Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Când să schimbi cureaua de distribuție la Dodge Charger?

Cumpărarea unei mașini este un buget mare pentru majoritatea dintre noi, totuși, la aceasta va trebui să adăugați întreținerea mașinii dvs., iar pentru unele lucrări de întreținere factura poate fi destul de mare. Este atât de evident să vă întrebați când este cel mai norocos moment să efectuați aceste reparații și să nu le faceți „degeaba”. În acest articol vă vom arăta când să înlocuiți cureaua de distribuție la Dodge Charger? Pentru asta, în primul rând, vom afla de ce este necesar să facem această lucrare de întreținere, apoi, când să faci cureaua de distribuție a lui Dodge Charger , atunci, vă vom demonstra rapid cum se face această schimbare și, în sfârșit, cât costă să faceți cureaua de distribuție a unui Dodge Charger.

De ce trebuie să înlocuim cureaua de distribuție a unui Dodge Charger?

După cum v-am informat în introducere, schimbarea curelei de distribuție la un Dodge Charger reprezintă un buget foarte important, așa că ne dăm seama că ezitați să o faceți și să vă permiteți să aflați beneficiile acestei remedieri, așa că vă vom arăta rapid tu de ce este atât de important să o faci la timp.

Obiectivul curelei de distribuție a lui Dodge Charger

Timpul unui Dodge Charger are un rol important în funcționarea lină a motorului dumneavoastră. Într-adevăr, va avea misiunea să sincroniza supapele și pistoanele și pentru a face legătura între arborele cu came, pompa de apă, arborele cotit și pompa de injecție . Acesta va permite unității motorului să funcționeze eficient și va evita orice risc de rupere a motorului. Cu cât distanța pe care o parcurge vehiculul este mai mică, cu atât cureaua dvs. va fi solicitată la pornirea unității motorului.

Care sunt riscurile dacă cureaua de distribuție nu este schimbată la timp?

Problema cu sincronizarea unui Dodge Charger este că este internă unității motorului. Și, prin urmare, spre deosebire de o centură de accesorii, este imposibil să se verifice vizual starea acesteia. Așa că ați putea crede că această curea este doar o piesă nesemnificativă, dar riscurile pe care vi le asumați dacă nu o înlocuiți la timp sunt substanțiale. Dacă sincronizarea lui Dodge Charger se rupe, fără îndoială va trebui să înlocuiți motorul acestuia. Într-adevăr, pistoanele vor lovi supapele și le vor distruge, iar arborele cu came se va rupe și el. Cu cât motorul funcționează mai repede în momentul spargerii, cu atât rezultatele sunt mai grave. Este deci fundamental pentru a-ți face cureaua de distribuție la timp .

Weiterlesen:
Când să schimbi discurile de frână Dodge Charger?

Când să faci cureaua de distribuție a lui Dodge Charger?

Vom răspunde acum la întrebarea pe care trebuie să vă puneți cu toții, când să faci cureaua de distribuție a unui Dodge Charger? Este necesar să știm că fiecare motor este diferit și, așa cum am descris mai sus, nu trebuie să ratam înlocuirea acestei piese. Cu cât avansăm mai mult în timp, cu atât producătorii îmbunătățesc cureaua de distribuție și, în mod normal, cu cât Dodge Charger-ul dvs. va fi mai recent, cu atât va trebui să vă faceți mai puține griji pentru cureaua. Cu toate acestea, uitați-vă la cartea de service a lui Dodge Charger pentru a obține durata exactă de viață și kilometrajul maxim pe care îl puteți realiza înainte de a efectua cronometrarea . De obicei, curelele de distribuție au a durata de viata de la 5 la 10 ani si un kilometraj maxim intre 80 si 000 km .

Cum se înlocuiește cureaua de distribuție a unui Dodge Charger?

Întrucât cureaua de distribuție a unui Dodge Charger reprezintă un buget mare, ne putem întreba în mod rațional dacă nu este posibil să o înlocuiți singur. Din păcate, este foarte greu de accesat și doar cei mai pricepuți mecanici amatori și cei mai echipați cu unelte vor avea capacitatea de a lua în considerare această procedură, totuși vom explica rapid diferiții pași care trebuie parcurși pentru înlocuirea acestei curele de distribuție:

 • Așezați Dodge Charger pe suporturi și, în funcție de unitatea motorului dvs., este posibil să trebuiască să scoateți o roată. Scoateți cutiile de viteze de sincronizare

  .

 • Pentru a face acest lucru, trebuie să cumpărați setul de sincronizare, astfel încât toate elementele unității motorului să rămână în poziția corectă, altfel unitatea motorului dumneavoastră se va rupe. Scoateți celelalte elemente care vă deranjează (rola amortizor de exemplu).
 • Scoateți vechea distribuție după slăbirea rolelor de tensionare. Înainte de a-l poziționa pe cel nou, trebuie să scoateți toate rolele de tensionare și pompa de apă.
 • Puneți noua pompă de apă.
 • Montați noile role de tensionare, acordați atenție locației fiecăreia.
 • Montați noua distribuție a lui Dodge Charger respectând marcajele.
 • Tensionați cureaua conform specificațiilor producătorului.
 • Pune restul la loc.
 • Verificați dacă motorul funcționează eficient.
Weiterlesen:
Ambreiajul alunecă pe Dodge Charger-ul meu, ce să fac?

Schimbarea curelei de distributie cat costa?

Și, în sfârșit, vom încerca să vă oferim o idee despre preț dacă doriți să înlocuiți cureaua de distribuție a lui Dodge Charger . Fiți conștienți de faptul că dacă o faceți la mecanicul mărcii sau la un centru auto precum Feu Vert prețul poate varia foarte mult, dar în general estimăm că prețul distribuției variază între 400 și 900 euro , în funcție de locul în care o faci și de unitatea ta de motor. Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că kiturile includ cureaua, roți de rulare și pompa de apă.

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Dodge Charger, accesați categoria noastră Dodge Charger.

Legătura cu publicația principală