți cu toții, când să producă cureaua de distribuție a unui Jeep Wrangler? Este necesar să știți că fiecare unitate de motor este diferită și, așa cum am menționat mai sus, nu trebuie să ratam înlocuirea acestei piese. Cu cât avansăm mai mult în timp, cu atât producătorii îmbunătățesc cureaua de distribuție și, în mod normal, cu cât Jeep Wrangler-ul tău va fi mai recent, cu atât vei avea mai puține griji pentru cureaua ta. Cu toate acestea, uitați-vă la cartea de service a Jeep Wrangler pentru a obține durata exactă de viață și kilometrajul maxim pe care îl puteți realiza înainte de a efectua cronometrarea . De obicei, curelele de distribuție au a durata de viata de la 5 la 10 ani si un kilometraj maxim intre 80 si 000 km .

Weiterlesen:
Vibrații de accelerație pe Jeep Wrangler, ce să faci?

Cum se schimbă cureaua de distribuție a unui Jeep Wrangler?

Întrucât cureaua de distribuție a unui Jeep Wrangler reprezintă un buget mare, ne putem întreba în mod logic dacă nu este posibil să o schimbi singur. Din păcate, este foarte greu de accesat și doar cei mai experimentați mecanici amatori și cei mai echipați cu unelte vor putea lua în considerare acest proces, totuși vom rezuma destul de repede diferiții pași care trebuie parcurși pentru înlocuirea acestei curele de distribuție:

 • Așezați Jeep Wrangler pe suporturi și, în funcție de motorul dvs., poate fi necesar să scoateți o roată. Scoateți cutiile de viteze de sincronizare

  .

 • Pentru a face acest lucru, trebuie să cumpărați kitul de sincronizare, astfel încât toate elementele motorului să rămână în poziția corectă, altfel motorul dumneavoastră se va rupe. Scoateți celelalte componente care vă deranjează (rola amortizor de exemplu).
 • Scoateți vechea distribuție după slăbirea rolelor de tensionare. Înainte de a-l poziționa pe cel nou, trebuie să scoateți toate rolele de tensionare și pompa de apă.
 • Montați noua pompă de apă.
 • Montați noile role de tensionare, acordați atenție locației fiecăreia.
 • Montați noua distribuție a Jeep-ului dvs. Wrangler respectând marcajele.
 • Tensați cureaua așa cum este indicat de specificațiile producătorului.
 • Pune restul la loc.
 • Verificați dacă unitatea motorului funcționează eficient.

Schimbarea curelei de distributie cat costa?

Și, în sfârșit, vom încerca să vă oferim o idee despre preț dacă doriți să înlocuiți cureaua de distribuție a Jeep-ului dvs. Wrangler . Rețineți că dacă o faceți la mecanicul mărcii sau la un centru auto precum Feu Vert prețul poate varia destul de mult, dar în general estimăm că prețul distribuției variază între 400 și 900 euro , în funcție de locul în care o faci și de motorul tău. Rețineți că kiturile includ cureaua, rolele și pompa de apă.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Jeep Wrangler, aruncați o privire la categoria Jeep Wrangler.

Weiterlesen:
Cum vă setați farurile pentru faza scurtă la Jeep Wrangler?
Legătura cu publicația principală