Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Când să schimbi amortizoarele Volvo S60?

Amortizoarele sunt una dintre cele mai importante componente ale performanței generale a unei mașini, așa că este important să vă asigurați că sunt întotdeauna în stare bună de funcționare. Cu toate acestea, nu este ușor de știut când să înlocuiți amortizoarele Volvo S60 dvs.? Tocmai de aceea, echipa noastră a creat acest articol pentru a vă ajuta să găsiți un răspuns la această întrebare. În primul rând, vom vedea de ce este important să înlocuiți amortizoarele autovehiculului dvs., apoi, când să înlocuiți amortizoarele Volvo S60 dvs., și, în sfârșit, care este prețul pentru a le schimba.

De ce să înlocuiți amortizoarele Volvo S60?

Înainte de a vă explica când schimbați amortizoarele Volvo S60 , vom vedea de ce poate fi important să le înlocuim. Nu este ușor să evaluezi starea amortizoarelor tale, cu toate acestea, este important să cunoști scopul pe care îl au pentru a-ți da seama de interesul de a le menține în stare bună. Amortizoarele de pe Volvo S60 fac parte din caracteristicile de siguranță. De fapt, ei sunt cei care vor asigura că mașina ta are buna manevrabilitate la drum, păstrând contactul roților cu solul și echilibrând greutatea mașinii în mod egal. În plus, amortizoarele asigură confortul de conducere al dvs. Volvo S60 , dacă sunt epuizate vei obosi mai repede și, prin urmare, să te urci la volan va fi mai periculos. În cele din urmă, a avea amortizoare în stare proastă va accelera uzura altor componente precum silent block-urile sau anvelopele.

Când să înlocuiți amortizoarele Volvo S60?

.

Vom vedea acum partea care vă va aduce cu siguranță la acest articol, când să înlocuiți amortizoarele lui Volvo S60? După ce am descoperit valoarea de a avea amortizoare în stare bună, îți vom arăta cum să știi dacă trebuie înlocuite și când ar trebui să te gândești la înlocuirea acestora.

Weiterlesen:
Scurgere de lichid de frana Volvo S60

Pentru a face acest lucru, nu există prea multe posibilități, pe de altă parte vom enumera diferitele modalități de a ști când să înlocuim amortizoarele unui Volvo S60, iată-le:

  • Determinăm că amortizoarele unui autovehicul au o durată de viață de aproximativ 80 000 km, așa că încercați să cunoașteți data anterioară de schimbare a amortizoarelor dacă aveți un Volvo S60 uzat, sau să verificați kilometrii dacă este o primă mână.
  • De fapt nu ne gândim la asta, dar controlul tehnic este o tehnică eficientă pentru a ști când să schimbi amortizoarele Volvo S60 tale. Într-adevăr, acest control amănunțit al autovehiculului dvs. (mai ales de la evoluția acestuia în 2019) permite efectuarea unei bune verificări a stării unui vehicul. Într-adevăr, se va verifica pe amortizoarele tale prezența scurgerilor, deformarea tijei, prezența coroziunii și fixarea acestora . Dacă ai ceva know-how în mecanică poți deja să cauți singur prezența uleiului pe amortizoare care te avertizează despre o posibilă scurgere.
  • Dacă observi că Volvo S60 tau scârțâie sau are o performanță anormală în viraj sau când treci pe bare de viteză de exemplu, nu fi reticent să te uiți la articolul nostru dedicat acestei probleme. Unul dintre aceste simptome vă poate anunța o uzură pronunțată a amortizoarelor și, prin urmare, relevanța înlocuirii acestora.
  • Așezați Volvo S60 pe o suprafață plană și luptându-vă cu capota, verificați dacă unul dintre colțurile mașinii este mai jos decât celelalte. Nu vă gândiți de două ori să folosiți o bandă de măsurare pentru a obține măsurători precise. Acest lucru vă poate înștiința despre o deteriorare a suportului amortizorului.
  • Verificați uzura benzii de rulare a anvelopelor Volvo S60 dvs., de fapt, dacă identificați anormale pe „flancuri” anvelopelor dvs. poate fi un indicator de șocuri obosite.
Weiterlesen:
Câți kilometri parcurg cu combustibil redus cu Volvo S60 al meu?

Acum cunoașteți lista punctelor de control pe care trebuie să le cunoașteți când să înlocuiți amortizoarele Volvo S60 .

Pret pentru inlocuirea amortizoarelor Volvo S60

Și pentru a finaliza conținutul acestui articol, vom vedea acum care este pretul schimbarii amortizoarelor la un Volvo S60 . Vom separa in doua parti, mai intai inlocuirea amortizoarelor la un specialist, iar apoi doar pretul amortizoarelor daca doriti sa le montati un prieten sau dumneavoastra, gasiti mai jos cele doua simulari:

  • Prețul înlocuirii amortizoarelor pe Volvo S60 de către un specialist: Dacă înlocuiți amortizoarele autovehiculului dvs. la un specialist, vă sugerăm dacă aveți un buget mic să mergeți mai degrabă la un centru de autovehicule precum Feu Vert care vă va propune prețuri mult mai puțin costisitoare decât garajul reprezentanței dvs. Volvo S60. . Cu toate acestea, dacă ai un Volvo S60 cu finisaj clasic, va trebui să numeri între 400 și 700 de euro în funcție de tipul de garaj și mai degrabă între 700 și 1000 de euro dacă este un model sport.
  • Prețul de cumpărare a amortizoarelor pentru Volvo S60 pe un site specializat: In sfarsit, daca vrei sa faci singur inlocuirea, achizitionarea amortizoarelor “generice” pe site-uri specializate precum oscaro iti poate permite sa faci economii semnificative, pentru un set de amortizoare fata vei avea nevoie de intre 50 si 150 de euro, nu sta pe ganduri. sa aruncati o privire peste oferta de pe Oscaro, iar daca vreti sa inlocuiti amortizoarele spate este mai degraba intre 50 si 100 de euro, idem, ramaneti pe link pentru a obtine preturile si diferitele modele disponibile.

    Dacă doriți mai multe ghiduri despre Volvo S60, accesați categoria noastră Volvo S60.

Weiterlesen:
Volvo S60 meu trage spre dreapta, ce să fac?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector